Ερωτικό ωροσκόπιο 14/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Λαλίστατοι είστε σήμερα, αφού ο κυβερνήτης σας Άρης κάνει τρίγωνο με τον Ερμή και θα χρειαστεί να βάλετε τη γλώσσα στο μυαλό γιατί ο ενθουσιασμός ίσως σας συνεπάρει και πείτε και πράγματα που δεν εννοείτε. Από την άλλη, καλό θα ήταν να μην πάρετε φωτιά με το παραμικρό που ακούσετε και ζητήσετε εξηγήσεις από το αγαπημένο σας πρόσωπο και πάνω απ' όλα μην πιέζετε καταστάσεις, επειδή θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ενδεχομένως να βγάλετε προς τα έξω έναν άλλον πιο μαχητικό και διεκδικητικό εαυτό στα επαγγελματικά σας θέματα που θα εκπλήξει πολλούς, καθώς μάλλον σας είχαν υποτιμήσει. Με αναπτερωμένο το ηθικό και τη φόρα που έχετε πάρει πιθανόν να πάτε και γι' άλλα ξεκαθαρίσματα, αυτή τη φορά στα αισθηματικά σας γιατί νιώθετε την ανάγκη κατά κάποιο τρόπο να «ξαναγνωριστείτε» με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ήταν να μην σας κάτσει στο μυαλό γιατί με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη γρήγορα θα περάσετε σε θέση μάχης. Η μία ιδέα διαδέχεται την άλλη καθώς σκέφτεστε να οργανώσετε επικοινωνιακή πολιορκία, προκειμένου να καταφέρετε να ρίξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είστε αποφασισμένοι να μην περιμένετε άλλο και δεν έχετε σκοπό να τα παρατήσετε, αν δεν πετύχετε την ολοκληρωτική του παράδοση.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σέρνεστε από τα γεγονότα, σήμερα, να πάρετε κάποιες αποφάσεις που τελικά θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε και να αρχίσετε να αναπτύσσετε ταχύτητα στα ερωτικά σας. Εδώ που τα λέμε, ίσως σας χρειαζόταν ένα σπρώξιμο μιας και έχετε βάλει τον εαυτό σας σε κατάσταση αναμονής και συνεχώς αναβάλλετε να κάνετε τις ανάλογες κινήσεις, αφήνοντας διάφορες ευκαιρίες να πάνε χαμένες εξαιτίας της ανασφάλειάς σας.

ΛΕΩΝ

leont

Περισσότερο σίγουροι αλλά και αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν να ανακόψει την ανοδική σας πορεία, είστε σήμερα και θα κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας που βλέπετε ότι πρέπει να αναλάβετε δράση. Επειδή όμως κινδυνεύετε να βγάλετε θυμό ή πίεση, φροντίστε να το ελέγξετε ή τουλάχιστον να το κατευθύνετε στα κατάλληλα άτομα και όχι όποιον πάρει ο χάρος...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχουμε πει αρκετές φορές και θα το πούμε κι άλλες ότι εσείς με τον Άρη έχετε βρει το φως σας σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες έχετε χάσει τη μπάλα. Καλό είναι που βγάζετε ένα διεκδικητικό, ανυποχώρητο και δυναμικό πρόσωπο στα ερωτικά σας αλλά όταν αρχίζετε να πιέζετε ή να πιέζεστε και να φτάνετε σε άκρα, τότε πρέπει να αρχίζετε να σφίγγετε λίγο τα λουριά. Και σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ενδεχομένως να έχετε ήδη καταλάβει ότι η σχέση σας απαιτεί τη δική σας συμβολή και πράξεις, προκειμένου να περπατήσει στην κατεύθυνση που εσείς θέλετε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα γίνει «αναίμακτα» και με δημοκρατικές διαδικασίες, αφού αναγκαστικά βάζετε κόκκινες γραμμές. Όλη αυτή η κατάσταση ενέχει μια ένταση που είναι πολύ πιθανό σήμερα να ξεσπάσει, είτε από την πλευρά σας με κάποια όχι και τόσο ευχάριστα σχόλια είτε από την άλλη πλευρά αλλά μετά από λίγο, ψωμί κι αλάτι....

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε τόσο καιρό που καταπιέζεστε και οι δίοδοι για να ξεσπάσετε είναι λίγες αλλά πόσο θα αντέξετε; Καταπίνετε και καταπίνετε και στο τέλος θα σκάσετε αλλά ευτυχώς η σημερινή μέρα σας επιτρέπει να εκφράσετε ένα κομμάτι του προβληματισμού ή των συναισθημάτων σας και να ανακουφιστείτε. Ίσως γίνετε λίγο δεικτικοί, άδικοι ή απότομοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά τον έλεγχο τελείως δεν σκοπεύετε να τον χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το να τσακωθείτε με το ταίρι σας και να πείτε και μια κουβέντα παραπάνω σήμερα είναι πολύ πιθανό αλλά όσο γρήγορα ξεσπάσει ο καυγάς άλλο τόσο θα τα ξαναβρείτε. Το θέμα είναι τι θα ξεστομίσετε και τι θα ακούσετε γιατί αν είστε δίκαιοι και πείτε πράγματα που σας έχουν ενοχλήσει είναι θεμιτό. Αν όμως επεκταθείτε και πετάξετε χοντράδες, τότε θα σας πάρει λίγο χρόνο η συμφιλίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η σημερινή μέρα σας αναγκάζει να εγκαταλείψετε το στωικό και ψύχραιμο εαυτό σας και υπάρχει πιθανότητα να ανοίξετε τη γλωσσίτσα σας και να στολίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει που το παίζει χαλαρό και άνετο ή να εκνευριστείτε τόσο με τη στάση του ατόμου που σχετίζεστε και να του βαρέσετε καμπανάκι. Είπαμε να ανάψουν τα αίματα αλλά δεν θέλετε αυτού του είδους την ένταση στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τελευταία δεν διάγετε και τον πιο ήρεμο ερωτικό βίο και σήμερα ο Ερμής στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Άρη σάς το επιβεβαιώνει με κάποια σχόλια ή παρατηρήσεις που μπορεί να σας γίνουν. Δεν είναι βέβαια απαραίτητο να τσακωθείτε και να ανοίξετε κι άλλα μέτωπα αλλά σίγουρα πρέπει να αναλάβετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής και να μην άγεστε και φέρεστε από τις διαθέσεις της στιγμής γιατί δίνετε το δικαίωμα και μετά σας ζητούν τα ρέστα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, ίσως από ήρεμα και καλοκάγαθα ψαράκια να γίνετε ελαφρώς επιθετικά και με έντονη διάθεση να πετάξετε κάποιες μπηχτές στο σύντροφό σας ή σε ένα πρόσωπο που κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας γιατί είτε θα παρεξηγηθείτε από κάποια λόγια τους είτε θα παρερμηνεύσετε τη συμπεριφορά τους και θα νιώσετε ότι σας υποτιμούν. Όμως όλη αυτή η αλλαγή περισσότερο ερωτικούς θα σας κάνει στα μάτια τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved