Ερωτικό ωροσκόπιο 18/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα αναρωτιέστε, καθώς το εξάγωνο του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη σας κάνει να τινάζεστε σαν να σας χτύπησε ρεύμα κι εκεί που ήσασταν άνετοι σας πιάνει η γνωστή ανυπομονησία σας και θέλετε επιτόπου να πάτε να πιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αιφνιδιάζοντάς το. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι ίσως λάβετε μια ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σας που θα σας χαρίσει πολλά χαμόγελα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σήμερα επιφυλάσσει για σας ευχάριστες εκπλήξεις. Ένα ραντεβού ή ένα τηλεφώνημα από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε και δεν περιμένατε με τίποτα να επικοινωνήσει σας αφήνουν άναυδους και ίσως πανικοβλημένους, αφού δεν τα πάτε καλά με αυτά τα ξαφνικά και τρέχετε πάνω κάτω μην ξέροντας πώς να το χειριστείτε. Παρ' όλα αυτά η καρδιά σας δε θα αργήσει να γεμίζει με χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είπαμε σπρώχνεστε από πολλές πλευρές στα ερωτικά σας όλη αυτή την περίοδο και φυσικά με τις αλλαγές δεν έχετε κανένα απολύτως θέμα, αφού σας ανανεώνουν και δε σας αφήνουν να βαρεθείτε. Μια γνωριμία σήμερα μέσω κάποιας παρέας ή μιας ομάδας που θα τύχει να παρευρεθείτε σας κλείνει πονηρά το μάτι και φυσικά αν και δεν το περιμένατε δεν θα αργήσετε να την ακολουθήσετε, να ικανοποιήσετε κιόλας την περιέργειά σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εκεί που συναισθηματικά ήσασταν ταμένοι σε μια κατάσταση στα ερωτικά σας, κάνοντας ό, τι περνάει από το χέρι σας για να καταφέρετε να είστε με ένα συγκεκριμένο άτομο, νέος άνεμος φυσά και είτε γνωρίζετε κάποιο άλλο που αφήνει υποσχέσεις για νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες είτε αλλάζετε εσείς πορεία γιατί σας τη βαράει ξαφνικά το ότι εδώ και καιρό κάνετε αρκετές κινήσεις και στο τέλος τρώτε πόρτα.

ΛΕΩΝ

leont

Μία νέα κατάσταση εμφανίζεται στη σχέση σας αναγκάζοντας σας να αλλάξετε συμπεριφορά ή μυαλά που όμως θα είναι προς το συμφέρον σας. Ενδεχομένως μια κίνηση του συντρόφου σας αναπάντεχη αλλά όμορφη να αναθερμάνει τα συναισθήματά σας γι' αυτόν. Οι ελεύθεροι σήμερα καλά θα κάνετε να κυκλοφορήσετε γιατί η μέρα ευνοεί μια γνωριμία που μπορεί να ξεφεύγει από το μέσο όρο αλλά σίγουρα αξίζει να ρισκάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Και για σας οι ευχάριστες ανατροπές σήμερα είναι στο πρόγραμμα της ημέρας τόσο σε οικονομικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Παρ' όλο που δεν είστε από τα άτομα που σας αρέσει να χαλάει το οργανόγραμμά σας σίγουρα είναι από τις λίγες μέρες που δε θα στραβώσετε. Επιπλέον, ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες και τον 7ο οίκο, τον τομέα της σχέσης σας, κάτι που προσδίδει μια ρομαντική και άκρως συναισθηματική διάθεση και πιο χαλαρή συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έτσι ξαφνικά σήμερα κι εσείς ανακαλύπτετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς ένα συγκεκριμένο άτομο που μεν σας ταλαιπωρεί και σας παιδεύει αλλά από την άλλη, όταν το αντικρίζετε, χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Αν αυτή σας η συνειδητοποίηση σας κάνει καλό ή όχι, σίγουρα δεν θα το μάθετε τώρα. Επίσης, όλα είναι ανοιχτά για μια καινούργια αγάπη να εισβάλει στη ζωή σας από κει που δεν το περιμένετε και να διαγράψετε με τη μία το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι η μέρα που όλα τα απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά, οπότε μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη, ιδιαίτερα αν ψάχνετε κάτι να σας συναρπάσει στα ερωτικά σας και ακόμα δεν το έχετε συναντήσει. Η Αφροδίτη με το εξάγωνο της με τον Ουρανό σας προσφέρει όλες τις ευκαιρίες να το βρείτε, γι' αυτό βγείτε έξω, ελάτε σε επαφή με άτομα, ξανοιχτείτε και σίγουρα δε θα χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ενθουσιώδεις, αλέγροι, κεφάτοι είστε σήμερα και γι' αυτό ανοιχτοί σε ερωτικές προκλήσεις και περιπέτειες κι όσο πιο πολύ ρισκάρετε, τόσο πιο πολύ αυξάνετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Στο δρόμο, στην ουρά για το ταμείο ή μέσω γνωστών και συγγενών μπορεί να βρείτε ξαφνικά ένα άτομο που θα βάλει φωτιά στο μυαλό και την καρδιά σας. Για τους δεσμευμένους μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι έκπληξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το σύνθημα της ημέρας είναι το «όλα παίζονται» και βέβαια χρειάζονται παίκτες με γερά κότσια να ποντάρουν στην έκπληξη κι εσείς έχετε όλες τις πιθανότητες να σας βγει το κουτσάλογο του έρωτα γκανιάν κι αυτό γιατί ήδη έχετε περάσει αρκετά και στην ουσία δεν έχετε να χάσετε πια τίποτα. Αν παραμείνετε με αυτό το σκεπτικό, τότε σίγουρα η ανατροπή θα είναι υπέρ σας και ο τροχός θα γυρίσει, αρκεί να μη φοβηθείτε να το αποδεχτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο κυβερνήτης σας, Ουρανός κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Τι πιο θετικό και πιο υποσχόμενο να υπάρξει σε μια μέρα που σας πάει με χίλια; Ξαφνικά έσοδα από το πουθενά και έρωτες με άτομα που ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό σας ότι μπορεί να θρέφουν τέτοια αισθήματα για σας είναι κάποια από αυτά που πιθανόν να σας συμβούν σήμερα. Πιάστε τα σήματα που εκπέμπονται από το σύμπαν και μην σταθείτε να το σκεφτείτε καν, αν δε θέλετε να χάσετε όλες τις ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μια καινούργια διάσταση εμφανίζεται από το πουθενά στα ερωτικά σας που αν και σας ξεβολεύει λίγο, εντούτοις δε σας αφήνει ασυγκίνητους. Παράλληλα, ο Ερμής εισέρχεται (ξανά) στο ζώδιό σας και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να παραμείνει μέχρι τέλους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην συναισθηματική, ρομαντική αλλά και αισθησιακή πλευρά σας. Ακόμα, έχετε όλη την εύνοια να κάνετε μια καινούργια γνωριμία αρκετά κοντά σε αυτό που ψάχνετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved