Ερωτικό ωροσκόπιο 16/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιο ήρεμοι σήμερα μιας και η μέρα βοηθάει, είστε περισσότερο της σκέψης και των αποφάσεων παρά των εκδηλώσεων και των δράσεων, νιώθοντας ότι το οφείλετε και στον εαυτό σας. Το ερωτικό είναι από τα σημαντικά που θα σας απασχολήσουν, αφού είτε σε σχέση είτε μόνοι αναζητάτε πάντα την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος από την άλλη πλευρά και τώρα αισθάνεστε βαρεμάρα ή ότι έχετε μπουχτίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η σχέση σας και γενικά τα ερωτικά σας θέματα τον τελευταίο καιρό βρίσκονται συχνά πυκνά στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας, αναγκάζοντάς σας να βάλετε άλλα θέματα στην άκρη για να ασχοληθείτε μαζί τους. Σήμερα παρ' όλα αυτά είναι μια μέρα που θα απολαύσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, με αρκετό ρομαντισμό και θα βγάλετε κάπως τα σπασμένα ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε ένα βήμα αποφασιστικής σημασίας για να έρθετε πιο κοντά σε ένα άτομο που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Επειδή όλες οι προσεγγίσεις σας προς το άτομο που ενδιαφέρεστε τώρα τελευταία έχουν πέσει στο κενό, ίσως αποφασίσετε να δράσετε πολύ πιο ευέλικτα και έμμεσα. Αυτή η κίνηση ενδεχομένως να μη σας ικανοποιεί απόλυτα σε αυτή τη φάση της ζωής σας αλλά είναι το τελευταίο σας χαρτί και θα το χρησιμοποιήσετε. Αν ούτε κι αυτός ο τρόπος φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, τότε θα στείλετε τα χαιρετίσματά σας και θα τραβήξετε το δρόμο σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νιώθετε ότι επιτέλους έχει ξεκαθαρίσει μέσα σας το τι θέλετε και τι όχι και από τη σχέση σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό και κατά κάποιο τρόπο είστε πιο σίγουροι για τις μελλοντικές επιδιώξεις σας. Πιθανόν να βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο άτομα και να χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση ποιο θα αφήσετε και με ποιο θα συνεχίσετε. Όπως και να 'χει αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει αρκετά να επιλέξετε σωστά.

ΛΕΩΝ

leont

Κι όμως είναι από τις λίγες φορές που δε θα καταληφθείτε από ερωτικό πυρετό και οι αποφάσεις σας θα παρθούν με βάση το προσωπικό σας συμφέρον ή τις μελλοντικές προοπτικές που πιθανόν να έχετε με ένα άτομο. Αυτή η Πανσέληνος σας κάνει πιο ώριμους, υπομονετικούς αλλά και πιο οργανωμένους στο να βάλετε έναν συγκεκριμένο στόχο για την προσωπική σας ευτυχία και να τον κυνηγήσετε, μην παρασυρόμενοι από πρόσκαιρα συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιό σας δημιουργεί πολλές και πονηρές σκέψεις για ένα άτομο που έρχονται να κατακλύσουν το μυαλό σας καθώς μαζί του έχετε ξεχάσει τη σημαίνει λογική και αυτοσυγκράτηση γιατί σας ταξιδεύει σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Μέσα σας ψάχνετε κάτι να σας κρατήσει να μην ξεφύγετε τελείως από την πραγματικότητα αλλά από την άλλη θέλετε και να ζήσετε αυτή την εμπειρία. Οι ελεύθεροι δείχνετε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε το καλύτερο κομμάτι της πίτας στα ερωτικά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα θα χάσετε λίγο το μπούσουλα αφού η ισορροπία που αναζητάτε μεταξύ λογικής και συναισθήματος δεν επιτυγχάνετε, καθώς η εσωτερική σας ζυγαριά γέρνει φανερά υπέρ της πρώτης. Από άμυνα, ανασφάλεια ή πρότερη αρνητική εμπειρία, δεν θέλετε να αφεθείτε χύμα στο κύμα κι όπου σας βγάλει αλλά να σχεδιάσετε εσείς την πορεία που θα ακολουθήσετε, ακόμα κι αν είναι κόντρα σε αυτά που αισθάνεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Θα ήταν μεγάλο λάθος από τη μεριά σας να μην αρπάξετε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται σήμερα και να μην βγάλετε στο άτομο που θέλετε όλα όσα νιώθετε γι' αυτό γιατί μετά θα ξαναταμπουρωθείτε στο οχυρό σας. Αφήστε το να σας πλησιάσει, δείχνοντας και την ευαίσθητη πλευρά σας. Άλλωστε αυτή η Πανσέληνος όσο ρομαντική κι αν είναι, σας κρατά κοντά στην πραγματικότητα και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε τελείως τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μυστικά και συναισθηματικές αποκαλύψεις ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια με την Πανσέληνο και να σας παρασύρουν σε άλλους δρόμους, εκεί που πασχίζατε να ξαναμπείτε σε ορθή πορεία. Θα σας προκαλέσουν μια σύγχυση, καθώς δεν περνούσε καν από το μυαλό σας ότι ένα άτομο θρέφει τέτοια αισθήματα για σας και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε. Ίσως νιώθετε ότι αν υποκύψετε τίποτα δε θα είναι ίδιο ξανά. Γι' αυτό σκεφτείτε καλά τι θα επιλέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Υπάρχει μια συναισθηματική ένταση σήμερα μέσα σας και είναι ικανή να σας παρασύρει σε αποφάσεις που δεν επιθυμείτε αλλά ξέρετε κατά βάθος ότι μόνο έτσι θα ηρεμήσετε και θα μπορείτε απερίσπαστοι πια να προχωρήσετε παρακάτω στα ερωτικά σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι είστε σε μια φάση που αλλιώς τα σχεδιάζετε κι αλλιώς σας βγαίνουν, οπότε μην εκπλαγείτε αν, πριν περάσει ένα 24ωρο, αναθεωρήσετε πλήρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα πιο άμεσα και έντονα συναισθήματά σας βγάζει στη φόρα αυτή η Πανσέληνος και σας απομακρύνει από τη συνηθισμένη σας αδιαφορία ή απάθεια. Πιθανόν να αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε ή να τραβήξετε διαχωριστικές γραμμές με εσάς και το ταίρι σας γιατί βλέπετε ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τα χέρια σας. Οι ελεύθεροι ίσως κάνετε μια γνωριμία που θα προσθέσει αρκετό μυστήριο στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αρκετά ερωτευμένοι αλλά και προσγειωμένοι προς μεγάλη σας έκπληξη δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη, σήμερα με την Πανσέληνο στην Παρθένο κι ενώ θα βγάλετε στην επιφάνεια όλο σας το συναίσθημα, δε θα γίνει χωρίς να έχετε εξασφαλίσει τουλάχιστον την αμοιβαιότητα. Οι ελεύθεροι δεν θα δειλιάσετε ακόμα και να πάρετε πρωτοβουλίες να κανονίσετε μια ερωτική συνάντηση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved