Ερωτικό ωροσκόπιο 11/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν είναι μέρα που ευνοεί τα ερωτικά σας, καθώς μάλλον προς ξεκαθαρίσματα σπρώχνει το κλίμα με τη δηκτικότητα αλλά και τις μπηχτές να παραμονεύουν. Αν δεν θέλετε να τσακωθείτε με κάποιο φίλο ή πολύ περισσότερο με το έτερο ήμισυ, όσο δύσκολο κι αν σας είναι, κάντε μια τόπο στην οργή ή απλά μην έρθετε σε επαφή μαζί τους. Εκτός κι αν ψάχνετε αφορμή να την πείτε, οπότε οι ευκαιρίες θα σας δοθούν...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τη διπλωματική οδό δεν την γνωρίζετε κι ούτε διαπραγματευτικά είστε για μάστερ, αφού λιγόλογοι και απόλυτοι σε πολλές περιπτώσεις δείχνετε ότι δεν αποδέχεστε την άλλη άποψη. Σήμερα ίσως όλο αυτό παραγίνει, αφού ο Ερμής τετραγωνίζεται με τον Κρόνο, φέρνοντας στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που σας χωρίζουν με το σύντροφό σας, κάνοντάς σας να αναρωτιέστε γιατί είστε ακόμα μαζί. Προφανώς, λοιπόν, θα υπάρχουν κι άλλα που σας ενώνουν, αρκεί να τα θυμάστε την ώρα της κρίσης...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα λόγια είναι περιττά σήμερα και καλά θα κάνετε να τα αποφύγετε όσο μπορείτε γιατί είτε θα εκτεθείτε είτε θα παρεξηγηθείτε. Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και δεν βοηθάει στο να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα στο αγαπημένο σας πρόσωπο, εκτός κι αν πρόκειται για παρατηρήσεις και διαπιστώσεις. Άμα βλέπετε ότι δε σας βγαίνει να πείτε κάτι καλό, τότε κρατήστε το στόμα σας κλειστό.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ραντεβού με τον καλό σας ή την καλή σας ίσως γίνει μετ' εμποδίων σήμερα ή δεν θα πραγματοποιηθεί καθόλου, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που θα προκύψουν. Επίσης επειδή υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να επιβεβαιωθούν αρκετοί από τους νόμους του Μέρφι, με κυριότερο αυτόν που λέει ότι «αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει» καλά θα κάνετε να μην επιμείνετε και πολύ γιατί στο τέλος θα τσαντιστείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Εκεί που όλα άρχισαν να τσουλάνε στα ερωτικά σας και να είστε κοντά στο να ανεβείτε την ανηφόρα, σήμερα με πανικό διαπιστώνετε ότι το έδαφος αρχίζει και γλιστρά κάτω από τα πόδια σας και ξαναβρίσκεστε στο ίδιο σημείο. Με ηθικό καθόλου ακμαίο και έτοιμοι να δηλώσετε παραίτηση, κάθεστε καταμεσής και αναρωτιέστε τι άλλο θα πρέπει να κάνετε για να γυρίσει ο τροχός. Υπομονή; Δύναμη; Επιμονή; Ή μήπως, απλά να τα αφήσετε στην τύχη τους κι ό, τι είναι να γίνει ας γίνει; Το πιθανότερο είναι να καταλήξετε στο τελευταίο...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Περιμένατε από κάποιο άτομο να κάνει μια κίνηση, να ανάψει ένα πράσινο φως, κάτι να γίνει τέλος πάντων που θα σας δείχνει ότι ενδιαφέρεται και να σας ενθαρρύνει να πάρετε μια πρωτοβουλία αλλά τίποτα, κανένα σημείο ζωής. Λογικό να βράζετε σήμερα στο ζουμί σας γι' αυτό αποφασίζετε να ασχοληθείτε κι εσείς με τη δουλειά σας μπας και ξεχαστείτε αλλά κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Θα προσπαθήσετε σήμερα να είστε όσο το δυνατόν πιο λιγομίλητοι και ψύχραιμοι μπορείτε, καθώς δοκιμάζεστε να αφήσετε κατά μέρος ό, τι σας έμαθε η μαμά σας περί καλών τρόπων και ευγένειας και να πείτε πράγματα που δε θα κολακέψουν το σύντροφό σας ή το άτομο που προσπαθείτε να έρθετε πιο κοντά. Κι όσο για τα συναισθήματά σας, μάλλον θα βρεθούν σε κατάσταση βαθιάς καταψύξεως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τι τα θέλετε τι τα γυρεύετε; Τελικά, κάποια πράγματα στα ερωτικά σας όσο είναι ο Κρόνος παρών δεν μπορείτε εύκολα να τα χειριστείτε αλλά ούτε και να γλυτώσετε από δαύτα και σήμερα που συναντά τον Ερμή η συνεννόηση τείνει να γίνει τετράχορδο μπουζούκι και τα προβλήματα που προκύπτουν αρκετά. Φυσικά η ψυχραιμία είναι απαραίτητη αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σας κρατήστε αυτό: τα μισά τα προκαλείτε από μόνοι σας γιατί θέλετε να έχετε τον ολοκληρωτικό έλεγχο...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το τηλέφωνο (αν δεν παρουσιάζει άλλο πρόβλημα) δεν χτυπά, το κομπιούτερ δεν λαμβάνει κανένα μήνυμα και σεις σήμερα είστε στο «περίμενε» κι αποκομμένοι από κάθε είδους επικοινωνία με το νέο σας έρωτα ή το σύντροφό σας. Σκέψεις ανησυχητικές ίσως αρχίσουν να σας καταλαμβάνουν και υποψίες ότι κάτι παίζεται και εσείς δεν το γνωρίζετε γι' αυτό και θα είστε σαν το αγρίμι στο κλουβί μέχρι να το διευκρινίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κανονικά, ιδιαίτερο πρόβλημα δεν θα έπρεπε να έχετε σήμερα τουλάχιστον σε θέματα που έχετε τσεκάρει, έχετε σιγουρευτεί και γνωρίζετε καλά από την καλή κι από την ανάποδη. Εκεί που ενδέχεται να μπάζετε είναι τα αισθηματικά σας που ίσως ξενερώσετε απότομα από ένα άτομο ή υψώσετε τοίχο ανάμεσά σας γιατί θα αισθανθείτε ότι απειλείστε και βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε κάποια πυρά ίσως τελικά σας πάρουν έστω και ξώφαλτσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Οι πανηγυρισμοί αναβάλλονται για άλλη μέρα, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας ξανασυναντά τον Κρόνο και αυτόματα σημαίνει το τέλος οποιασδήποτε χαλαρότητας και ευθυμίας. Οι διαθέσεις του είναι μάλλον αυστηρές και αρκετά περιοριστικές στα ερωτικά σας, αναγκάζοντάς σας να βάλλετε μπρος τη λογική έναντι του συναισθήματος και να κάνετε επιλογές που δε θα τρελαθείτε από τη χαρά σας αλλά είναι και καλά απαραίτητες. Κι αν θέλετε και αντέχετε, πηγαίνετέ του κόντρα!

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είπαμε, δε φταίτε εσείς, η φαντασία σας τα φταίει που δίνετε βάση σε όμορφα λόγια και παρασύρεστε συναισθηματικά να χτίζετε παλάτια και έρχεται ένας Ερμής – Κρόνος να σας αποδείξει ότι οι βάσεις σας ήταν σαθρές και κακώς σπαταλήσατε χρόνο και ενέργεια. Όχι ότι θα αλλάξετε τακτική αλλά μια απογοήτευση έστω και προσωρινή θα τη γευτείτε σήμερα. Γι’ αυτό ρίξτε τον στον ύπνο, το καλύτερο φάρμακο!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved