Ερωτικό ωροσκόπιο 31/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι γεννημένος στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου βρίσκεσαι ακόμα υπό την επήρεια της χθεσινοβραδινής Νέας Σελήνης, οπότε λογικά νιώθεις ένα αναβρασμό μέσα σου. Εσύ πάλι που είσαι του δεύτερου δεκαημέρου πιέζεσαι από τον Ουρανό αυτή την περίοδο και έχεις γίνει αντιφατικός, με αποτέλεσμα να οδηγείς στο τρελάδικο στο σύντροφό σου, αφού τη μια απαιτείς αυτό και την άλλη το εντελώς αντίθετο. Το ίδιο ισχύουν και για τα γούστα σου, αν είσαι ελεύθερος, καθώς δεν μπορείς να αποφασίσεις, αν θες άτομο «του σαλονιού ή του λιμανιού».

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πότε πέρασε το σαββατοκύριακο, πότε ήρθε η Δευτέρα ούτε που το κατάλαβες, όχι όμως ότι πέρασες τόσο καλά που ξετρελάθηκες κιόλας. Πιθανόν να σου έκανε καλό που ξεκόπηκες από όλους και όλα και έμεινες μακριά από τη βουή και τα φώτα για να σκεφτείς καθαρότερα το τι θα κάνεις με ένα πρόσωπο από δω και στο εξής. Το ίδιο θα κάνεις και σήμερα γιατί σου φαίνεται δύσκολο να αποδεχτείς την αλήθεια μιας κατάστασης.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πάλι σήμερα θα πεις ότι δεν πρόλαβες να δεις ή να κάνεις κάποια πράγματα που είχες κατά νου και ίσως αφιερώσεις το απόγευμά σου σε κάποιους φίλους σου που έχεις βάλει στην άκρη εξαιτίας ενός έρωτα που σου απορροφά όλο το χρόνο. Ενδεχομένως να νιώθεις ότι σε καταπιέζει κάπως και να θέλεις για λίγο την ανεξαρτησία σου και να θυμηθείς τον καλό, ελεύθερο και ξένοιαστο εαυτό σου.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως απασχολείς πολύ το μυαλό και την καρδιά σου με κάποιο άτομο που σε παιδεύει και τρως όλο τον χρόνο σου εκεί αντί να ψάχνεις κάτι καινούργιο; Μάλλον το έχεις καταλάβει κι εσύ ότι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα αλλά συνεχίζεις σαν να είσαι εθισμένος στην παρουσία του. Σκέψου όμως ότι οι ευκαιρίες γύρω σου έρχονται και παρέρχονται και δε θα περιμένουν πότε θα αποφασίσεις εσύ να περάσεις το κατώφλι της απεξάρτησης...


ΛΕΩΝ

leont

Αυτό που σου χρειάζεται κανονικά είναι μια μικρή απόδραση, ένα ταξίδι για να αλλάξεις παραστάσεις και τρόπο σκέψης γιατί όσο μένεις στα ίδια δεν ξεκολλάς να πας παρακάτω. Θέλεις τόσο πολύ να είσαι ο ένας και μοναδικός στη ζωή κάποιου ατόμου, θέλεις να ακούσεις από το στόμα του ότι είναι δικό σου που όσο δεν το 'χεις, στενοχωριέσαι. Φτάνει όμως γιατί εσύ χαλιέσαι. Βάλε μια απόσταση ανάμεσά σας μήπως άμα νιώσει ότι σε χάνει, σε εκτιμήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εσύ από την άλλη έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ και καλά κάνεις δηλαδή γιατί τόσο καιρό στην αυτοσυγκράτηση και τη σύνεση τι κατάλαβες; Τώρα είσαι πιο δυναμικός και άνετος και δεν θα κάτσεις πίσω να περιμένεις πότε θα αποφασίσουν άλλοι για σένα. Κι επειδή έχουν ξυπνήσει όλα σου τα ένστικτα θα λειτουργήσεις άμεσα και στα ερωτικά σου, χωρίς κόνξες και υπονοούμενα. «Θέλεις, καλώς, δεν θέλεις, δεν πειράζει....»

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό συνεχίζει να σου υπενθυμίζει τι ήσουν και τι έγινες για χάρη του έρωτά σου. Που είναι ο εαυτός σου; Εσύ δεν έχεις ανάγκες και επιθυμίες; Πότε θα τις καλύψεις; Σκέψου ότι είναι κι ο Άρης στο ζώδιό σου και ως ανάδρομος σε βοηθά να γυρίσεις πίσω στο παρελθόν και να δεις τα λάθη σου. Μην τα επαναλαμβάνεις, λοιπόν, και μην βάζεις στην άκρη εσένα για να είναι ικανοποιημένη η άλλη πλευρά. Μπορεί να σου ακούγεται εγωιστικό αλλά μόνο έτσι θα υπάρξει ισοτιμία στη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι Άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, τα λουλούδια ανθίζουν κι εσύ αντί να νιώθεις την ανάγκη της ανανέωσης και της διάθεσης να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που θα σε αναζωογονήσουν, σκέφτεσαι να πάρεις σφεντόνα, να ποδοπατήσεις τα γρασίδια και να μαδήσεις τα παρτέρια για να ξεσπάσεις. Όχι δε φταίνε αυτά για την επιμονή σου να παραμένεις με ένα άτομο που περισσότερες δυσκολίες σου δίνει παρά χαρές, αν καταλαβαίνεις τι εννοούμε...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Γκρινιάζεις, γκρινιάζεις αλλά αν κάποιος δε σου τραβήξει το αφτί, θα βολοδέρνεις από δω και από κει και προκοπή δε θα κάνεις. Δε θες να καταπιέζεσαι αλλά αν σ' αφήνουν στην ησυχία σου, τότε κάθεσαι σε ό, τι έχεις και δεν κάνεις τίποτα. Γι' αυτό χρειάζεσαι ένα ταίρι δυναμικό, να σε εξελίξει, να σε παρακινήσει να κάνεις πράγματα και να σου κρατάει τα λουριά. Αν το 'χεις, μείνε εκεί που είσαι κι άσε τα παράπονα, αν δεν το 'χεις είναι η ευκαιρία σου να το βρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αν νομίζεις ότι το να περάσεις από το ένα άκρο, αυτό της ωριμότητας, της υπευθυνότητας και του σεβασμού, στο άλλο της επανάστασης και της εγωιστικής στάσης είναι αυτό που θα σε βοηθήσει στα ερωτικά σου, κάνεις μεγάλο λάθος. Μπορεί να έχεις νευριάσει με τον εαυτό σου και να νιώθεις κορόιδο αλλά τι θα καταφέρεις αν χάσεις όλα τα καλά σου στοιχεία; Έτσι δεν πρόκειται να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε λοιπόν να αποκτήσεις ισορροπία και όχι να πηγαίνεις από τη μια πλευρά της τραμπάλας στην άλλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Πολύ μπλα-μπλα, πολλές συζητήσεις και εξηγήσεις έχει το πρόγραμμα κι εσύ ήδη άρχισες να κουράζεσαι από όλο αυτό, καθώς δεν είσαι και από τα άτομα που λατρεύεις να κάθεσαι και να μιλάς για τα αισθήματά σου, ούτε να λογοδοτείς γιατί έκανες αυτό και δεν έκανες εκείνο. Για σένα όλα είναι απλά και αυτονόητα και ξέρεις ότι, αν αρχίσεις και πιέζεσαι, μπορεί να γίνεις από προκλητικός έως κακός, όπως σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχεις αντιληφθεί πλήρως, έχεις κουραστεί να είσαι στην σκιά των εξελίξεων στα ερωτικά σου και θέλεις να βγεις στο προσκήνιο και να πάρεις πρωτοβουλίες. Ίσως το πάθος σου για ένα άτομο να σου δίνει αυτή τη δύναμη, ίσως πάλι και να αποφάσισες να κάνεις να αναλάβεις το κουμάντο γιατί είδες κι απόειδες, περιμένοντας την άλλη πλευρά. Όπως και αν είναι πάντως, η προσπάθειά σου αυτή δε θα πέσει στο κενό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved