Ερωτικό ωροσκόπιο 13/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση συνεχούς πίεσης κι όσο προχωράει ο καιρός και πηγαίνουμε προς την επερχόμενη Πανσέληνο – Έκλειψη τόσο αυτή μεγαλώνει και σε σπρώχνει να είσαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Τα περιστατικά αλλά και οι κόντρες με το ταίρι σου είναι πλέον συχνά και ίσως σήμερα με τη Σελήνη απέναντί σου, στο Ζυγό, να βρεθείς σε μια κατάσταση που δεν θα ξέρεις, αν θες τελικά να τερματίσεις τη σχέση ή όχι. Σε πιο καλή κατάσταση θα είστε οι ελεύθεροι του ζωδίου που οι ερωτικές σας επιλογές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είναι κάποιες φορές που αισθάνεσαι ότι κάτι δεν κυλάει ομαλά στη σχέση σου αλλά προτιμάς να μην δώσεις λαβή για παρεξηγήσεις και καυγάδες και να κάνεις τον... κινέζο ή να ασχολείσαι με άλλα πράγματα, ιδίως της δουλειάς, αποφεύγοντας έτσι τις κατά μέτωπο αναμετρήσεις. Αν είναι σωστή κίνηση ή όχι, εσύ θα το κρίνεις, θυμήσου όμως ότι όσο κι αν αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα, δεν εξαφανίζεται.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η εύνοια συνεχίζει να υπάρχει στον ερωτικό σου τομέα κι έτσι έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αλλά και να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να περάσεις στο επόμενο στάδιο της συμβίωσης. Εντούτοις, κάτι τέτοιες μέρες σαν αυτές που διανύουμε σε γεμίζουν αμφιβολίες κατά πόσο το άτομο που είναι δίπλα σου είναι και το σωστό ή πας για το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Καλό λοιπόν θα ήταν να μη βιαστείς για τίποτα αν δεν σιγουρευτείς τελείως.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλεις να πας εκεί που σε σπρώχνει η καρδιά σου και κάνεις διάφορες κινήσεις για να το καταφέρεις, αγνοώντας όμως τα σήματα κινδύνου ή τις προειδοποιητικές πινακίδες ότι σε μπαίνεις σε δρόμο με επικίνδυνες στροφές. Λογικό είναι, αφού όταν ερωτεύεσαι κλείνεις αφτιά και μάτια και προχωράς αλλά καλό είναι τούτες τις μέρες να προσέχεις και να προσπαθήσεις να καταλάβεις αν σε σηκώνει το κλίμα, διαφορετικά θα πληγωθείς.


ΛΕΩΝ

leont

Δεν σου αρέσει να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια, πολύ περισσότερο όταν έχεις κάνει ό, τι θεωρείς εσύ δυνατόν για να πείσεις κάποιο πρόσωπο για τα ειλικρινή σου αισθήματα. Λογικό είναι σήμερα να νιώθεις κάποιο εκνευρισμό, αφού δεν ξέρεις πόσες αποδείξεις πια χρειάζεται από την πλευρά σου. Άλλωστε έχεις και μια περηφάνια που πρέπει να περισώσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίσεις τα παρακάλια όσο κι αν το θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Άρης στον 2ο οίκο σου απαιτεί δράση και τόλμη κι εσύ νιώθεις ήδη ότι σπρώχνεσαι από τα πράγματα σχεδόν να ακουμπήσεις τα όριά σου για να κερδίσεις το άτομο που θέλεις ή να δώσεις νέα πνοή στην υπάρχουσα σχέση σου. Παρόλο όμως που έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και να κάνεις πια πίσω είναι δύσκολο, σήμερα ίσως κολλήσεις εξαιτίας ενός γεγονότος και αρχίσεις να αμφισβητείς για τη γνησιότητα των συναισθημάτων σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η αλήθεια είναι ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτήν την περίοδο και με δεδομένη την επερχόμενη Πανσέληνο – έκλειψη στο ζώδιό σου έχεις μια φοβία για το τι σου επιφυλάσσεται στο άμεσο μέλλον. Σήμερα όμως με τη Σελήνη στο Ζυγό θα πας λίγο κόντρα στο συνηθισμένο μοντελάκι και θα παραμερίσεις τις αρνητικές σκέψεις. Θα βγάλεις στην επιφάνεια όλη τη γλυκύτητα και την καλή σου διάθεση και θα προσφέρεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στο σύντροφο τις όμορφες, ερωτικές στιγμές που έχεις ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η κρυφή σου επιθυμία και οι προσδοκίες που έχεις για ένα πρόσωπο είναι καλά φυλαγμένες μέσα σου και προς το παρόν δε θέλεις να τις μοιραστείς με κανέναν. Δεν είναι ότι φοβάσαι ή έχεις απαισιοδοξία για την έκβαση αλλά ξέρεις ότι στην παρούσα φάση υπάρχουν κάποια εμπόδια που σου δένουν τα χέρια και δεν μπορείς να το χειριστείς όπως εσύ θέλεις γι' αυτό θα κρατήσεις το στόμα σου κλειστό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Στα ερωτικά σου θέματα λειτουργείς με αρκετό ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, αφού αυτή η τακτική όχι μόνο δε σε έχει διαψεύσει αλλά σε φέρνει και πιο κοντά στο στόχο που έχεις βάλει. Με τον Ερμή στον εξίσου πύρινο Κριό έχεις και το απαραίτητο θάρρος να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να λες αυτά που έχεις στο μυαλό σου ακόμα κι αν έχουν μια δόση υπερβολής. Τουλάχιστον σήμερα μη δίνεις υποσχέσεις που ξέρεις ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς την καρδιά σου και αμοιβαία συναισθήματα με κάποιο άλλο άτομο αλλά υπάρχει μέσα σου ένας φόβος ότι θα απογοητευτείς πάλι και αυτό σε εμποδίζει και να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά ή να αποδεχτείς εύκολα το ενδιαφέρον κάποιου. Δεν είναι παράλογο όμως, αφού μόλις πας να κάνεις κάτι, τα δεδομένα αλλάζουν κι αναγκάζεσαι να οπισθοχωρήσεις. Ίσως τελικά το καλύτερο θα ήταν να αφήσεις την τύχη να δουλέψει για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια συζήτηση με το σύντροφό σου για το τι γίνεται με τη σχέση σας, πως θα έπρεπε να συμπεριφέρεσαι ή ότι δε δείχνεις να ενδιαφέρεσαι αρκετά και επιδεικνύεις μια χαλαρότητα θα κάνουν τη μέρα σου αρκετά βαρετή για τα δεδομένα σου και ούτε λίγο ούτε πολύ θα ακολουθήσεις την πολιτική «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» προκειμένου να την τελειώσεις. Στο κάτω-κάτω έχεις ήδη ξεκαθαρίσει το ποιος είσαι και τι θέλεις, οπότε δε βρίσκεις κανένα λόγο να το ξαναπιάσεις από την αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως σήμερα βρεθείς σε δίλημμα για τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείς, προκειμένου να προσελκύσεις ένα άτομο που θέλεις. Ευθέως έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να το κάνεις αλλά το θέμα είναι αν θα πρέπει να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αμέσως ή να κρατήσεις μια επιφύλαξη μη τυχόν και έχεις πέσει έξω. Εσύ όμως έχεις ένα δυνατό όπλο που δεν είναι άλλο από τη διαίσθησή σου, αφέσου πάνω της λοιπόν και αυτή θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved