Ερωτικό ωροσκόπιο 6/4

Πώς θα επηρεάσει ο ερχομός της Αφροδίτης στους Ιχθύες τα ερωτικά σου

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/4

Από χθες αργά τη νύχτα (23:31) η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα εισήλθε στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει μέχρι και τις 2/5. Αιθέρια, λεπτεπίλεπτη και παραμυθένια, θα λούσει με αστερόσκονη πρωτίστως τους Ιχθύες και θα προσφέρει τα δώρα της σε Παρθένους, Τοξότες, Διδύμους, Σκορπιούς και Καρκίνους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγγίξουν το όνειρο.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά όλων των ζωδίων.

ars

ΚΡΙΟΣ

Είναι η ευκαιρία σου να χαλαρώσεις, να κοιμηθείς και βέβαια να ξεκουραστείς ψυχολογικά, γενικά αυτή την περίοδο. Το μεγάλο σου όπλο θα είναι η φαντασία και καλά θα κάνεις να την επιστρατεύσεις, προκειμένου να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Θα είσαι μέσα στο συναίσθημα κι ενδεχομένως να θέλεις να πιστέψεις το όμορφο παραμύθι κάποιου ατόμου αλλά με τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στους ουρανούς να μην αφήνεσαι. Πάντως η ευτυχία σου είναι κάπου... κρυμμένη και περιμένει να την ανακαλύψεις!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι φίλοι σου είναι αυτοί που θα σταθούν βράχος δίπλα σου και θα σε προστρέξουν ή θα σε ξελασπώσουν ακόμα και από μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Η βοήθειά τους θα είναι αρκετά σημαντική και κάποιος από αυτούς ίσως σε «προξενέψει» με άτομο το οποίο υπόσχεται να επαναφέρει την ηρεμία και την ομαλότητα στην προσωπική σου ζωή που θεωρεί ότι σου είναι απαραίτητο για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το να βλέπεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά είναι πολύ σημαντικό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και εσύ θα έχεις μια πολύ όμορφη εξωτερική εικόνα, κάτι που σε βοηθά να μην παραιτηθείς ή να κυνηγήσεις κάποιους στόχους που για άλλους είναι «άπιαστο πουλί». Το ίδιο θα ισχύσει και στα ερωτικά σου που θολώνουν από τη συναισθηματική φόρτιση ενώ δεν αποκλείεται πειρασμοί που στάζουν γλύκα να σου κλείσουν πονηρά το μάτι.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι... συναισθηματικοί σου δείκτες θα είναι αρκετά ανεβασμένοι αυτή την περίοδο και για αυτό ίσως γίνεις εύκολη λεία στα ερωτικά σου από άτομο που ενδέχεται να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια. Όσο μπορείς λοιπόν βάλε τα όριά σου και μην αφήνεσαι να «φας» ό, τι σου σερβίρεται, όσο όμορφο κι αν φαίνεται. Από τα θετικά της Αφροδίτης είναι μια γνωριμία σε ταξίδι ή μέσω γνωστού που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία, γι' αυτό... μην διστάσεις να δοκιμάσεις!


ΛΕΩΝ

leont

Καλείσαι να μάθεις την έννοια του «δίνω» όχι μόνο σε οικονομικό αλλά κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς η γλυκιά Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι της προσφοράς, της ηθικής συμπαράστασης και της συμπάθειας εκ του συμπάσχω (για να μην παρεξηγηθούμε...). Ως εκ τούτου, λοιπόν, θα περάσεις μια περίοδο που η απλοχεριά σου σε χρήματα και αισθήματα θα είναι μεγάλη, πιστεύοντας ότι έτσι δημιουργείς τις προϋποθέσεις, ώστε όταν έρθει η ώρα να «εισπράξεις» κι εσύ τα ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες έρχεται να σε πείσει ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να πιστέψεις σε αυτό. Για σένα ξεκινάει μια περίοδος που θα επανέλθει η ηρεμία μέσα σου και ως αντίκτυπο και στα ερωτικά σου. Εδώ, θα πρέπει να πούμε ότι τα κριτήριά σου δεν θα είναι τα πιο αντικειμενικά γιατί εξαιτίας της έλξης που θα ασκείς, θα έρχονται προς το μέρος σου διάφορα άτομα που οφείλεις να «ξεσκαρτάρεις» για να μη σου γυρίσει σε εφιάλτη, μόλις η Αφρούλα φύγει από το συγκεκριμένο ζώδιο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, βρίσκεται πλέον σε ένα ζώδιο που πολύ σου πάει αισθητικά, εξαιτίας της αιθέριας και μυστηριώδης φύσης του. Η ευγένεια και η χάρη θα σε διακρίνει αλλά και η γοητευτική σου παρουσία θα ενισχυθεί, ενώ αρκετά μπόνους ενδέχεται να παραλάβεις και από την εργασία σου. Κι επειδή στη δουλειά περνούμε τον περισσότερο χρόνο της μέρας μας είναι πολύ πιθανόν ο έρωτας που περιμένεις να έρθει μέσα από αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ως ζώδιο του νερού, αν και το πιο σκληροπυρηνικό απ' όλα, δεν παύεις να αναζητάς την απόλυτη συναισθηματική ασφάλεια και αυτή η Αφροδίτη θα σου προσφέρει, πέρα από ακαταμάχητη έλξη, αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις παιχνίδι. Αρκετά άτομα θα σε βλέπουν ερωτικά σαν μάννα εξ ουρανού και είναι στο χέρι σου να το εκμεταλλευτείς δεόντως και να είναι μην είσαι αρνητικός/η στην όποια προσέγγιση γιατί ανάμεσα στη σκαρταδούρα, κάποιο θα υπάρχει που θα αξίζει να του αφιερώσεις το χρόνο και την καρδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η αξία της οικογένειας θα υπερτονιστεί με τον ερχομό της Αφροδίτης στους Ιχθύες, καθώς θα διαπιστώσεις ότι, εκτός από την ηθική, ενδέχεται να υπάρξει και υλική συμπαράσταση. Με δεδομένο, λοιπόν, αυτό φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα άτομα που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Από την άλλη, ίσως σου έρθει η διάθεση να αναμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο και επειδή θα είσαι περισσότερο του σπιτιού, αυτό θα γίνει και το λημέρι του έρωτά σου στο οποίο προβλέπεται να περάσεις αρκετές ονειρικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις πάψει προ πολλού να πιστεύεις σε θαύματα κι ίσως είναι κι αυτός ένας παράγοντας που δε σε αφήνει να φτάσεις στην πηγή της ευτυχίας. Ο ερχομός αυτής της Αφροδίτης ίσως σε κάνει να ξαναπιστέψεις, ξεκινώντας από την καθημερινότητά σου που γίνεται κάπως πιο όμορφη και ενώ μικρές ευχάριστες στιγμές θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Κι επειδή αλλού είναι το όνειρο κι αλλού το θαύμα καλό είναι να κυκλοφορήσεις, να δεις, να γνωρίσεις κόσμο γιατί έχεις την ευκαιρία να βρεις αυτό που ψάχνεις εκεί που δεν το περιμένεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το άγχος σου αρχίζει σιγά-σιγά και μειώνεται ίσως γιατί η τσέπη σου θα γεμίσει με έξτρα χρήματα που δεν περίμενες να πάρεις. Επειδή έτσι κι αλλιώς η διαχείριση εσόδων δεν είναι στα δυνατά σου σημεία η Αφροδίτη ίσως σου ρίξει στάχτη στα μάτια για την οικονομική κατάσταση και αρχίσεις να σκορπάς από δω και από κει. Το ίδιο πιθανόν να γίνει και με τα ερωτικά σου που πιστεύοντας ότι έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου, θα αρχίσεις να ξοδεύεσαι συναισθηματικά γι' αυτό προσοχή στις... απομιμήσεις!

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μια λουλουδιασμένη και ευωδιαστή ατμόσφαιρα υπάρχει γύρω σου και δεν είναι μόνο η Άνοιξη αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου που σε κάνει να τα βλέπεις όλα ανθισμένα, πανέμορφα και φανταστικά. Εννοείται ότι είσαι το φαβορί στα ερωτικά, καθώς με την γοητεία σου εξασφαλισμένη, σαν τη γύρη ελκύεις κι εσύ ωραίες πεταλούδες. Το θέμα είναι ότι και με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δε μπορείς να κάνεις μια διάκριση της προκοπής, οπότε η λάθος επιλογή παίζει. Έχοντας αυτό στο νου σου, μη δώσεις γην και ύδωρ στο πρώτο άτομο που θα σε πλησιάσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved