Ερωτικό ωροσκόπιο 30/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη ζώδιό σας έχει ένα και μοναδικό αίτημα για σας, την «Αλλαγή». Πετάξτε παλιές νοοτροπίες και σκέψεις και προχωρήστε, μπροστά χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Ακόμα και μια ανανέωση σε ρούχα και εμφάνιση είναι απαραίτητη, αν θέλετε να «ξεγελάσετε» κάπως τον Ουρανό που σας έχει από δίπλα. Παλιά σχήματα, σχέσεις και ερωτικά πρέπει να μπουν σε νέα βάση, αν θέλετε να τα διατηρήσετε στη ζωή σας, αλλιώς στείλτε τα στον κάλαθο των αχρήστων και ξεκινήστε κάτι καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη «ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή» οφείλετε να έχετε καρφωμένους στο μυαλό σας όχι μόνο για σήμερα αλλά και μέχρι τα μέσα Απριλίου, απλά όπου «ήλιος» εσείς αντικαθιστάτε με τη λέξη «ερωτικά». Έχετε συνηθίσει βέβαια εδώ και τόσο καιρό αλλά καλό είναι να μην επαναπαύεστε, αν πραγματικά επιθυμείτε να δείτε διαφορά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μια επαναστατικότητα ενδέχεται σήμερα να σας πιάσει αλλά και διάθεση για ανατροπή των δεδομένων τόσο στις φιλικές όσο και τις ερωτικές σας σχέσεις. Μια κρίση που πιθανόν να κατασκευάσετε κι εσείς οι ίδιοι ή να τη «λουστείτε» από κει που δεν τον περιμένετε, θα σας σπρώξει να εγκαταλείψετε μια κατάσταση που σας παιδεύει. Το καλό θα ήταν να είστε εσείς εκείνοι που θα έχουν τον πρώτο λόγο ακόμα και ρισκάροντας την οριστική ρήξη.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα αμέτοχοι σε αυτή τη Νέα Σελήνη δε θα είστε, αφού πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σας δημιουργήσει, η δυναμική της είναι τέτοια που τα γεγονότα που την ακολουθούν θα σας προκαλέσουν ένα ξεβόλεμα ή μια αναταραχή. Αυτό θα σας αναγκάσει να επαναστατήσετε με πραγματική αιτία απέναντι στο πρόσωπο που έχετε σχέση, αν και η αφορμή ίσως είναι γελοία, τύπου «άργησες πέντε λεπτά, δεν αντέχω άλλο πια...».


ΛΕΩΝ

leont

Σε άλλη περίπτωση δεν θα σας άγγιζε και τόσο η σημερινή Νέα Σελήνη αλλά λόγω του ότι γίνεται στο εξίσου πύρινο ζώδιο, τον Κριό, αναγκάζεστε να ξε-σταυρώσετε τα χεράκια σας και να κινητοποιηθείτε. Αρκετοί θα σκεφτείτε ότι αρκετά μείνατε θεατές των εξελίξεων στα ερωτικά σας και ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση για να ξεσκαρτάρετε τα πράγματα, μια και καλή, ιδιαίτερα με ένα πρόσωπο που σας στέλνει τα αντιφατικά σήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κι εσείς αφήνετε κατά μέρος κομπιουτεράκια και υπολογισμούς, αρματώνεστε και ξεκινάτε το δικό σας αγώνα, αυτή τη φορά με θάρρος και τόλμη να διεκδικήσετε όσα πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Ερωτικά παίρνετε φωτιά και μη έχοντας χρόνο και διάθεση για παραπάνω υπομονή, κάνετε σαφείς τις προθέσεις σας στην άλλη πλευρά. Το «ή τώρα ή ποτέ» ίσως το ξεστομίσετε μέσα στη φούρια σας αλλά θα το εννοείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Για άλλη μια φορά βρίσκεστε στο κέντρο των εξελίξεων καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό, θυμίζει σε αρκετά στοιχεία αυτή στο δικό σας ζώδιο, πριν κάτι μήνες. Αν μετά από τόσο καιρό εσείς συνεχίζετε να κωφεύετε και να κάνετε την πάπια στα... πλανητικά αιτήματα για ανατροπή και γενικό make over των ερωτικών σας σχέσεων και αντιλήψεων για αυτές, τότε σίγουρα θα βιώσετε εκ νέου τα ίδια πράγματα. Κι αν φοβάστε μη μείνετε μόνοι, θυμηθείτε τους στίχους του γνωστού τραγουδιού «πιο καλή η μοναξιά, από σένα που δε φτάνω..».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ζόρια πολλά τραβάτε αυτόν τον καιρό και προσπαθείτε να μην το βάλετε κάτω. Άλλες φορές το πετυχαίνετε, άλλες σας πιάνει η απαισιοδοξία. Ενδεχομένως αρκετοί από σας να έχετε ρίξει το βάρος σας στην βελτίωση ή την επίλυση προβλημάτων της σχέσης σας και να παραμελείτε τον εαυτό σας, καθόλου απίθανο αφού με ό, τι παθιάζεστε κολλάτε και δεν βλέπετε τίποτα άλλο. Ήρθε η ώρα όμως να κοιτάξετε και λίγο εσάς και να αλλάξετε διατροφικές ή άλλες συνήθειες που σας φθείρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τύχη, τύχη αλλά καλό θα ήταν να κουνήσετε και σεις τα χεράκια σας και να μην περιμένετε να σας έρθουν όλα από τον ουρανό. Πάρτε πρωτοβουλίες, κάντε κινήσεις αποφασιστικής σημασίας και κυνηγήστε το στόχο σας, οικονομικό ή ερωτικό, με πείσμα και τόλμη. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση ή να ριψοκινδυνεύσετε λίγο, πράγμα που σημαίνει ότι θα αφήσετε τη βολή σας αλλά, αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρετε, κάντε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αν ψαχνόσασταν να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, λάθος μέρα διαλέξατε. Η Νέα Σελήνη σήμερα είναι για γερά στομάχια και φυσικά εσείς τα διαθέτετε και καλείστε να οπλιστείτε με όση ψυχραιμία διαθέτετε για να μην τα βροντήξετε όλα. Σχέση, οικογενειακά και φυσικά, όπως εδώ και καιρό, αισθηματικά σας ξαναστέλνουν για αξιολόγηση γιατί μείνατε μετεξεταστέοι. Γι' αυτό κάντε εκείνη την επανάσταση που σκεφτόσασταν τώρα αλλά θυμηθείτε ότι για να πετύχει χρειάζεται όραμα, στόχο και αποφασιστικότητα να πολεμήσετε μέχρι τέλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κάποιες ιδέες ή πληροφορίες που είχατε φυλάξει... στο συρτάρι, θεωρώντας ότι δεν είναι ακόμα ώριμες οι συνθήκες για να τις αναφέρετε ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να τις πείτε, ποντάροντας στην έκπληξη και την ανατροπή που θα προκαλέσουν. Πιθανόν να είναι και μια καλή διέξοδος, ώστε να διοχετευτεί εκεί η ενέργεια της Νέας Σελήνης και όχι στα ερωτικά σας, αφού οι ισορροπίες τους δεν είναι και πολύ σταθερές για να αντέξουν οποιαδήποτε αναταραχή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το «πάρε κόσμε» σε εποχή κρίσης δεν συνιστάται, οπότε καλά θα κάνετε να μην παρασυρθείτε από όσα αισθάνεστε σήμερα και γίνετε «δίνω τα πάντα όλα» σε ένα άτομο που θέλετε πολύ, εκτός κι αν είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την συναισθηματική ανταπόδοση που ελπίζετε. Αλλά επειδή σίγουρος κανείς δεν είναι, ξανοιχτείτε όσο σας παίρνει γιατί δεν είστε του ρίσκου και αν τύχει η στραβή, θα κάνετε καιρό να συνέλθετε.

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved