Ερωτικό ωροσκόπιο 17/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ίσως σου δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα που όμως δε θέλεις να τα συζητήσεις, ούτε καν να κάνεις νύξη σε κανένα. Τα ερωτικά σου φαίνεται να περνούν μια περίοδο φόρτισης, εξαιτίας της δικής σου συναισθηματικής κατάστασης, δημιουργώντας σου διάφορα διλήμματα που καλύτερο θα ήταν να τα συζητήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πες τι είναι αυτό που σε απασχολεί, αντί να καμώνεσαι ότι δεν έχεις τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δε νιώθεις τόσο αυτό το αφόρητο συναισθηματικό στρίμωγμα των προηγούμενων ημερών που ενδεχομένως να οφειλόταν σε ένα είδος ανασφάλειας που σε είχε πιάσει ότι δεν έχεις κάποιον απόλυτα δικό σου άνθρωπο ή ότι μόνο τον εαυτό σου μπορείς να εμπιστευτείς. Ευτυχώς που τα γεγονότα έρχονται να σε διαψεύσουν και με τη βοήθεια της Σελήνης στο Σκορπιό να δεις ότι αυτό που ψάχνεις είναι δίπλα σου, απλά όχι τόσο κολλημένο πάνω σου, όπως θα ήθελες και για πολλούς λόγους καλύτερα που είναι έτσι.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η σχέση σου θεωρείς ότι μάλλον σε πνίγει και αισθάνεσαι ορισμένες φορές την ανάγκη να βγάλεις το κεφάλι σου απ' έξω για να πάρεις αέρα. Ενδεχομένως να φταίει είτε το γεγονός ότι τα συναισθήματά σου δεν έχουν την ίδια ένταση με πριν είτε κάτι που συνέβη μεταξύ σας που σε έφτασε σε αυτό το σημείο. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση απλά να έχεις βαρεθεί να είσαι συνέχεια μαζί με το σύντροφο και να θέλεις την ελευθερία σου. Κάτσε και σκέψου τι θέλεις.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να χαθείς στα απύθμενα βάθη του συναισθήματος δεν είναι ούτε πρωτόγνωρο ούτε δύσκολο για σένα. Το θέμα είναι ότι όταν βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση ό, τι και αν γίνεται ό, τι και αν υπάρχει, δεν το βλέπεις μπροστά σου. Εσύ κοιτάς με τα μάτια της καρδιάς αλλά τις περισσότερες των περιπτώσεων η πραγματικότητα είναι άλλη. Μην χάνεις την αντικειμενική σου κρίση γιατί αυτή είναι που θα σε προστατέψει από ένα πιθανό ερωτικό ολίσθημα.


ΛΕΩΝ

leont

Όλες αυτές τις μέρες υπάρχει μια σύγχυση μέσα σου αλλά κάνεις ό, τι μπορείς για να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ίσως γιατί θέλεις να βεβαιωθείς απόλυτα πριν ανοίξεις το στόμα σου. Πιθανόν οι απαιτήσεις του συντρόφου ή η μπερδεμένη στάση που κράτησε σε κάποιο θέμα, να σε εκνεύρισαν αρκετά. Από την άλλη όμως, σκέφτεσαι μήπως κρίνεις υπερβολικά κι είσαι άδικος/η απέναντί του κι εσύ βλέπεις λάθος τα πράγματα. Καμία φορά τα αυτονόητα μας κάνουν και τα χάνουμε γι' αυτό να σιγουρευτείς πριν μιλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Θεωρείς ότι κάποια πράγματα έπρεπε να είχαν ήδη γίνει για να ρολάρει καλύτερα η σχέση σου όμως δεν βλέπεις να υπάρχει ουσιαστική διαφορά στο πριν και το τώρα κι αυτό ίσως σε εκνευρίσει. Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο λόγω την δικής σου ανυπομονησίας να πιστεύεις ότι δε γίνεται τίποτα ή ότι η εξέλιξη αργεί γι' αυτό και θα πρέπει να παρατηρήσεις περισσότερο κάποιες λεπτομέρειες για να σιγουρευτείς, αν είναι όντως έτσι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποιες βαθιές επιθυμίες σου που εδώ και καιρό έχεις κρυμμένες μέσα σου, επανέρχονται με ένταση στην επιφάνεια και σε αναγκάζουν να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου, ενδεχομένως και να τις αναβαθμίσεις, βάζοντάς τες πρώτες στη λίστα της ερωτικής σου ζωής. Η ικανοποίησή σου θα πρέπει να γίνει αυτοσκοπός με το σκεπτικό ότι αν εσύ δε νιώθεις πλήρης δεν θα μπορείς να προσφέρεις και στο άλλο άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μαζί με τον έντονο μαγνητισμό σου ενισχύει και την απολυτότητα σε κάποια θέματα που αφορούν τόσο σε σένα και κάποιες αρχές σου όσο και στο σύντροφο. Ενδεχομένως να νιώσεις κάποια ζήλεια με αφορμή ένα σχόλιο ή να γίνεις καυστικός/η αλλά άπαξ και το βγάλεις από μέσα σου θα σου περάσει. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου, τέτοια προβλήματα δε θα αντιμετωπίσεις, αντίθετα, είναι μια μέρα που αν βάλεις κάποιο άτομο στο στόχαστρό σου, θα το αποκτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν είσαι στα πάνω σου αυτό το διήμερο και δε φταίει το ότι είναι Μεγάλη βδομάδα. Μια ακεφιά, μια μουντάδα, σε έχει πιάσει και με κανέναν δε νιώθεις ικανοποίηση, ούτε και με το ταίρι σου. Προσπαθείς να ξαναβρείς τον παλιό, χαρωπό εαυτό σου, όμως το κλίμα γύρω σου είναι βαρύ σαν τον καιρό και δε σε βοηθάει. Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις λίγο πίσω, αντί να πιέζεις τον εαυτό σου να προχωρήσει για να δεις τι φταίει που νιώθεις έτσι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως ένας φίλος σου σήμερα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σου γιατί τα λεγόμενά του ότι εσύ ευθύνεσαι, ακόμα κι ασυνείδητα, που δεν αλλάζει η ερωτική σου κατάσταση, θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε βάλουν να κάνεις μια ενδοσκόπηση που ίσως σου χρειαζόταν. Πολύ πιθανό να αρχίσεις λοιπόν να ψάχνεσαι μήπως όντως φταις και αν υπάρχει προοπτική, αλλάζοντας κάποια στάση σου, να επέλθει τελικά η θετική εξέλιξη που ζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι όλοι οι στόχοι για να επιτευχθούν δεν απαιτούν τον ίδιο τρόπο χειρισμού. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά σου που αναγκάζεσαι να παραδεχτείς ότι δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι το ίδιο σε όλα τα άτομα που είχες ή έχεις στη ζωή σου. Το καθένα είναι ξεχωριστό και απαιτείται ιδιαίτερη μεταχείριση. Οπότε μη σε προβληματίζει το γιατί η έκβαση μιας προσωπικής σου σχέσης δεν είναι αυτή που ήλπιζες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πολλές από τις ιδέες ή τις απόψεις σου θεωρείς ότι πρέπει να τις ερευνήσεις καλά, καθώς διαπιστώνεις ότι τα πράγματα που νόμιζες για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, είτε δεν είναι σωστά είτε έκλεισες τα μάτια μπροστά στο συναίσθημα και τα αγνόησες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να σε έχει επηρεάσει πολύ η γνώμη κάποιου γνωστού ή συγγενή η οποία όμως δεν ισχύει. Δώσε περισσότερο προσοχή στο ένστικτό σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved