Ερωτικό ωροσκόπιο 25/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα, λόγω αργίας, να κάτσετε να οργανώσετε την προσωπική σας ζωή και σταματήσετε να σκέφτεστε μόνο το τι θέλετε και πότε θα το αποκτήσετε. Με τις σκέψεις και τα όνειρα δεν κάνετε τίποτα, και ιδίως στα ερωτικά σας, το να καταφέρετε να έχετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, πρέπει πέρα από τη συνέπεια και τη σταθερότητα να κάνετε και κάποιες πράξεις που αποδεικνύουν τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μια χαρά σας έκατσε σήμερα, ώστε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε μπαταρίες για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Γι' αυτό, αν ο καιρός σας το επιτρέπει, πάρτε το ταίρι σας και πηγαίνετε καμιά βολτίτσα να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα. Αν είχατε κατά νου να κάνετε κάποια συζήτηση βαριά και ασήκωτη με ένα πρόσωπο που σας απασχολεί, αφήστε το καλύτερα. Κρίμα είναι να χαλάσετε τη μέρα σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Παρότι δείχνει να σας απασχολεί αρκετά το κομμάτι των εξόδων και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τα έσοδά σας γιατί δεν βγαίνετε, σήμερα θα αποφασίσετε να το ρίξετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να απολαύσετε την αργία, παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Άλλωστε πολυπράγμονες είστε, έξυπνοι είστε, εύνοια έχετε, θα βρείτε την άκρη σύντομα.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σας και σήμερα αποφασίζετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ώστε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα με το σύντροφό σας τη μέρα. Ενδεχομένως να βοηθήσετε στο μαγείρεμα ή σε κάποιες δουλειές στο σπίτι, δείχνοντας στην πράξη το ενδιαφέρον σας. Οι ελεύθεροι, από την άλλη, καλό θα ήταν να μην μείνετε μέσα, καθώς αρκετοί θα είναι αυτοί που θα κυκλοφορήσουν γιορτάζοντας την επέτειο και έτσι έχετε ευκαιρίες για κάποια νέα γνωριμία.


ΛΕΩΝ

leont

Έχετε την αυτοπεποίθησή σας τονισμένη αυτήν την περίοδο εξαιτίας της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σας γι' αυτό αισθάνεστε ότι ό, τι και να κάνετε θα επιτύχετε. Όμως αυτές τις δύο μέρες υπάρχει μέσα σας ένας φόβος ή μια ανασφάλεια ότι μπορεί να εκτεθείτε γι' αυτό δεν θέλετε να ρισκάρετε να ξανοιχτείτε περισσότερο με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Μήπως δίνετε μεγάλη σημασία στη γνώμη κάποιων κι αυτό είναι η αιτία που νιώθετε έτσι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι η κατάλληλη μέρα να βρεθείτε με κάποιους φίλους σας κι ίσως να ζητήσετε και τη γνώμη τους για ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί γιατί είναι πολύ πιθανό να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συμπεριφορά ενός προσώπου. Επίσης, μπορεί να ανυπομονείτε να περάσετε στην επόμενη φάση και δεν βλέπετε την ίδια ζέση από την πλευρά του κι όλο αυτό σας προβληματίζει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μια καλή μέρα είναι και για σας η σημερινή, αν και όχι τέτοια που να ξανοιχτείτε και να κάνετε πολλά. Ενδεχομένως το μεγαλύτερο κομμάτι της να το περάσετε οικογενειακά. Κατά το απόγευμα μπορεί να βγείτε έξω για ένα περίπατο με το σύντροφό σας, αν είστε σε σχέση ή να δεχτείτε επισκέψεις από κάποιους φίλους σας. Πάντως, αν και φαίνεστε ξένοιαστοι, δεν είστε. Κάτι ερωτικό σας τρώει και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πώς να το χειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είστε από εκείνους που ξανοίγονται εύκολα να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους ή να κάνουν εκ βαθέων εξομολογήσεις, εντούτοις σήμερα ίσως νιώσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντί σας εμπνέει για κάτι τέτοιο, εξαιτίας ίσως της σοβαρότητας που έχετε δει ότι έχει ή της ωριμότητας της σκέψης του. Δε θα πείτε βέβαια τα εσώψυχά σας αλλά τουλάχιστον ένα κομμάτι θα το βγάλετε από μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε συλλέκτες εμπειριών αλλά υπάρχει κι ένα όριο και αν δεν το ξέρετε, σήμερα ίσως το νιώσετε, καθώς φλερτάρετε ασύστολα μαζί του, μέσω μιας ερωτικής πρόκλησης που σας σπρώχνει συνεχώς όλο και μακρύτερα. Το να συγκρατήσετε την ορμή σας είναι μάλλον δύσκολο, εξαιτίας του χαρακτήρα σας, αυτό όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να σκεφτείτε έστω και λίγο το μετά. Ενδεχομένως αυτό να σας περιορίσει κάπως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε αυτό που η καρδιά σας αποζητά εδώ και τόσο καιρό και δεν το έχετε κι αυτό σας βάζει σε διαδικασία να ανακαλύψετε το γιατί. Σαφώς η αυτοπεποίθηση που έχετε και η γοητεία που εκπέμπετε βοηθά στο να κατακτήσετε όποιον ερωτικό στόχο βάλετε στο μάτι αυτή την εποχή, όμως το θέμα είναι να πετύχετε κάτι καλύτερο από μια πρόσκαιρη ερωτική εκτόνωση και αυτό το ξέρετε κατά βάθος γι' αυτό μην επαναπαύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αμφιβολίες και σκέψεις τριβελίζουν το κεφάλι σας και σας δημιουργούν μια εσωτερική ένταση για το κατά πόσον τελικά μπορείτε να ζήσετε και να χαρείτε την οικειότητα που προσφέρει μια κανονική σχέση με όλους τους τύπους. Η ανασφάλεια ότι μάλλον δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του συντρόφου σας χαλάει τη διάθεσή σας σήμερα αλλά μην ανησυχείτε. Μάλλον μεγαλοποιείτε τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το πρακτικό πνεύμα δε σας διακρίνει και είστε από τα άτομα που άγονται και φέρονται συνήθως από το συναίσθημα. Σήμερα καλείστε όμως να δείξετε μια άλλη πλευρά στη σχέση σας, πολύ πιο ξεκάθαρη και εκλογικευμένη και αυτό ίσως σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Κανείς δεν περιμένει από σας να αλλάξετε τη φύση σας αλλά καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια σταθερότητα.

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved