Ερωτικό ωροσκόπιο 24/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικά είστε κάπως ασταθείς σήμερα και αυτό δε σας αφήνει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τίποτα. Κάπου σας ενοχλεί γιατί εκεί που είστε μέσα στην τρελή χαρά σας πιάνει μια απαισιοδοξία ή προβληματισμός για το τι γίνεται με την προσωπική σας ζωή και τα ερωτικά σας. Μη βιάζεστε να βγάλετε πόρισμα για κάποια άτομα που σας περιστοιχίζουν. Συγκρατήστε λίγο τον ενθουσιασμό σας και μην πέφτετε με τα μούτρα στο πρώτο που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η άποψή σας για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ίσως είναι τελείως διαφορετική από αυτήν κάποιων γνωστών ή συγγενών σας, γεγονός που σας ενοχλεί απίστευτα. Όμως πρέπει να καταλάβετε ότι αυτοί δεν είναι υποκειμενικοί στην κρίση τους και δεν τυφλώνονται από το συναίσθημα, άρα μπορούν να δουν καθαρότερα τι συμβαίνει. Αφήστε κατά μέρος την ξεροκεφαλιά και κοιτάξτε το αντικειμενικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Παρ' ότι η εβδομάδα ξεκινά πιθανόν με αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε, δεν σημαίνει ότι απορροφιέστε και δεν σας αφορά τίποτα άλλο. Άλλωστε διανύετε μια φάση αρκετά ερωτική και δεν αφήνετε να ξεφεύγει τίποτα από την προσοχή σας. Ενδεχομένως σήμερα να γνωρίσετε ένα άτομο που σας διεγείρει πρωτίστως εγκεφαλικά με το στυλ του και την προσωπικότητά του και μετά σεξουαλικά.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να εγκαταλείψετε συνήθειες και άτομα του παρελθόντος και να κάνετε μια φρέσκια αρχή ακόμα και στον έρωτα ίσως είναι αυτό που σας χρειάζεται. Η εποχή ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και ανανέωση και όσο έχετε το Δία στο πλευρό σας θα πρέπει να ξανοιχτείτε για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Εσείς αντίθετα έχετε αφιερωθεί στην... αναπαλαίωση και λογικό είναι να μην οδηγείστε πουθενά. Εκμεταλλευτείτε τη Σελήνη στον 7ο οίκο σήμερα για να συναναστραφείτε με κάποια άτομα που σας ανοίγουν ορίζοντες.


ΛΕΩΝ

leont

Δεν μπορείτε σήμερα να κρύψετε την έλλειψη αισιοδοξίας ή τον σκεπτικισμό σας και να βγάλετε προς τα έξω τη γνωστή υπεράνω εικόνα σας. Πιθανόν οι κινήσεις σας σε μια ερωτική σας υπόθεση να μην ήταν οι καλύτερες και το αποτέλεσμα να σας προσγείωσε απότομα ή η ανταπόκριση από ένα άτομο που θέλατε να μην ήρθε. Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και μην αφήνετε να σας πάρει από κάτω. Ίσως να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αν δείτε τα πράγματα καθαρά από τη λογική τους πλευρά, θα διαπιστώσετε ότι ίσως το να περιμένετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να ανταποκριθεί πλήρως στα κριτήριά σας και τις προσδοκίες σας είναι ανέφικτο. Σίγουρα έχει προτερήματα αλλά και ελαττώματα όπως κι εσείς. Το θέμα είναι αν αυτά σας ενοχλούν τόσο και έρχονται σε σύγκρουση με κάποιες προσωπικές σας αρχές. Χαμηλώστε τον πήχη και μην γίνεστε επικριτικοί.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είστε από εκείνους που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι και ευδοκιμείτε μέσα σε μια σχέση. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει συνεχώς να υποχωρείτε ή να γίνεστε συμβιβαστικοί, προκειμένου να την διατηρήσετε. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα και βάλτε μπροστά τον εαυτό σας και τις πραγματικές σας ανάγκες. Σκεφτείτε με σύνεση και καθαρά κι όχι συναισθηματικά. Αν παίρνετε ό, τι επιθυμείτε, καλώς, αν όχι, δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κάποιες πληροφορίες που φτάνουν σε εσάς σήμερα ενδεχομένως να σας βάλουν σε υποψίες ή να σας προβληματίσουν και να σας ωθήσουν να επανεξετάσετε κάποια θέματα στη σχέση σας ή τη γνώμη σας για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε. Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν να ερευνήσετε την πηγή που προέρχονται γιατί υπάρχει πιθανότητα να κρύβεται από πίσω προσωπικό συμφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το να πείσετε ότι δεν είστε ελέφαντας ίσως είναι και το πιο δύσκολο σήμερα, καθώς ο ερωτικός σας σύντροφος ή ένα άτομο που θέλετε πολύ φαίνεται αρκετά διστακτικό για να προχωρήσει τη σχέση του μαζί σας. Προσπαθήστε στα επιχειρήματά σας να προσθέσετε κάποια στοιχεία που θα ενισχύουν την καλή σας εικόνα και μη λέτε και ξαναλέτε πόσο ταιριάζετε σεξουαλικά γιατί είναι μεν σημαντικό αλλά από μόνο του δεν είναι αρκετό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αίσθηση που έχετε για το μέλλον σας στα ερωτικά είναι αρκετά καλή και ενισχύεται σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας από κάποιες κρούσεις που θα έχετε. Παρ' όλη την συγκρατημένη αισιοδοξία και την πεποίθησή σας ότι σε όλα τα πράγματα μετά την κάθοδο έρχεται η άνοδος, υπάρχει ένας φόβος μέσα σας ότι ακόμα δεν είναι η ώρα σας. Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε βάρος στον εαυτό σας κι ίσως σε μια αλλαγή της εμφάνισής σας και ό, τι είναι θα έρθει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η εκνευριστική σας συνήθεια να εκλογικεύετε ακόμα και τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ ενισχυμένη σήμερα με αποτέλεσμα να βρεθείτε ανάμεσα σε δυο πλευρές, τη μία να σας σπρώχνει να εκδηλώσετε αυτά που αισθάνεστε και την άλλη να σας βάζει ερωτήματα αν ισχύουν ή είναι... κατά παραγγελία. Πείτε αυτά που θέλετε αλλά τονίστε ότι αυτά τα νιώθετε τώρα, αποφεύγοντας να δώσετε μελλοντικές υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Παρότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και η μέρα από μόνη της δεν βοηθά, εντούτοις εσείς κρατάτε ψηλά τη σημαία του έρωτα, αντιστεκόμενοι σε κάθε είδους λογική επεξεργασία, αίτιου και αιτιατού, που μπορεί να σας βάλει σε αμφιβολίες. Αντιπαρατάσσοντας το επιχείρημα «η αγάπη είναι τυφλή», αρνείστε να αποδεχτείτε τη γνώμη φίλων ή γνωστών για το αν χειρίζεστε σωστά την κατάσταση.

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved