Ερωτικό ωροσκόπιο 9/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Μια ζαβολιά, μια αταξία θα την κάνεις σήμερα, καθώς και με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σε σπρώχνει σε παράτολμες ενέργειες, ησυχία δε θα βρίσκεις. Σε έχει πιάσει η ανυπομονησία και θέλεις να γίνουν όλα και τώρα κι ίσως βγάλεις πολύ πίεση ή ένταση ενώ ο ενθουσιασμός που σου έχει δημιουργηθεί από μια καινούργια γνωριμία σε κάνει να θες να εκφράσεις τα συναισθήματά σου άμεσα. Αν είσαι πάντως σε σχέση θα περάσεις μαγικές ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η μέρα για σένα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού και ευδιαθεσία έχεις και διάθεση να φτιάξεις διάφορα πράγματα που συνεχώς τα ανέβαλες. Το πιο πιθανό είναι να ασχοληθείς περισσότερο με τον προσωπικό σου χώρο και να θες να τον ανανεώσεις αλλά μπορεί να συναντήσεις αντιστάσεις ή αντιδράσεις από το άτομο που τον μοιράζεσαι και να αναγκαστείς, χωρίς να σου αρέσει καθόλου, να κάνεις υποχωρήσεις σε κάποιες επιλογές σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ημέρα είναι γεμάτη επαφές και συζητήσεις που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση τουλάχιστον μέχρι το βράδυ. Ενδεχομένως να σου γίνει και μία πρόταση που θα τη δεις θετικά αφού θα σου δοθεί η δυνατότητα μέσα από αυτήν να πλασάρεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου. Αυτό όμως δεν θα αρέσει και πολύ στο έτερο ήμισυ που ίσως παραπονεθεί ότι ο χρόνος που περνάτε μαζί είναι έτσι κι αλλιώς λίγος και εσύ πας να τον μειώσεις κι άλλο.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχει γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ίσως νιώσεις μια ένταση ή πίεση να αναλάβεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα σε κάποιο ζήτημα στα επαγγελματικά σου που έχει προκύψει. Δε σε ικανοποιεί ιδιαίτερα αλλά, μπροστά στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι εποχές για αρνήσεις. Από το απόγευμα και μετά η ψυχολογική σου κατάσταση δείχνει να φτιάχνει και την ανησυχία θα διαδεχτεί μια διάθεση μάλλον ερωτική και παιχνιδιάρικη.


ΛΕΩΝ

leont

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου για λίγο ακόμα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς σου και εφόσον βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής να περάσεις με ευκολία κάποιες θέσεις ή απόψεις στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η είναι η κατάλληλη μέρα για να μπορέσεις να κάνεις μια δυναμική παρουσία ίσως σε μια κοινωνική εκδήλωση και με το στυλ και τον αέρα που αποπνέεις να κλέψεις τις καρδιές αρκετών από τους παρευρισκόμενους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα αυτές τις μέρες τι λες και τι κάνεις κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο καθώς θα έχεις την τάση να ξανοίγεσαι και να μοιράζεσαι απόψεις ή σκέψεις που ενδέχεται να σε εκθέσουν. Ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, παρότι υπάρχει ένα πάθος που σε παρακινεί να φέρεσαι ακόμα και ριψοκίνδυνα, πιθανόν να μη λείψουν οι εντάσεις ή πάνω στον αγώνα της διεκδίκησης και της κατάστασης να ξεφύγεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχεις αρχίσει κι αυξάνεις τις στροφές στην ταχύτητά σου γιατί βλέπεις ότι τα γεγονότα κινούνται με γοργούς ρυθμούς και οφείλεις να ανταποκριθείς αμέσως για να μην μείνεις πίσω. Αρκετές είναι οι εξελίξεις και στον τομέα της σχέσης σου που απαιτούν γρήγορες αποφάσεις και εκεί αισθάνεσαι ορισμένες φορές ότι είσαι με το μαχαίρι στο λαιμό. Γι' αυτό σήμερα ίσως συναντήσεις κάποιους φίλους σου που θα σε στηρίξουν ηθικά για να μπορέσεις να προχωρήσεις στις τομές που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρα σου θα εξελιχθεί αρκετά καλά, παρότι υπάρχει μια αόριστη αναστάτωση στην ατμόσφαιρα που όμως σε κάνει να είσαι υπ' ατμόν και να έχεις μάτια και αφτιά δεκατέσσερα. Κατά το βραδάκι ίσως έχεις τη διάθεση να χαλαρώσεις και να μοιραστείς κάποιες προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου. Επειδή υπάρχει ο ερωτισμός, θα φροντίσεις να τον επιτείνεις με ένα απολαυστικό δείπνο στο σπίτι και ό, τι άλλο εν πάση περιπτώσει σε βοηθά να πετύχεις το σκοπό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σωστό ή λάθος, καλό ή καλό εσύ έχεις αποφασίσει ό, τι έχεις στο κεφάλι σου να μην το κρατήσεις κρυφό αλλά να το μοιραστείς με κάθε ενδιαφερόμενο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθεις σε ρήξη μαζί του. Το ίδιο ισχύει και στον ερωτικό τομέα που νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει τα αισθήματά σου με το οποίο να υπάρχει ήδη μια φιλική σχέση μεταξύ σας γιατί δεν μπορείς να πιεστείς και να τα κρατάς άλλο μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οι κινήσεις που θα κάνεις στα ερωτικά σου θα είναι μάλλον βιαστικές και πιθανόν να μην βασίζονται σε ειλικρινή συναισθήματα, αλλά περισσότερο στην ανάγκη να μην είσαι πια μόνος/η ή στη βαρεμάρα που νιώθεις και θέλεις να ξεφύγεις για λίγο και να βάλεις μια πιο πικάντικη νότα στην προσωπική σου ζωή. Αν και ακούγεται λίγο κυνικό σε κάποιους, εσένα θα σου κάνει καλό, αφού θα μπεις σε μια εγρήγορση και πιθανόν μαζί με το ξερό να έρθει και το χλωρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η θετική σκέψη και η ευδιαθεσία που έχεις σήμερα σε βοηθά αρκετά ώστε να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη σου τακτική και να θέλεις να προσφέρεις την αγάπη και την προσοχή σου στο σύντροφό σου. Η Σελήνη στο Λέοντα βέβαια αν είσαι ελεύθερος/η σου δίνει λίγο παραπάνω αέρα αυτοπεποίθησης από ό, τι σου χρειάζεται, κάνοντας σε να πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις όποιο άτομο θέλεις. Γι' αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτείς μεν τη λάμψη που σου παρέχει, χωρίς να ξεπεράσεις τα εσκαμμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Διανύεις μια καλή περίοδο που σου παρέχει αρκετές δυνατότητες και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και να μη χάσεις το στυλ σου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για σένα που δε θες να εκτίθεσαι. Με το μυαλό σου να στροφάρει αρκετά γρήγορα και οδηγό την αγάπη σου για ένα άτομο θα βρεις τον τρόπο να έρθεις κοντά του και να το κατακτήσεις. Αρκεί να υπάρχει σταθερότητα στο στόχο σου και να μην χαθείς κατά τη διαδρομή ή παρασυρθείς από διάφορους πειρασμούς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved