Ερωτικό ωροσκόπιο 8/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα δεν πρόκειται για την πιο ήρεμη μέρα της ζωής σου, καθώς ο κυβερνήτης σου, Άρης, κάνει αντίθεση με τον Ήλιο σου και όπως αντιλαμβάνεσαι, για σήμερα τουλάχιστον, έχεις στο τσεπάκι σου διαφωνίες, νευράκια και καυγάδες με το σύντροφό σου που αιτία ίσως αποτελέσει κάποιο λάθος ή «πληγή» του πρόσφατου παρελθόντος. Ενώ όμως εσύ ως γνήσιος Κριός ξεσπάς και μετά σου περνάει και αρχίζεις τις γλύκες και τα παιχνίδια σου επειδή πωρώνεσαι, δε συμβαίνει το ίδιο και με την άλλη πλευρά που μπορεί να στο κρατήσει μανιάτικο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τι πράγμα κι αυτό με σένα! Μόλις χαλαρώνεις και αρχίζεις να πιστεύεις ότι όλα βαίνουν καλώς, επιβεβαιώνεται το σενάριο "η ηρεμία πριν την καταιγίδα". Στη δουλεία ενδέχεται σήμερα να σε τρέξουν και να σου δημιουργηθεί μια ψυχολογική ένταση ενώ πιθανόν να μη λείψουν και κάποιες κόντρες. Μετά απ' όλα αυτά λογικό είναι να μη θέλεις απόψε άνθρωπο να δεις και να μιλήσεις, ούτε καν το έτερο ήμισυ..


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κάτι δε σου πήγαινε καλά αυτές τις μέρες με τόσες αγάπες και λουλούδια γύρω σου και ήρθε η ώρα να ανάψουν τα αίματα. Ενδεχομένως μια διαμάχη με το αγαπημένο σου πρόσωπο για ασήμαντη αφορμή να είναι αυτό που σήμερα θα σε βγάλει από τα ρούχα σου. Ίσως θελήσεις να βρεθείς με κάποιους φίλους σου και αυτό θα φέρει δυσαρέσκεια, με αποτέλεσμα να υπεραμυνθείς της ελευθερίας σου και πολύ πιθανό να περάσεις στην αντεπίθεση.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχουμε πει επανειλημμένως ότι για να αλλάξει παντελώς η κατάσταση στα ερωτικά σου πρέπει να είσαι διατεθειμένος/η να σπάσεις αρκετά αυγά. Το να θυμώνεις προσωρινά και μετά να σου περνάει δεν είναι λύση. Πρέπει να δεις την κατάσταση σε βάθος γιατί προφανώς κάτι αποτελεί την πηγή των συγκρούσεων που για άλλη μια φορά σήμερα θα αντιμετωπίσεις. Αν δεν θες λοιπόν να περνάς των παθών σου τον τάραχο καλά θα κάνεις να το ανακαλύψεις.


ΛΕΩΝ

leont

Τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη θα πεις σήμερα και σε όποιον αρέσει, καθώς πολύ σε έχουν πιέσει με τις απαιτήσεις τους γνωστοί και συγγενείς. Αυτό που ίσως σε εκνευρίσει ακόμα περισσότερο είναι η σπατάλη του χρόνου σου για επίλυση δικών τους θεμάτων που δε σου αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή ή η παρέμβαση στα ερωτικά σου με κριτική ή λόγια που δείχνουν αποδοκιμασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κοντσέρτο για πολυβόλα ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μέρα για σένα, αφού η Αφροδίτη είχε επιφέρει, ας πούμε, μια θολούρα στη σχέση σου αλλά η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη ενδέχεται να σου ξυπνήσει παλιές, δυσάρεστες μνήμες και να χάσεις για λίγο τον έλεγχο. Μία κρίση ζήλειας ή ανταγωνισμού με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή και η μόνη λύση που ενδείκνυται σήμερα για την εκτόνωση της έντασής σου είναι το σεξ.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τα τύμπανα του πολέμου ξαναηχούν στα αφτιά σου σήμερα και σε στέλνουν επί των επάλξεων, καθώς είτε πρέπει να διεκδικήσεις είτε να αμυνθείς για τα κεκτημένα και τα δικαιώματά σου στα ερωτικά σου. Με δεδομένο ότι ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα της σχέσης σου από το παρελθόν που εσύ να θεωρούσες ότι είχε λυθεί. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τη δυναμική που σου παρέχεται από την όψη του με τον Ήλιο και να το κλείσεις μια για πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η αναστολή ενεργειών που φαίνεται να υπάρχει στη ζωή σου, σήμερα, διακόπτεται και ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι δυναμικά με λίγο όμως περισσότερη φούρια από το συνηθισμένο, αφού θα παρακινηθείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες σε ένα εργασιακό θέμα που θα προκύψει ενώ θα τρίξεις και τα δόντια σε κάποιους που πίστευαν ότι θα «κάθεσαι» για πάντα. Επίσης, πιθανόν να αποκαλυφθεί ένα μυστικό σχετικό με την ερωτική σου ζωή που θα σε ταράξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Φωτιά θα πάρεις και εσύ σήμερα, καθώς είτε θα χρειαστεί να κάνεις τη μάχη της ζωής σου για να διεκδικήσεις και να κερδίσεις ένα άτομο που θέλεις πολύ είτε να προασπίσεις τον εαυτό σου σε μια κατηγορία που ενδέχεται να εκτοξευτεί εις βάρος σου από το σύντροφό σου. Κι επειδή σε πνίγει το άδικο, πιθανόν να χάσεις το γνωστό χιούμορ σου και να γίνεις απότομος/η. Με τούτα και με κείνα δε θα γλυτώσεις την τρικυμία αλλά ευτυχώς για σένα θα είναι παροδική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

«Ήτανε στραβό το κλίμα το 'φαγε και ο γάιδαρος» πιθανόν να μουρμουρίσεις σήμερα και άδικο δε θα 'χεις, αφού κι εσύ με τους άλλους τρεις των παρορμητικών διανύεις μια περίοδο έντονων καταστάσεων και αλλαγών στην προσωπική σου ζωή. Λογικό είναι να υπάρχει μια αναταραχή μέσα σου και ανησυχία για του που θα βγάλει όλο αυτό αλλά φρόντισε να την διοχετεύσεις κάνοντας πράγματα, διαφορετικά δε θα τολμά να σε πλησιάσει κανείς, ούτε για κομπλιμέντο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Λίγο εσύ, λίγο το άλλο άτομο, λίγο κι η κακιά στιγμή, θα πεις ό, τι είναι να πεις σήμερα και πιθανόν να τελειώσει άδοξα μια ιστορία μεταξύ σας, πάνω που είχε αρχίσει. Η αλήθεια είναι ότι καημό μεγάλο όμως δε θα έχεις, καθώς τώρα τελευταία οι αντοχές και ανοχές σου είναι οριακές και δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου σε κάποια θέματα. Βέβαια η ρήξη αυτή ενδέχεται να είναι προσωρινή και αργότερα να αποκατασταθεί η σχέση αλλά με άλλα δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Λίγο απότομα θα προσγειωθείς από το ροζ συννεφάκι που έχεις αφεθεί και σεργιανίζεις ατάραχα, καθώς το σημερινό πακετάκι έχει κι εσένα ανάμεσα στους παραλήπτες. Μια αναστάτωση, μια φούντωση θα την έχεις και ίσως αρχίσεις και πλέκεις περίεργα σενάρια περί απιστίας ή αντιποίνων για μια πρόσφατη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πάρε βαθιές ανάσες και ξανασκέψου το, γιατί ναι μεν αν θέλεις να κάνεις «ζημιά», δε θα σε πάρει χαμπάρι κανείς αλλά υπάρχει κι η περίπτωση να είναι όλα παιχνίδια του μυαλού σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved