Ερωτικό ωροσκόπιο 21/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Τυπικά από χθες το απόγευμα ξεκίνησε η Εαρινή Ισημερία με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας και μαζί με την ολάνθιστη φύση τάσσεται και η διάθεσή σας. Μέσα στη θέρμη λοιπόν και τον ξεσηκωμό καλωσορίζετε την Άνοιξη κι επειδή τυγχάνει να είναι και Παρασκευή τίποτα δε μπορεί να σας συγκρατήσει. Και στα ερωτικά σας όμως φαίνεται ότι ξεκινά μια περίοδος γεμάτη πάθος, περιπέτειες, γνωριμίες αλλά και αστάθεια ενδεχομένως λόγω της άνεσης και του αυθορμητισμού που θα σας διακρίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ξαλαφρωμένοι και χαρωποί αλλά πάνω απ' όλα αισιόδοξοι ξεκινάτε τη μέρα σας. Δεν ξέρετε πως και δεν καίγεστε να μάθετε κιόλας αλλά πιστεύετε μέσα σας ότι όλα θα πάνε όπως τα θέλετε. Τόσο η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα γύρω σας όσο και η Σελήνη που από το απόγευμα θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας είναι δύο βασικοί παράγοντες που ξυπνούν μέσα σας την ερωτική διάθεση και σας δίνουν ελπίδες για ένα ενδιαφέρον σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό αλλά και της Σελήνης από το απόγευμα στον Τοξότη έρχονται να συμβάλουν ώστε η μέρα σας αλλά και γενικά η περίοδος από δω και στο εξής να είναι, αν μη τι άλλο, συναρπαστική. Καινούργια ενδιαφέροντα, παρέες και ερωτικές γνωριμίες εισβάλουν στην προσωπική σας ζωή, προσθέτοντάς σας αρκετή, ενέργεια, δράση και περιπέτεια. Το σίγουρο είναι ότι ο μήνας σας δεν χαρακτηρίζεται αδιάφορος.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρελαμένοι είστε κι εσείς και έρχεστε να αποδείξετε ότι το νερό μπορεί να βράσει και στους 20 βαθμούς Κελσίου, καθώς τόσο ο καιρός όσο και το πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί μια φούντωση, μια συναισθηματική ένταση. Δε θέλετε να ηρεμήσετε, δε θέλετε να χαλαρώσετε ούτε και να σκεφτείτε λογικά. Αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας είναι να είστε με τον άνθρωπό σας ή να βρείτε ένα άτομο που θα σας πάει πολύ μακρύτερα από τα συνηθισμένα.

ΛΕΩΝ

leont

Ποιοί θέλουν να φύγουν άρον – άρον για άλλη γη για άλλα μέρη; Ποιοί δε χωράνε πουθενά; Ποιοί θα φάνε τη γη να αναζητάνε το άλλο τους μισό; Εσείς φυσικά! Ή τουλάχιστον αυτή θα είναι η επιθυμία σας όλη αυτή τη χρονική περίοδο και το μυαλό σας δε θα συμβαδίζει με τίποτα συμβατικό, συνηθισμένο ή βαρετό. Δέστε τη ζώνη σας λοιπόν και πατήστε το πόδι στο γκάζι γιατί είναι η εποχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αν μαζί με την Άνοιξη δεν καλωσορίζετε και τις συνηθισμένες αλλεργίες, τότε είστε καλά. Αν, επιπλέον, ανοίξουν και οι ουρανοί και πέσει κανά ευρώ, ε, ποιος τη χάρη σας. Αν μαζί έρθει και ο έρωτας, τι να λέμε τώρα, δεν θα κρατιέστε. Παρθένοι και Παρθένες είστε στα πάνω σας, είστε στα ωραία σας και εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο. Ξεχάστε τη μουντάδα και το μέτρο γιατί η εποχή απαιτεί έντονα, φωτεινά χρώματα και πάθος.

ΖΥΓΟΣ

lbr

«Πιάνω φωτιά» τραγουδούσαν κάποτε οι Μπλε και δικαιούστε από σήμερα να ζητήσετε την αποκλειστικότητα του άσματος, καθώς νιώθετε την επανάσταση, το μεγάλο ξεσηκωμό, όχι της φύσης, αλλά της ψυχής σας. Θέλετε να φύγετε μπροστά με χίλια για καινούργιες ερωτικές εμπειρίες, θέλετε να μείνετε στη σχέση με τους δικούς σας όρους. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλετε να συνεχίσετε την ίδια κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η ψυχολογία, ως γνωστόν, είναι το Α και το Ω σε όλα όσα θέλετε να πετύχετε ή να αποκτήσετε στα ερωτικά και γενικά στη ζωή σας και όταν είναι βαριά, ξεκινάτε να κάνετε τη διαδρομή σας με το ντεπόζιτο καυσίμων μισοάδειο. Είναι η εποχή λοιπόν που πρέπει να φουλάρετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για να μπορέσετε και να ξεκολλήσετε από εμπόδια και να καταφέρετε να φτάσετε στον προορισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

«Πέτρα που κυλάει, χόρτα δεν πιάνει» λέει η παροιμία αλλά το θέμα είναι, αν θα σταθείτε και καθόλου όλη αυτή την περίοδο ή θα συνεχίσετε να κινείστε διαρκώς και να κυνηγάτε καινούργιες, αναζωογονητικές ερωτικές περιπέτειες. Πάντως από σήμερα το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας έτσι το κέφι, η παιχνιδιάρικη διάθεση και ο ενθουσιασμός σας είναι στο τέρμα και εσείς έτοιμοι για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε στη γραμμή εκκίνησης μιας σπουδαίας κούρσας και πρέπει να κινηθείτε με εξυπνάδα κι όχι θερμοκέφαλα και παρορμητικά, αν θέλετε να τερματίσετε στις πρώτες θέσεις. Καλό θα ήταν να αποβάλετε κάπως τον εγωισμό σας, όσο δύσκολο κι αν σας είναι και να διατηρήσετε την λογική σας σε νορμάλ επίπεδα. Στα ερωτικά, αρκετές θα είναι οι προτάσεις που θα σας γίνουν αλλά η τελική επιλογή είναι δική σας και πρέπει να γίνει σε συνδυασμό καρδιάς και μυαλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Άνοιξη χωρίς ερωτική διάθεση είναι φαί χωρίς αλάτι και εσείς είστε από αυτούς που θα γευτείτε όλη τη νοστιμάδα της εποχής, καθώς έχετε και συνοδοιπόρο την Αφροδίτη, οπότε οι ευκαιρίες σας πολλαπλασιάζονται. Όσον αφορά στους δεσμευμένους θα διανύσετε μια περίοδο αρκετής αγάπης αλλά και διασκεδάσεων. Βόλτες και έξοδοι, ίσως και μικρές εκδρομές θα ανανεώσουν πλήρως τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η ρομαντική σας διάθεση χρωματίζεται από αισθησιασμό και πάθος με την είσοδο του Ήλιου στον 2ο οίκο σας, στον πύρινο Κριό και η ζωή σας αποκτά άλλο νόημα. Πολύ ερωτικοί, αλλά χωρίς να χάνετε την όμορφη, ευγενική πλευρά σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αναθερμάνετε την σχέση σας οι δεσμευμένοι κι οι ελεύθεροι να δοκιμάσετε νέους τρόπους προσέγγισης και καινούργιες εμπειρίες στα αισθηματικά σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved