Ερωτικό ωροσκόπιο 10/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Σαφώς με Ήλιο και Ερμή στο ζώδιό σου αισθάνεσαι ακαταμάχητος/η και θεωρείς ότι οποιονδήποτε κι αν βάλεις στο στόχαστρο σου θα τον πετύχεις. Υπάρχει όμως η περίπτωση να υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου ή να λειτουργείς εγωκεντρικά και δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος επιλογές. Πάντως σήμερα ίσως αντιληφθείς ότι ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι, πιθανόν να θέλει πολύ περισσότερα από αυτά που προτίθεσαι να του προσφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έχεις μπει από καιρό σε διαδικασία σε κάθε πράξη σου να λαμβάνεις υπόψη και τον σύντροφό σου και νιώθεις κατά κάποιο τρόπο ότι αυτό είναι και το σωστό, όταν βρίσκεσαι σε σχέση. Αυτό δεν είναι λάθος αλλά ίσως σήμερα αισθανθείς ότι προσφέρεις περισσότερα απ' ό, τι παίρνεις ή ότι κάποιες δικές σου επιθυμίες δεν εκπληρώνονται. Δεν πρέπει όμως να τα μετράς με το «ζύγι» και για να αποδεχτείς ότι ο καθένας δίνει αυτό που μπορεί.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η συζήτησή σου με κάποιο άτομο του στενού σου κύκλου, ίσως περιστραφεί σήμερα στον τρόπο που χειρίζεσαι τα ερωτικά σου και θα σου επισημάνει το ότι λειτουργείς αρκετά επιφανειακά ή πρόχειρα. Το ότι έχεις κάποια εύνοια αυτό τον καιρό συν την ευκολία από τη φύση σου να γνωρίζεις καινούργια πρόσωπα σου δημιουργεί το ανικανοποίητο μέσα σου που καλό θα ήταν να το προσέξεις γιατί οι ευκαιρίες έρχονται και παρέρχονται.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα πιθανόν ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στην ερωτική σου σχέση να σου δείξει έμμεσα ότι θα έπρεπε να είσαι πιο γενναιόδωρος/η συναισθηματικά με τον άνθρωπό σου που έχεις συνηθίσει να σε κανακεύει. Αυτό μπορεί να σε ξενίσει αφού πίστευες ότι δίνεις αρκετά αλλά αν το ψάξεις λίγο παραπάνω ίσως διαπιστώσεις ότι περισσότερο θέλεις να καλύπτεσαι εσύ και να εξασφαλίζεις τις δικές σου ανάγκες παρά το αντίθετο.


ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σου σε κάνει να ξυπνάς με ενέργεια και διάθεση για να κάνεις αρκετά πράγματα. Πολλές ευκαιρίες θα σου δοθούν για να λάμψεις δια της παρουσίας σου αλλά και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς σε ό, τι καταπιαστείς. Στα ερωτικά σου, όμως, πρέπει να επιδείξεις την ανάλογη ωριμότητα και σύνεση. Καλά είναι τα κομπλιμέντα και τα όμορφα λόγια αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν να δώσεις περισσότερη προσοχή στο χαρακτήρα των ατόμων από τα οποία προέρχονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Βλέπεις ότι σπρώχνεσαι από όλες τις μπάντες για να κάνεις πράξη διάφορα που έχεις κατά νου αλλά όλο αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα και άγχος και σήμερα ίσως νιώσεις ότι η κούραση έχει αρχίσει να σε καταβάλει. Θέλεις μια ανάπαυλα, μια άδεια και χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή, τον άνθρωπό σου αλλά μέχρι στιγμής στη λίστα σου αναγκαστικά μπαίνουν πρώτα τα επαγγελματικά σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχεις πάρει τα πάνω σου αυτόν τον καιρό και αντανακλάται και στην εμφάνισή σου αλλά και τους θαυμαστές που σε περιτριγυρίζουν και τα σχόλια που ακούς. Λογικό είναι και τα μυαλά σου να είναι «αεράτα» και να διασκεδάζεις την όλη κατάσταση αλλά το θέμα είναι να προχωρήσεις σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς γι' αυτό κάνε και συ τις κινήσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα η σταθερότητα στους στόχους σου και η επιμονή σου ίσως αναγνωριστούν από κάποιους ανώτερούς σου και θα λάβεις την ηθική τουλάχιστον ανταμοιβή που σου αξίζει. Λογικό είναι αυτό να σε χαροποιήσει πολύ και να σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη γι' αυτό θα θέλεις να το γιορτάσεις... ποικιλοτρόπως με το αγαπημένο σου άτομο. Αν είσαι μόνος/η ίσως κάνει μια γνωριμία με άτομο που κατέχει μια καλή κοινωνική θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όσο περνάει η μέρα τόσο ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα σε κατακλύζει και ίσως αποφασίσεις να παραβλέψεις κάποια θέματα στα ερωτικά σου που μπορεί να προκύψουν για να μη χαλαστείς. Έτσι κι αλλιώς τώρα τελευταία έχεις διαπιστώσει ότι πολλά από αυτά δεν είναι μεγάλης σημασίας και τσάμπα σπαταλάς χρόνο και ενέργεια για να τα αντιμετωπίσεις. Άρα καλύτερα να έχεις θετική στάση και να αφήνεις την τύχη να κάνει τη δουλειά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα ίσως σου προκύψουν όχι μόνο οικονομικές αλλά και ερωτικές ευκαιρίες και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να τις αναγνωρίσεις αλλά και να κάνεις την καλύτερη διαχείρισή τους. Μπορεί να μην είναι από αυτές που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό αλλά τουλάχιστον θα σου δώσουν κάποια ώθηση να ξαναμπείς στο ερωτικό παιχνίδι και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θέλεις να προσφέρεις το κάτι παραπάνω στην ερωτική σου σχέση αλλά συνήθως είσαι της φάσης «άμα χρειαστεί θα το κάνω» κάτι που βέβαια δεν είναι ό, τι καλύτερο για το άτομο που είναι δίπλα σου. Δεν θέλεις να καταπιέζεσαι ούτε να κάνεις πράγματα επειδή πρέπει αλλά γιατί τα νιώθεις όμως σήμερα με τη Σελήνη στον 7ο σου θα διαπιστώσεις ότι για να σταθεί μια γενικά μια σχέση δεν γίνεται να περιμένεις πότε θα παραστεί ανάγκη για να κάνεις δικαιολογήσεις την παρουσία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχεις γίνει κάπως πιο χύμα στα ερωτικά σου και παρότι σε χαλούν αρκετά πράγματα σε κάποια άτομα και δίνεις την εντύπωση ότι είσαι πολύ επιλεκτικός/η, δε φαίνεται να κινείσαι με αυτά τα μυαλά τώρα. Όχι ότι έχεις πάψει να κυνηγάς το ιδανικό στη σχέση σου αλλά έχεις ρίξει λίγο τον πήχη κι αυτό σε απελευθερώνει στις επιλογές σου κάτι που είναι πολύ σημαντικό και θα φανεί άμεσα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved