Ερωτικό ωροσκόπιο 15/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Κάπως υποτονικά ή τουλάχιστον όχι όπως το φανταζόσασταν θα κυλήσει το Σάββατό σας με εσάς να γκρινιάζετε και να μιζεριάζετε γιατί νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να κοιμηθείτε παραπάνω ή γιατί τα σχέδιά σας για ένα πρόσωπο που θέλατε δεν πήγαν όπως τα περιμένατε. Γεγονός είναι πάντως ότι από ψυχολογικής άποψης δεν είναι και από τα καλύτερα διήμερα που θα περάσετε, καθώς θα έχετε αρκετές μεταπτώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, θα σας συνεπάρει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ίσως βγάλετε μια απίστευτη ερωτική διάθεση. Γενικά τα πράγματα δείχνουν να αποκτούν ξανά τις ισορροπίες τους, ιδίως μετά από μια βδομάδα συνεχόμενων αντιπαραθέσεων ή προβλημάτων με το ταίρι σας κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα όμορφο και ρομαντικό, στο μεγαλύτερο κομμάτι του, σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ελπίζατε ότι σήμερα θα καταφέρετε να κάνετε το ελάχιστο που μπορείτε για να ξεκουραστείτε επιτέλους αλλά εξαιτίας της Σελήνης στην Παρθένο δεν διατίθεται άραγμα στο μενού επιλογών σας. Από το σπίτι μέχρι και τις εξωτερικές δουλειές που πρέπει να γίνουν θα μείνετε αγγαρεμένοι τουλάχιστον μέχρι και το μεσημέρι. Αλλά από το βράδυ και μετά θα μπορέσετε να βγείτε και να ξεσκάσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα σύννεφο γαλήνης και ηρεμίας έχει κάτσει πάνω από το κεφάλι σας σήμερα και τίποτα δεν μπορεί να σας ταράξει γι' αυτό κι εσείς θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε τη μέρα παρέα με γνωστούς, συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι κι αλλιώς έχετε καταλάβει ότι οι εξελίξεις και οι αλλαγές, ιδίως στην ερωτική σας ζωή, είναι αρκετές αυτό το διάστημα οπότε σας χρειάζεται ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΛΕΩΝ

leont

Κατά κάποιο τρόπο σήμερα θα είστε περισσότερο σκεπτόμενοι και συγκρατημένοι, παρά φλογεροί και δυναμικοί, όπως συνηθίζατε ίσως γιατί πολλά από αυτά που συμβαίνουν στα ερωτικά σας νιώθετε ότι δεν τα ελέγχετε ή ότι χρειάζεστε παραπάνω χρόνο για να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα είστε λιγότερο ερωτικοί και δε θα έχετε τις κατακτήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, οδεύοντας οσονούπω για την Πανσέληνο του μήνα κι εσείς, παρότι φαίνεστε ήρεμοι, εσωτερικά βράζετε από ανάγκες, επιθυμίες αλλά και πράγματα που θέλετε να πετύχετε τόσο για τον εαυτό σας όσο και στην ερωτική σας ζωή που σας δημιουργούν ένα άγχος ή ανυπομονησία. Πάντως ο χρόνος είναι υπέρ σας και έχετε όλα τα περιθώρια να καταφέρετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, αρκεί να παραμείνετε οργανωμένοι και σταθεροί στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν είστε από τα άτομα που θα κάνετε λογική επεξεργασία στα ερωτικά σας αλλά σήμερα αισθάνεστε ότι το μόνο που δεν έχετε κάνει είναι να πάρετε μολύβι και χαρτί και να σημειώσετε τα της σχέσης σας ή ενός ατόμου που σας φλερτάρει εδώ και μέρες. Το να είστε οργανωμένοι σαφώς και βοηθά αλλά σε επαγγελματικά θέματα κι όχι σε ζητήματα καρδιάς. Ακούστε το μέσα σας τι σας λέει γιατί είναι ο καλύτερος οδηγός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι εύκολο λόγω του χαρακτήρα σας να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του ατόμου που ενδιαφέρεστε ερωτικά αλλά εσείς δεν την χαρίζετε με την ίδια άνεση κι αυτό ίσως σας προκαλέσει ένα θεματάκι σήμερα, καθώς θα φανεί από τα λεγόμενα ή τις πράξεις σας. Δεν είναι ανάγκη να προβείτε σε βαθύτερες προσωπικές εξομολογήσεις αλλά από την άλλη μην υψώνετε και τοίχο μόλις πάει ο άλλος να έρθει πιο κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το μυαλό σας εργάζεται πυρετωδώς σήμερα, καταστρώνοντας διάφορα σχέδια, προκειμένου να κατακτήσετε ένα πρόσωπο που θέλετε αλλά εξαιτίας της συναισθηματικής σας φόρτισης και μιας υπερβολής που σας διέπει είτε είναι ανεφάρμοστα είτε στην πράξη δε σας βγαίνουν. Ίσως θα ήταν καλύτερα να παραμείνετε ο αλέγρος και άνετος εαυτό σας και να μην το προσπαθείτε τόσο πολύ γιατί στο τέλος θα χαθεί ο αυθορμητισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σε γενικές γραμμές η ημέρα σας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υπέρτατη αλλά ούτε και χάλια, αφού πολύ πιθανόν και την βόλτα σας να πάτε και τα τυχερά σας να έχετε από ερωτικής άποψης. Η διάθεσή σας όμως δεν είναι και τόσο χαλαρή, καθώς το κεφάλι σας βασανίζουν διάφορα ή έχετε κολλήσει με ένα άτομο που είτε δεν μπορείτε να αποδεχτείτε ότι τέλειωσε είτε ότι για την ώρα τουλάχιστον δεν γίνεται να κάνετε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχετε αρκετές ερωτικές προτάσεις αλλά και προκλήσεις αυτόν τον καιρό είτε απροκάλυπτες είτε πιο μυστήριες που σας αφήνουν μια αμφιβολία για το κατά πόσο υπάρχει όντως κάτι ή εσείς το φαντάζεστε. Σίγουρα οι δεύτερες είναι αυτές που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σήμερα ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε μια προσέγγιση για να διαπιστώσετε τι συμβαίνει και να λύσετε μια και καλή τις απορίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Στα προεόρτια της Πανσελήνου στον άξονά σας διαισθάνεστε ότι αρχίζει μια περίοδος για σας που πέραν των φώτων που θα συνεχίσουν να πέφτουν πάνω σας, θα πρέπει να δικαιώσετε και την ύπαρξή σας μέσα στη σχέση σας με ανάλογες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Όπως αντιλαμβάνεστε κανείς δε σας ζητά θαύματα, αλλά σίγουρα μπορείτε να κάνετε διάφορα μικρά, καθημερινά πράγματα που θα ομορφύνουν ή θα προσθέσουν μια ερωτική νότα στην κοινή σας ζωή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved