Ερωτικό ωροσκόπιο 4/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Στον απόηχο όλων αυτών των όψεων που έκανε ο Ήλιος σου τις προηγούμενες μέρες λογικό είναι να αισθάνεσαι ένα μούδιασμα αλλά μην ανησυχείς, εσύ δεν έχεις μάθει να καταβάλλεσαι και σύντομα θα πάρεις τα πάνω σου ενόψει και του σαββατοκύριακου. Πάντως για σήμερα υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να μπεις σε ένα δίλημμα για το πώς θα πορευτείς με ένα άτομο που θέλεις πολύ και ίσως θελήσεις να το συζητήσεις με ένα γνωστό σου ή συγγενή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Στα λόγια δεν έχεις μεγάλη αδυναμία και σίγουρα δεν είναι το καλύτερό σου να μιλάς. Αντίθετα στα έργα τα πας μια χαρά και σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο με διάφορους τρόπους. Το κορμί είναι το πρώτο που θα χρησιμοποιήσεις πάντως, αφού σήμερα θα έχεις ερωτικά παιχνιδιάρικη διάθεση και με το Σάββατο προ των πυλών είσαι σε ετοιμότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου, ενισχύοντας το ταλέντο σου στην έκφραση και την επικοινωνία και με διάθεση για συνολική ανανέωση, δεν είναι απίθανο να αφήσεις πίσω σου μια παλιά κατάσταση στα ερωτικά σου ή να αρχίσεις να ξεκόβεις από ένα άτομο που έχεις αρχίσει και ξενερώνεις και να αναζητήσεις κάτι καινούργιο και πιο συναρπαστικό. Άλλωστε η ανταπόκριση υπάρχει, οπότε γιατί να μην την εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να παρευρεθείς με το σύντροφό σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή πάρτι.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά θα μάθεις σήμερα που κάποια ίσως είναι χαλασμένο τηλέφωνο και γι' αυτό θα πρέπει να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Κι επειδή το 'χεις εύκολο, μην αφήσεις τον εαυτό σου να επηρεαστεί συναισθηματικά και να σε ρίξουν, αν αυτά αφορούν σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Καλύτερα να διερευνήσεις και να διασταυρώσεις τις πληροφορίες που μαθαίνεις και μετά να αποφασίσεις πως θα κινηθείς.


ΛΕΩΝ

leont

Αρκετά κοινωνικός/η θα είσαι σήμερα και με τάση να βγεις και να ξεσκάσεις γιατί κακά τα ψέματα δεν ήταν και η πιο εύκολη εβδομάδα της ζωής σου και θέλεις να την αφήσεις πίσω σου. Παρέες και φίλοι θα είναι μια καλή επιλογή για να σε συνοδέψουν όπου κι αν αποφασίσεις να περάσεις το βράδυ σου. Με αρκετή χαλαρότητα και δίψα για φλερτ ίσως προκαλέσεις το ενδιαφέρον ενός μικρότερου ηλικιακά ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν σήμερα αλλά δεν έχεις ούτε άγχος ούτε νευρικότητα, καθώς σκέφτεσαι ότι το σαββατοκύριακο πλησιάζει και καλύτερα να τα ολοκληρώσεις και να ξενοιάσεις. Θέλεις τον ελεύθερο χρόνο σου να τον αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή και σε ένα άτομο που είσαι μαζί του κι όχι σε επαγγελματικά ή άλλα πρακτικά θέματα. Πιθανόν αν είσαι ελεύθερος/η να σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε τραβήξει η σπιρτάδα του μυαλού του ή οι γρήγορες αντιδράσεις τους.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η επικοινωνία στη σχέση είναι σημαντικό κομμάτι για σένα, σαν ζώδιο του αέρα και δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο που άλλα λες και άλλα καταλαβαίνει. Αλλά καμιά φορά το υποτιμάς ή θαμπώνεσαι από την εμφάνιση και δεν δίνεις την απαραίτητη σημασία. Σήμερα ίσως μετρήσει αυτό ως πλεονέκτημα για να συναντήσεις ένα άτομο που η επικοινωνία μαζί του ρέει αβίαστα και υπάρχει ταύτιση σε πολλές σας απόψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

«Λέγε, λέγε το κοπέλι κάνει τη γριά και θέλει» λέει μια παροιμία και για σένα ίσως είναι και η τάση της ημέρας γιατί μεν δε σου αρέσει το πολύ μπλα μπλα και είσαι δύσπιστος αλλά από την άλλη μπορεί και να καταφέρει να σε ρίξει ένα άτομο, λέγοντας σου αυτά που θέλεις να ακούσεις. Κι επειδή είσαι σε φάση περίεργη δεν είναι απίθανο να δεχτείς να δοκιμάσεις την τύχη σου. Άλλωστε πάντα παίρνεις τις απαραίτητες προφυλάξεις για την συναισθηματική σου ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου είναι μια ανάσα αισιοδοξίας και ευδιαθεσίας μετά από μια δύσκολη ή δύστροπη μέρα και φυσικά δεν έχεις σκοπό να την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι μια καλή ευκαιρία να διασκεδάσεις με την παρέα σου και να ξανοιχτείς επικοινωνιακά, γνωρίζοντας καινούργια πρόσωπα. Αν πάλι είσαι σε σχέση, μάλλον θα νιώσεις πιο ανάλαφρα και κεφάτα, προτείνοντας στο σύντροφό σου μια έξοδο το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι βλέπεις τελείως διαφορετικά τα ερωτικά σου και ορισμένες φορές χαλιέσαι με τη συμπεριφορά ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει γιατί για τα δικά σου δεδομένα η χαλαρότητα που μπορεί να αντιμετωπίζει τη μεταξύ σας σχέση σου κάνει περισσότερο αδιαφορία. Από την άλλη όμως σου δείχνει μια διαφορετική πλευρά και σου δίνει ελευθερία κινήσεων. Αν προβληματίζεσαι όμως καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θέλεις συνεχώς να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και πολλές φορές οι ερωτικές σου επιλογές γίνονται με αυτό το κριτήριο κι όχι το συναισθηματικό. Μπορεί να ικανοποιείς την περιέργειά σου και την ανάγκη σου για πειραματισμούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τελικά σου βγαίνουν πάντα. Σήμερα, λοιπόν καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς πριν μπλεχτείς με ένα άτομο, αν τυχόν αυτό που σε ελκύει είναι η διαφορετικότητά του και μόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, έχεις διάθεση να μιλήσεις, να συζητήσεις να εκφραστείς, πράγμα περίεργο για σένα. Συνήθως προτιμάς τα υπονοούμενα ή αφήνεις τη σιωπή να μιλήσει αλλά αυτά είναι καλά σε μια πρώτη γνωριμία γιατί τροφοδοτείς το μυστήριο και τη φαντασία και κατ' επέκταση τον ερωτισμό. Σε μια σχέση όμως είναι απαραίτητο να λες και να ζητάς αυτό που έχεις ανάγκη γιατί μόνο έτσι δεν θα είσαι εσύ με το παράπονο και το άλλο άτομο στον κόσμο του.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved