Ερωτικό ωροσκόπιο 13/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι ότι σας έχει εγκαταλείψει η ερωτική θέρμη όμως άλλα λέει το κορμί σήμερα και άλλα το κεφάλι. Η λογική για μια ακόμα φορά, μέσα σε λίγες μέρες, μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα στις επιθυμίες σας και τα πρέπει και σας ενοχλεί, όχι γιατί βρίσκεστε σε δίλημμα και καλείστε να επιλέξετε αλλά γιατί δε σας αφήνει να χαρείτε απερίσπαστοι, χωρίς να σας πιάνουν ενοχές ή ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Για μια ακόμα φορά ο Κρόνος κάνει αισθητή την παρουσία του με το τρίγωνό του με τον Ήλιο αλλά, ακόμα κι αν η όψη κρίνεται θετική, δεν παύει να σας δημιουργεί δυσκολίες, κυρίως στα ερωτικά σας και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που θέλετε να ξενοιάσετε με αυτό το κομμάτι και να καταπιαστείτε με άλλα. Ίσως πρέπει να χαλαρώσετε λίγο την πίεση ή τις απαιτήσεις σας από το σύντροφο, μήπως εκεί βρίσκεται το μυστικό για να τσουλήσουν λίγο τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αν είναι σήμερα να έχετε κάποια συνάντηση με ανώτερό σας ή μια συζήτηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αρκετά, καλό θα ήταν να μην αρχίσετε την αυτό-διαφήμιση. Είναι έξυπνο να ξέρετε να πλασάρετε τον εαυτό σας αλλά μην παρασυρθείτε γιατί η μέρα θέλει μέτρο και σύνεση. Αν αρχίσετε και ρετάρετε, ίσως φανεί ότι κοκορεύεστε και σίγουρα η εικόνα που θα παρουσιάσετε θα αποτρέψει οποιαδήποτε απόπειρα πλησιάσματος.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετ' εμποδίων ραντεβού και συναντήσεις σας δίνουν μια γεύση από τα προχθεσινά αλλά σήμερα έχετε καλύτερες προοπτικές να πετύχετε τελικά να συναντηθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά και να περάσετε τις θέσεις σας με μεγαλύτερη ευκολία και να θέσετε τους όρους σας, προκειμένου να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο της σχέσης σας. Έχετε όμως στο νου σας ότι δε θα υπογράψετε συμβόλαιο, οπότε μια χαλαρότητα δεν βλάπτει.

ΛΕΩΝ

leont

Ακόμα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας αλλά με την όψη Ήλιου – Κρόνου αφαιρείται κάτι από την λάμψη και την μεγαλοπρέπειά της, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει όχι μόνο ο εντυπωσιασμός αλλά και η σκοπιμότητα. Πιθανόν ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω σας αλλά έχει και απαιτήσεις και αυτό θα το καταλάβετε καλύτερα στη σχέση σας, όπου θα πρέπει να συμμετάσχετε ενεργά, να αποδείξετε αξία και αισθήματα για να πάρετε αυτά που επιθυμείτε. Οι ελεύθεροι ίσως ανακαλύψετε ότι το άτομο που θέλετε δεν είναι τελικά για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Άρης στο 2ο οίκο σας σπρώχνει να κάνετε του κεφαλιού σας ή να μην αντιλαμβάνεστε τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν, μετά από κάποια κίνηση ή πρωτοβουλία σας στα ερωτικά σας, κάτι που φυσικά είναι αντίθετο προς τη φύση σας. Είναι λογικό λοιπόν σήμερα να αναγκαστείτε να μαζέψετε λίγο τα πράγματα και να αντιληφθείτε τις πράξεις σας γιατί πιθανόν να κινείστε στα όρια της υπερβολής.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το ρητό της ημέρας θα μπορούσε να είναι «τα αγαθά κόποις κτώνται» και ίσως να το νιώσετε στο πετσί σας, καθώς, αν όντως έχετε κάνει προσπάθειες να θέσετε νέες βάσεις στα ερωτικά σας και ιδρώσατε τη φανέλα, είναι πολύ πιθανόν να ανταμειφθείτε. Αν όμως θεωρούσατε ότι σας αξίζει δικαιωματικά κάτι καλό που θα έρθει εξ ουρανού ή περιμένετε συνεχώς από κάποιον άλλο να σας τα προσφέρει, τότε μάλλον θα απογοητευτείτε. Αλλά τα μαθήματα του Κρόνου είναι τα πιο χρήσιμα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ερωτηματικά και ανασφάλειες για την πορεία της σχέσης σας ίσως να κατακλύζουν το κεφάλι σας σήμερα και έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να αποκτήσετε εξ ολοκλήρου τον έλεγχο γιατί μόνο έτσι θα αρχίσουν να ρολάρουν τα πράγματα. Οι αποφάσεις σας όμως βασίζονται περισσότερο σε λογική επεξεργασία και λιγότερο στο συναίσθημα που ίσως είναι καταπιεσμένο αυτή την περίοδο από διάφορες ανάγκες και υποχρεώσεις. Μήπως λοιπόν η λύση είναι να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα ίσως αναγκαστείτε να κάνετε πράξη κάποια από τα πολλά λεγόμενά σας στο έτερο ήμισυ ή το άτομο που θέλετε να προσελκύσετε ερωτικά, καθώς η φήμη σας συνοδεύει και πρέπει να αποδείξετε ότι πολλά μπορείτε, αν αποφασίσετε να τα πάρετε στα σοβαρά. Και βέβαια το προσωπικό σας στοίχημα είναι να πείσετε ότι αξίζει κάποιος να βρίσκεται στο πλευρό σας, όχι μόνο για να διασκεδάζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Από πάλη κι εσείς δεν πάτε πίσω, παρ' όλο που στα δύσκολα βγαίνετε νικητές, όχι όμως σε όλα τα γήπεδα. Σήμερα έχετε μεγάλες πιθανότητες να πάρετε μια είδηση που θα σας ανακουφίσει και θα κάνει το χειλάκι σας να γελάσει, καθώς αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό να γίνει κάτι καλό στα ερωτικά σας. Το ηθικό σας αναπτερώνεται έστω και λίγο και οι σκέψεις που θα κάνετε θα είναι συγκρατημένες αλλά θα έχουν και μια μικρή αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αυτή η έπαρση που βγάζετε κάποιες φορές, ίσως σήμερα σας βάλει σε περιπέτειες γι’ αυτό καλό θα ήταν να επιδείξετε σύνεση και να αφουγκραστείτε τις δονήσεις γύρω σας, ιδιαίτερα του προσώπου που είστε μαζί πριν κάνετε ή πείτε κάτι από αντίδραση που μετά θα μετανιώσετε. Ενδεχομένως κι εσείς οι ελεύθεροι από την επιμονή ή τον εγωισμό σας ίσως χάσετε κάτι που άξιζε πραγματικά, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Θέλετε να ευχαριστείτε και να φροντίζετε το σύντροφό σας αλλά πολλές φορές ρίχνετε όλο το βάρος σας σε αυτόν κι αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο. Το γιατί το κάνετε το ξέρετε εσείς καλύτερα αλλά μετά μην παραπονιέστε ότι δεν παίρνετε πίσω τα ανάλογα και είστε οι ριγμένοι της σχέσης. Αντί να στενοχωριέστε βάλτε κι εσείς τα όριά σας, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία και ισοτιμία μεταξύ σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved