Ερωτικό ωροσκόπιο 14/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Εβδομάδα των Παθών και των... παθών ξεκινάει για σένα, καθώς πολλές είναι οι όψεις που θα συμβούν και σε αφορούν, κάποιες, δε, δύσκολες στη διαχείρισή τους. Το λάθος είναι πιθανό εξαιτίας της βιασύνης, της έλλειψης ψυχραιμίας ή της πρόκλησης και είναι φυσικά στο χέρι σου είναι να το αποφύγεις ή να πέσεις στην παγίδα. Το πρώτο καμπανάκι θα χτυπήσει στη σχέση σου που εκεί η ηρεμία θα περιπατήσει τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας ενώ αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου, προβλέπονται έντονες ερωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Θα προτιμήσεις να κάτσεις στο περιθώρια σήμερα, αφού η ενέργεια της ημέρας είναι πολύ έντονη και δεν συμβαδίζει με τα δεδομένα ή τον τρόπο ζωής σου. Η βοήθεια και η στήριξη από το σύντροφο ή ένα άλλο πολύ δικό σου άτομο είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο γιατί μόνο έτσι νιώθεις ασφάλεια και πατάς γερά στα πόδια σου αλλά αυτήν την περίοδο είναι λίγο δύσκολο να την βρεις, οπότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να πορευτείς με αυτά που έχεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πολλές συζητήσεις και επαφές με φίλους και γνωστούς θα έχεις σήμερα ενώ δεν αποκλείεται στο εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό να συναντήσεις ένα άτομο που είχες καιρό να δεις και θα χαρείς ιδιαίτερα γιατί από την προηγούμενη φορά είχες διαπιστώσει ότι είχατε αρκετά κοινά στοιχεία. Υπάρχουν πάντως αρκετές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό, οπότε φρόντισε να μην ξαναχαθείτε.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κυκλοθυμία σου σήμερα ενδεχομένως να χτυπήσει κόκκινο και να σε σπρώξει σε διάφορες υπερβολικές συμπεριφορές, είτε υπάρχει αιτία, είτε απλά γιατί μαζεύεις πράγματα αρκετό καιρό μέσα σου και μάλλον ήρθε η ώρα να ξεσπάσεις. Το πιο πιθανό είναι να μην κάνεις διακρίσεις και να πάρει η μπάλα ξερά και χλωρά, ενώ το πρόσωπο που είναι δίπλα σου θα συγκεντρώνει τα περισσότερα βέλη λόγω οικειότητας. Προσπάθησε να ελέγξεις την κατάσταση γιατί είναι πιθανό να χάσεις κι αυτό που θέλεις.


ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να παρασυρθείς από συναισθηματική υπερβολή και ίσως ενδώσεις σε κάποια κατάσταση που αργότερα θα φανεί ότι δεν ήταν για σένα. Από επιπολαιότητα, περίσσιο ενθουσιασμό ή απλά γιατί σου την έδωσε το να βρεθείς να τρως το χρόνο σου με το λάθος άτομο, δεν πρόκειται να σου προσφέρει παρά μόνο ένταση και νεύρα. Γι' αυτό ξανασκέψου πριν κάνεις το επόμενο βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ωθείσαι από τα πράγματα σήμερα να παραμερίσεις λογική και μέτρο και να κάνεις την έκπληξη παίρνοντας την πρωτοβουλία είτε να προσεγγίσεις άμεσα και χωρίς περιστροφές ένα άτομο που σου αρέσει πολύ, είτε να παρέμβεις δραστικά και να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου που βλέπεις ότι βαδίζει σε λάθος δρόμο. Ενδεχομένως η αφορμή να είναι ασήμαντη αλλά για σένα θα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι γι' αυτό κι ίσως χάσεις την ψυχραιμία σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είσαι ανάμεσα σε όψεις που, θέλεις δε θέλεις, δεν πρόκειται να παραμείνεις ανεπηρέαστος/η καθώς ο Ερμής συναντά Δία και Ουρανό και το στοματάκι σου που μέχρι πρότινος το χρησιμοποιούσες μόνο για να χαρίζεις χαμόγελα τώρα θα γίνει κοφτερό και απότομο. Ίσως μέσα στη φούρια σου πεις πράγματα στο σύντροφό σου που δεν τα εννοείς και σε άλλη περίπτωση δεν θα ανέφερες ποτέ αλλά νιώθεις ότι πρέπει να τα βγάλεις από μέσα σου όποιο κι αν είναι το κόστος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η αλήθεια είναι ότι η εβδομάδα για σένα ξεκίνησε αρκετά δυναμικά κι ίσως νιώσεις ότι σέρνεσαι από τους αλλοπρόσαλλους ρυθμούς και δεν μπορείς να φρενάρεις. Οι σκέψεις σου είναι πολλές και σου γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα για ένα άτομο που θέλεις αρκετά, καθώς από τη μια εκνευρίζεσαι που έχεις κολλήσει μαζί του κι από την άλλη σ' αρέσει που σου τραβάει το ενδιαφέρον. Κι αυτός είναι ένας καλός λόγος να απομονωθείς μπας και βγάλεις άκρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τον τελευταίο καιρό ίσως νιώθεις ότι σε πνίγει η σχέση σου ή οι απαιτήσεις του ατόμου που είσαι μαζί είναι πολλές και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Επειδή όσο περνάει ο καιρός όλο αυτό γίνεται πιο έντονο, σήμερα είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις μια κουβέντα μαζί του για να θέσεις και τη δική σου πλευρά των πραγμάτων. Όμως αν και θα ξεκινήσει καλά, ενδέχεται να πάρεις φόρα και να ξεφύγεις, λέγοντας διάφορα που θα οδηγήσουν σε τσακωμό. Μήπως να το αφήσεις για άλλη μέρα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια αναστάτωση, μια αναταραχή από το πουθενά ενδέχεται να ταράξει τη μέρα σου σήμερα και όσο κι αν προσπαθήσεις να καταπιαστείς με κάτι άλλο για να ξεχαστείς δεν θα το καταφέρεις. Ίσως μια είδηση που δεν περίμενες να ακούσεις, σχετική με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή μια τυχαία συνάντηση να είναι η αιτία του εκνευρισμού σου. Κι επειδή με τον αυτοέλεγχο δεν το 'χεις τώρα τελευταία μάλλον θα γίνεις απότομος/η και με άτομα που δε σου φταίνε σε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια συζήτηση ή συνάντηση με ένα ασυνήθιστο αλλά αρκετά ενδιαφέρον άτομο, σήμερα θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για σένα, αφού θα κεντρίσει το μυαλό σου κι είναι πολύ πιθανό να θέλεις να δημιουργήσεις μια επαφή μαζί του για μελλοντική συνάντηση. Αν είσαι σε σχέση όμως τα πράγματα θα λειτουργήσουν εντελώς διαφορετικά καθώς μια κουβέντα του συντρόφου σου, έστω και αθώα ενδέχεται να σε κάνει θηρίο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η μέρα σου ξεκινά με αρκετές δόσεις κίνησης και δράσης ή ενέργειες που ίσως από κάποιους χαρακτηριστούν ριψοκίνδυνες, καθώς έχεις τη διάθεση να παίξεις το τελευταίο σου χαρτί, προκειμένου να προσελκύσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να σου ξεφεύγουν διάφορα που δεν ξέρεις και να μη σου βγει όπως ήλπιζες γι’ αυτό φρόντισε να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved