Ερωτικό ωροσκόπιο 7/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείς απεγνωσμένα να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει σε κρίσεις και συμπεριφορές που είναι κάπως τραβηγμένες αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού το φλογερό σου ταμπεραμέντο δεν σου επιτρέπει να χειριστείς με τη λογική κάποια κατάσταση στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως μια αντιπαράθεση με το άτομο που σχετίζεσαι να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου και να θυμώσεις, αλλά ως συνήθως σύντομα θα σου περάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Υπάρχει μια φαινομενική ηρεμία που λίγο σε ανησυχεί γιατί δεν ξέρεις αν είναι πριν την καταιγίδα ή απλά τα πράγματα όντως αρχίζουν και βελτιώνονται στη σχέση σου. Επειδή οι μέρες ενδείκνυνται για να πιστέψεις σε κάτι καλό, δε θα βάλεις με το νου σου αρνητικές σκέψεις. Ίσως μάλιστα θεωρήσεις ότι είναι καλό να κάνεις και μια συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε και να κοιτάξετε από κοινού που βαδίζετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είσαι σχετικά καλά αλλά θα ήθελες να είσαι πολύ καλύτερα ίσως και γι' αυτό το μυαλό σου να είναι σε εγρήγορση σήμερα, ψάχνοντας να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Ενδεχομένως να μην είσαι απόλυτα καλυμμένος/η συναισθηματικά ή να μην έχεις κατασταλάξει τι ακριβώς θέλεις από ένα άτομο για να νιώσεις ικανοποίηση. Ωστόσο, αν φτάσεις σε αδιέξοδο, ίσως τα παραμερίσεις όλα και ρίξεις βάρος μόνο στην προσωρινή σου ευχαρίστηση.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες σε σπρώχνει να παλέψεις για να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος στη σχέση σου αλλά και την συναισθηματική σου εξασφάλιση. Ωστόσο, ίσως δεν επιμείνεις για συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να γίνουν προς χάριν της ηρεμίας που θέλεις να επανέλθει. Σκέψου όμως ότι δεν πρέπει συνεχώς να αναβάλεις ξεκαθαρίσματα με διάφορα προσχήματα. Τώρα που σε παίρνει πλανητικά είναι η μεγάλη σου ευκαιρία για να πας στο παραπάνω επίπεδο κι όχι να διατηρήσεις το ήδη υπάρχον.


ΛΕΩΝ

leont

Οι υποχρεώσεις ή τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητάς σου είναι αρκετά αυξημένα και δε σου δίνουν την ευκαιρία να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με συγκεκριμένα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Ως εκ τούτου, έχεις την αίσθηση ώρες – ώρες ότι έχεις κολλήσει στο ίδιο σημείο και δεν εξελίσσεσαι. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε σένα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου, βάζοντας ενδεχομένως κάποιες προτεραιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες πιθανόν ήδη να αισθάνεσαι μια μεγαλύτερη ευαισθησία ή διάθεση προσφοράς προς το σύντροφό σου και τις ανάγκες του ενώ είναι ίσως να σε έπιασαν και κάποιες ενοχές ότι τον έχεις κάπως παραμελήσει. Σήμερα, ακόμα κι αν δεν πεις τι νιώθεις γι' αυτόν, θα κάνεις ότι μπορείς, ώστε έμμεσα να του δείξεις τα συναισθήματά σου και θα προσπαθήσεις να τον ευχαριστήσεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αυτή την περίοδο βιώνεις τη μέγιστη ανισορροπία, καθώς πολλοί και αντικρουόμενοι πλανήτες σε πιέζουν προς τη μια ή την αντίθετη κατεύθυνση και ίσως το μόνο που θέλεις κατά βάθος είναι να πας και να κρυφτείς μέχρι να περάσει όλο αυτό το μπάχαλο. Σήμερα νιώθεις μια έντονη συναισθηματική ανασφάλεια και ενώ θέλεις να πάρεις και να δώσεις αγάπη και φροντίδα, σου βγαίνει ένταση. Προσπάθησε να κατανοήσεις τι σου φταίει στην ουσία και να μην τα βάζεις με όλα και όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Στην ερωτική σου ζωή έχουν πάψει να ισχύουν πολλά εδώ και καιρό ή έχουν μεταβληθεί τόσο που ακόμα κι εσύ δε θυμάσαι καλά – καλά πως ήσουν πριν και πως είσαι τώρα. Το να ξαναγυρνάς στο παρελθόν και να κάνεις συγκρίσεις, σε εμποδίζει να ξεκολλήσεις και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Και σε αυτό δε φταίει κάποιο άτομο συγκεκριμένα αλλά η δική σου απροθυμία να παραδεχτείς ότι δεν γίνεται κάτι άλλο και πρέπει να πας παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ίσως σήμερα αντιληφθείς ότι κάτι που είπες ή μια πρόσφατη συμπεριφορά σου απέναντι στο άτομο που σχετίζεσαι ήταν άδικη ή αδιάφορη προς τα συναισθήματά του και το πλήγωσες χωρίς να το καταλάβεις. Οι προθέσεις σου δεν είναι κακές αλλά αρκετές φορές μπροστά στο να μην πιέζεσαι εσύ, λειτουργείς μην λαμβάνοντας υπόψη σου την άλλη πλευρά. Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι για να επανορθώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Λόγω της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 7ο οίκο σου σήμερα πιθανόν να αναγκαστείς να παραδεχτείς ότι προηγούμενες εμπειρίες στην ερωτική σου ζωή σε έχουν σημαδέψει και κατά κάποιο τρόπο ευθύνονται για την τωρινή σου ενίοτε σκληρή στάση. Το ότι απαιτείς από τον άλλο πολλά ή έχεις ανεβάσει τον πήχη ίσως είναι μια καλή δικαιολογία να μην ρισκάρεις συναισθηματικά, αφού κατά βάθος ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να αντεπεξέλθει. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με τα παλιά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Πιθανόν σήμερα να πας κόντρα στη συνηθισμένη νοοτροπία σου και να προτιμήσεις να κινηθείς λίγο πιο εσωστρεφώς ή να κάνεις μυστικά κάποιες ενέργειες στα ερωτικά σου γιατί δε θες να μαθευτεί σε κάποιους το ενδιαφέρον σου για ένα συγκεκριμένο άτομο, αν πρώτα δε σιγουρέψεις ότι κι αυτό αισθάνεται το ίδιο. Παρότι αισθάνεσαι άβολα, αντιλαμβάνεσαι ότι έτσι ίσως δημιουργήσεις καλύτερες προοπτικές συν το ότι γλυτώνεις την έκθεση ή την κριτική.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Λογικό είναι να έχεις βουλιάξει στο συναίσθημα και όχι μόνο εξαιτίας της Σελήνης στον Καρκίνο. Πρόσεχε όμως γιατί σήμερα μπορεί να το παρακάνεις και να αρχίσεις να βγάζεις προς τα έξω σε υπερβολικό βαθμό σκέψεις ή παράπονα που κρατούσες φυλαγμένα από παλιότερες στιγμές. Κι όχι τίποτα αλλά θα είναι κρίμα να χαλάσει όλο το ερωτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ εσού και του αγαπημένου σου προσώπου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved