Ερωτικό ωροσκόπιο 12/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις σήμερα, αν και κάτι απροσδιόριστο υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Έχεις την αίσθηση ότι κάτι σου διαφεύγει και δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι. Είναι πολύ πιθανό ένα ψέμα ή μυστικό που θα σου αποκαλυφθεί για ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι αρκετά να σε χαλάσει και να χάσεις πάσα ιδέα. Καλό θα ήταν να το ψάξεις όμως λίγο παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Καλά θα κάνεις να είσαι κάπως πιο υποψιασμένος/η και να προσέχεις με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή εσύ δεν ξέρεις να παραμυθιάζεις και έχεις αμεσότητα στις κινήσεις σου ότι το κάνουν κι άλλοι. Ένας φίλος μπορεί να προσπαθήσει να σου ανοίξει τα μάτια ή να σε πείσει να δεις την κατάσταση στις πραγματικές της διαστάσεις αλλά εσύ θα επιμείνεις στα δικά σου και θα κάνεις του κεφαλιού σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν έχεις αποφασίσει, αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις από μια κατάσταση και σήμερα θα είσαι μέσα στην αμφιβολία. Τα πράγματα έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά μπλεγμένα και δεν μπορείς κάτω από αυτές τις συνθήκες να καταλήξεις κάπου. Ό, τι κι αν γίνει στη σχέση σου πάντως να ξέρεις ότι είναι αρκετά δύσκολο να το ξεκαθαρίσεις τώρα, αφού το συναίσθημα θολώνει το τοπίο. Προσπάθησε να το αφήσεις λίγο παράμερα και ξαναπιάσε το, κάποια άλλη στιγμή.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένες φορές ζεις στο δικό σου κόσμο κολλώντας μόνο στα θετικά μιας κατάστασης κι αγνοώντας επιδεικτικά τις επιπτώσεις που μπορεί να επέλθουν από κάποιες κινήσεις σου. Όσο όμως αφήνεις τον εαυτό σου να επηρεάζεται συναισθηματικά, και να θολώνει την κρίση σου, η κατάληξη δεν θα είναι η προσδοκώμενη. Έχε σήμερα τα μάτια σου ανοιχτά και μην λιώσεις στα όποια όμορφα λόγια ακούσεις.


ΛΕΩΝ

leont

Ένα ερωτικό παιχνίδι δίνει στη μέρα σου και ιδιαίτερα στη νύχτα σου πολλές υποσχέσεις για κάτι καλό και αυτόματα θα γεμίσεις με προσδοκίες κι ίσως να αρχίσεις να κάνεις όνειρα για κάτι πιο μόνιμο. Το θέμα είναι να μην χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα. Χαλάρωσε, διασκέδασε, φλέρταρε αλλά με σύνεση. Έχε μια επιφυλακτικότητα και μη βιαστείς να αποδώσεις σε κανένα άτομο παραπάνω αξία από αυτή που έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον 7ο ηλιακό σου οίκο έρχεται σε μια στιγμή που χρειάζεσαι να σταθείς και να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου γιατί τόσο που έχεις ξανοιχτεί δεν προλαβαίνεις να ξαποστάσεις. Η σχέση σου πάντως σήμερα θα αποδειχθεί το αραξοβόλι σου, προσφέροντάς σου ηρεμία και χαλάρωση ενώ ο σύντροφός σου θα δείξει πρόθυμος να σε φροντίσει και να σου παρέχει ό, τι επιθυμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε κατά μέρος τη λογική και πίστεψε έστω και για λίγο όνειρο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μην προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα σήμερα σε ό, τι ακούσεις ή μάθεις για ένα πρόσωπο που τρέφεις αισθήματα γιατί ενδέχεται πολλά από αυτά να είναι ανακριβή ή να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αντί να κινείσαι με γνώμονα τη μοναξιά σου και πως θα την καλύψεις που εύκολα μπορεί να σε φέρει στη θέση του θύματος, το καλύτερο θα ήταν να ερευνήσεις λίγο παραπάνω το πρόσωπο απέναντί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είσαι από τα άτομα που παρασύρονται από λόγια και υποσχέσεις, ιδίως όσον αφορά στα ερωτικά σου και σε κάθε περίπτωση τεστάρεις το άλλο άτομο κι αναζητάς αποδείξεις και πράξεις για να επιβεβαιωθείς για τις προθέσεις του. Σήμερα όμως ίσως αφεθείς συναισθηματικά να πιστέψεις στο όμορφο και το γλυκό, ακόμα κι αν κατά βάθος σε πιάνει η δυσπιστία και μια φωνή σου λέει ότι είναι λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είσαι πιο συγκρατημένος/η σήμερα από ό, τι τις προηγούμενες μέρες ίσως γιατί το συναίσθημα σε έχει καταλάβει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι επιθυμίες σου δεν είναι εκεί έντονες και πιθανόν υπερβολικές. Μπορεί να έρθεις αρκετά κοντά με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι αλλά εξαιτίας της επιπόλαιης ή της καλοκάγαθης οπτικής που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είτε τα συμπεράσματα που θα καταλήξεις θα είναι εντελώς λανθασμένα ή θα διαψευστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική ματιά σήμερα αφού όλα γύρω σου φαίνονται θολά και μπλεγμένα γι' αυτό υπάρχει μέσα σου ο φόβος ότι θα υποπέσεις σε λάθη ή θα εξαπατηθείς. Ενδεχομένως να είναι η κατάλληλη μέρα να αποτραβηχτείς τελείως και να περιμένεις το τι θα δείξει η συνέχεια πριν ενδώσεις σε μια ερωτική πρόκληση. Τα μεγάλα λόγια έτσι κι αλλιώς δε σε έπειθαν ποτέ και πάντα πατάς γερά στη γη οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, παρόλο που τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και ιδιαίτερα στα ερωτικά σου έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή. Δεν είσαι βέβαια από εκείνους που κατακλύζονται από το συναίσθημα και χάνουν το μπούσουλα ή πιστεύουν σε θαύματα αλλά όσο κι αν δεν σου φαίνεται θέλεις κάτι όμορφο να υπάρχει γύρω σου. Πάντως για απόψε το βράδυ είσαι έτοιμος/η να ζήσεις ονειρικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σήμερα είσαι στο στοιχείο σου. Η φαντασία σου θα μεγαλουργήσει και πάλι και θα σε σπρώξει να φτιάξεις το δικό σου παραμύθι με εσένα και το σύντροφό σου σε μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού, ίσως με κεριά και μουσική για να έχει και το απαραίτητο happy end. Με τον έντονο μαγνητισμό που διαθέτεις και το μυστήριο που αποπνέεις, αν είσαι ελεύθερος/η, σήμερα ίσως βιώσεις μια εμπειρία μοναδική που θα σου προσφέρει το δικαίωμα στο όνειρο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved