Ερωτικό ωροσκόπιο 5/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Με το τηλέφωνο στο χέρι είσαι σήμερα ή θα ανταλλάσσεις μηνύματα για να συνεννοηθείς πως θα περάσεις το σαββατόβραδό σου. Έχεις συνέλθει αρκετά και θέλεις να περάσεις πάνω απ' όλα καλά ίσως και να αισθανθείς ξανά την ελευθερία και την ανεξαρτησία να σε πλημμυρίζει. Και ξέρεις μόνο ένα τρόπο για να το πετύχεις. Να φλερτάρεις, να προκαλέσεις και να παίξεις, ανεβάζοντας έτσι και το ηθικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σιγά-σιγά επιστρέφει το ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητά σου και επιτέλους μπορείς να απολαύσεις τη μέρα με τον άνθρωπό σου, αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχει πιθανότητα σε μια έξοδό σου να γνωρίσεις ένα άτομο που με τα όμορφα λόγια του και τα ερωτικά υπονοούμενά του θα σε τραβήξει αρκετά. Βέβαια καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς να βάλεις διάφορα με το νου σου. Αγάλι-αγάλι...


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μέχρι και σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαι μέσα στην ενέργεια. Κάτι η Άνοιξη, κάτι το Σάββατο, νιώθεις να σε διακατέχει ένα κύμα ανανέωσης και μια φρεσκάδα γι' αυτό και το πιο πιθανό είναι να έρθεις σε επαφή με κάποια άτομα που είχες καιρό να συναντήσεις από κοντά. Ίσως μέσα από αυτά να κάνεις μια γνωριμία αρκετά ευχάριστη που θα σου δημιουργήσει την διάθεση να ξαναβρεθείτε σύντομα.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είσαι πολύ πιο ήρεμος/η και δείχνεις περισσότερο διάθεση να συζητήσεις με κάποιο πρόσωπο που αγαπάς και εμπιστεύεσαι ορισμένα κομμάτια που κρατούσες μέσα σου και που πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να τα μοιραστείς μαζί του. Αυτό που μπορεί να σε χαροποιήσει αρκετά είναι η κατανόηση και η άνεση που θα υπάρξει από την άλλη πλευρά που θα σε σπρώξει να ανοιχτείς παραπάνω.


ΛΕΩΝ

leont

Η αμεσότητα στην επικοινωνία σου σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο χιούμορ και το ταμπεραμέντο σου σήμερα θα σε κάνει περιζήτητο/η. Εννοείται ότι θα λειτουργήσεις σαν το φως στις πεταλούδες, καθώς θα τραβήξεις την προσοχή όπου βρεθείς αλλά και το ερωτικό ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Όσοι είστε σε σχέση, είναι μια χαρά μέρα για να πάτε με το ταίρι σας για φαγητό ή ποτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πιο απελευθερωμένος και άνετος, αφού ό, τι ήταν να κάνεις το ολοκλήρωσες με επιτυχία, σήμερα απερίσπαστα θα απολαύσεις τη μέρα σου και ιδιαίτερα τη νύχτα σου με το σύντροφό σου που μετά από μια μίνι περίοδο αμοιβαίων ξεκαθαρισμάτων έρχεστε πλέον πιο κοντά και έτσι θα χαρείς τους καρπούς των κόπων σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, δεν θα έχεις τη διάθεση να συμμαζευτείς και το μάτι σου θα σκανάρει όποιον θεωρείς πιθανό στόχο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, έχεις τη διάθεση να βρεθείς με ένα πρόσωπο που έχει ξεκινήσει μια ερωτική ιστορία μεταξύ σας και να κάνεις μια συζήτηση που πιθανόν να αφορά στις θέσεις σου ή τις απόψεις σου για αυτά που θεωρείς απαραίτητα να υπάρχουν σε μια σχέση. Ενδεχομένως όμως το κλίμα να είναι αρκετά χαλαρό και να μη θέλεις να το σοβαρέψεις, οπότε θα φροντίσεις να περάσεις καλά και να την αναβάλεις για άλλη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολλά λόγια ή υποσχέσεις έχεις ακούσει τώρα τελευταία αλλά δεν βλέπεις ακόμα φως στον ορίζοντα από ένα άτομο και έχει αρχίσει να σε κουράζει γιατί καλά όλα αυτά αλλά καιρός είναι να περάσετε και σε πιο... προσωπικές πράξεις. Αρκετά περίμενες και έδειχνες εγκράτεια αλλά σήμερα δεν μπορείς να αντέξεις άλλο και έχεις πάρει απόφαση να περάσεις στο παρασύνθημα και να πιέσεις λίγο την κατάσταση μπας και προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με το κέφι να κορυφώνεται και τον ενθουσιασμό να σε κυριεύει ξανά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά σήμερα. Όσο ακόμα θα βρίσκεται η Σελήνη στους Διδύμους, αν είσαι από τους ελεύθερους "σκοπευτές", δεν θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πέσει κάτω και πιθανόν να επιδοθείς σε ένα ερωτικό παιχνίδι με πολλές και πικάντικες ατάκες. Αν είσαι σε σχέση, θα ευχαριστηθείς το σαββατόβραδό σου με το σύντροφο και κοινούς σας φίλους και θα γελάσετε με την ψυχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αισιοδοξία υπάρχει και ανεβασμένη ψυχολογία επίσης, γι' αυτό θέλεις να βγεις, να κυκλοφορήσεις και να δεις κόσμο. Πιθανόν εκεί που θα πας να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα νιώσεις πολύ οικεία μαζί του και θα σε κάνει να του πεις διάφορα για τη ζωή σου, χωρίς καν να το καταλάβεις. Εν τούτοις άσχημα δε θα αισθανθείς, το αντίθετο, θα χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχεις αποφασίσει σήμερα να γοητεύσεις τα πλήθη ή τουλάχιστον ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να καταφέρεις να το πας με τα νερά σου και γι' αυτό θα επιστρατεύσεις το ασυνήθιστο στυλ σου και την σπιρτάδα του μυαλού σου. Αν είσαι σε σχέση, το βράδυ είτε θα πας κάπου έξω με το ταίρι σου είτε θα δεχτείς επισκέψεις από κάποιους καλούς σου φίλους για ανάλαφρη κουβεντούλα ή και κουτσομπολιό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα και χαλαρά για σένα κι αυτό σε ανακουφίζει αρκετά και σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα, όπως πχ την ανοιξιάτικη διαμόρφωση του χώρου σου ή να ετοιμάσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα για το αγαπημένο σου πρόσωπο με ένα ωραίο δείπνο, μουσική και ποτό. Πιθανόν να το παρακάνεις λίγο αλλά δεν θα βλάψεις κανένα. Ίσα – ίσα...

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved