Ερωτικό ωροσκόπιο 19/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά το εξάγωνο της Αφροδίτης – Ουρανού έρχεται η Σελήνη στο Σκορπιό να αναλάβει τα ηνία της ερωτικής σας ζωής, προσφέροντάς σας άφθονο πάθος αλλά και μια δόση ζήλειας που ίσως δεν μπορέσετε να ελέγξετε. Τα έντονα συναισθήματα θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και γι' αυτό θα ήταν προτιμότερο να τα ωθήσετε προς εκτόνωση μέσω της σεξουαλικής πράξης κι όχι διαμαχών.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη από το πρωί εισέρχεται στον 7ο οίκο σας, στο Σκορπιό κάνοντάς σας αρκετά ερωτικούς και επιθυμητούς στο αντίθετο φύλο. Παρ' όλα αυτά εσείς οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην εκμεταλλευτείτε την κατάσταση για να περάσετε υπόγεια μια άποψή σας στο σύντροφο, ιδιαίτερα όταν ήδη έχει διαφωνήσει γιατί εξαιτίας της έλλειψης διπλωματικότητας και ελιγμού που σας διακρίνει θα σας πιάσει στα πράσα και θα έρθετε σε άβολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πολλές υποχρεώσεις αλλά και μια αίσθηση ή στοιχεία ότι κάποιος υποσκάπτει τη θέση σας ή τη φήμη σας στον εργασιακό χώρο θα σας επηρεάσει αρνητικά σήμερα και γι' αυτό δεν έχετε καμία διάθεση για πολλά λόγια και αστεία. Από την άλλη, η κατάσταση με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αρχίζει και γίνεται πιο σοβαρή απ' ό, τι περιμένατε γιατί φαίνεται να κολλάτε άσχημα μαζί του.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ερωτικοί αλλά και λιγομίλητοι είστε σήμερα. Αν μπορέσετε να ρεγουλάρετε τα συναισθήματά σας, να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας που κεντάει αυτόν τον καιρό και να μην παρασυρθείτε από όλους αυτούς τους πλανήτες σε ζώδια του νερού που παίζουν πάνω από το κεφάλι, τότε όλες οι πιθανότητες είναι υπέρ σας είτε να κερδίσετε ένα άτομο που θέλετε είτε να γυρίσετε προς όφελός σας μια κατάσταση.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, ίσως αντιληφθείτε ότι το πλασάρισμα της δύναμης ή της εξέχουσας θέσης συγκεντρώνει και αρκετά πυρά από ανταγωνιστές γι' αυτό καλό είναι να σκεφτείτε λίγο πιο πονηρά και να μην εκφράζετε τις προθέσεις ή τους στόχους σας. Με τη βοήθεια της Σελήνης αλλά και της υπάρχουσας Αφροδίτης τα ερωτικά σας παίρνουν άλλη κατεύθυνση, κάνοντάς σας πιο παθιασμένους αλλά και γεμάτους μυστήριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποια πικρόχολα ή ειρωνικά σχόλια που θα ειπωθούν σήμερα από ένα γνωστό ή συγγενή σας για το άτομο που είστε μαζί ή για την κατάσταση στα ερωτικά σας είναι πολύ πιθανό σας νευριάσουν. Παρ' όλα αυτά επειδή θα λειτουργήσετε εσωστρεφώς, δεν θα αναφέρετε τίποτα ή θα περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ανταπαντήσετε δηκτικότατα αλλά και με χαμόγελο που όμως σκοτώνει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Οι ανασφάλεια και οι αμφιβολίες που μπορεί να νιώθετε για ένα πρόσωπο που θέλετε αρκετά, ίσως σήμερα σας βάλουν στο τριπάκι της ζήλειας ή της απόπειρας ελέγχου του και χαλάσει το όποιο ερωτικό κλίμα υπάρχει μεταξύ σας. Όπως αντιλαμβάνεστε κι εσείς αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση γιατί θα φανεί σαν να υποτιμάτε τον εαυτό σας και ακόμα κι αν είστε κατά τη γνώμη σας δικαιολογημένοι, θα χάσετε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αρκετοί είναι οι πλανήτες σε ζώδια του νερού και έρχεται και η δική σας Σελήνη να συμβάλει στο συναισθηματικό συμπούρμπουλο που κυριαρχεί αυτή την εποχή, εντείνοντας όμως το πάθος και την ερωτική ένταση. Απόλυτες θέσεις, μυστικές κινήσεις και διεκδικήσεις ίσως ανήκουν στο πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε σήμερα, ώστε να κερδίσετε το άτομο που έχετε βάλει στο στόχαστρο και είστε αποφασισμένοι να το πετύχετε ο κόσμος να χαλάσει...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σίγουρα σήμερα δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για απότομη προσγείωση αλλά με την επιφυλακτικότητα που ξαφνικά σας πιάνει και τις περίεργες σκέψεις να σας καταβάλουν σίγουρα δεν είστε όπως τις υπόλοιπες μέρες. Ίσως περάσει από το μυαλό σας η υποψία ότι κάποιο άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά σας κοροϊδεύει ή δε σας λέει όλη την αλήθεια και αναλάβετε το ρόλο του ντετέκτιβ για να το εξιχνιάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μπορεί να έχετε ένα επιπλέον ερωτισμό και να ασκείτε ιδιαίτερη γοητεία αυτόν τον καιρό αλλά τουλάχιστον σήμερα και αύριο θα είστε λίγο στα κάτω σας και εξαιτίας αυτής της διάθεσης θα γίνετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Εντούτοις, δε θα αφήσετε να φανεί προς τα έξω. Ακόμα κι αν εκδηλωθεί κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον προς την πλευρά σας, θα είστε δύσπιστοι ή αρνητικοί στο να δώσετε συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τουλάχιστον από συναισθηματικής άποψης σήμερα θα δώσετε όσα περισσότερα διαθέτετε στη σχέση σας και το σύντροφό σας, αποφασισμένοι να του αποδείξετε έμπρακτα ότι νιώθετε πράγματα και θέλετε να είστε μαζί. Οι αδέσμευτοι από την άλλη έχετε στυλ, έχετε γοητεία αλλά και ευκαιρίες να κερδίσετε ένα άτομο που είχατε βάλει στόχο και παλιότερα αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να προχωρήσει κάπου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Οι μπαταρίες σας σήμερα φορτίζονται αλλά μάλλον αρνητικά με σκέψεις και ιδέες που σας δημιουργούν άσχημη διάθεση και σας βάζουν να φαντάζεστε διάφορα για το αγαπημένο σας πρόσωπο που πιθανόν να μην ισχύουν αλλά εσείς δεν μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας για το αντίθετο. Το να χαλιέστε βέβαια χωρίς να υπάρχει λόγος είναι παρατραβηγμένο αλλά το μόνο που σκέφτεστε είναι το «φύλαγε τα ρούχα σου...».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved