Ερωτικό ωροσκόπιο 5/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/3

Μετά από 5 μήνες συνεχούς παρουσίας στο ζώδιο του Αιγόκερω, η Αφροδίτη αποφασίζει να επιτέλους να μετακομίσει στο επόμενο ζώδιο, σήμερα το βράδυ στις 23:03, όπου και θα παραμείνει σχεδόν ένα μήνα.

Τα κόκκινα χαλιά λοιπόν έχουν στρώσει οι Υδροχόοι με επίτιμους καλεσμένους στην γιορτή για το καλωσόρισμά της τους Λέοντες, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς. Όχι ότι Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και οι Αιγόκεροι με τους Καρκίνους θα μείνουν απέξω, αφού ο καθένας από αυτούς θα καρπωθεί κάποιο μικρό ή μεγάλο δώρο της.

Ας δούμε λοιπόν πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων η ασυμβίβαστη, απείθαρχη αλλά και εκκεντρικά γοητευτική Αφροδίτη στον Υδροχόο.

ars

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι, παρέες, γλέντια, διασκεδάσεις αλλά και καινούργια ενδιαφέροντα, κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο συναρπαστική και χαρούμενη. Η Αφροδίτη είναι πρόθυμη να σας φέρει σε επαφή με νέα άτομα πολύ πιο προχωρημένα ή ασυνήθιστα που θα σας εξιτάρουν και θα σας κάνουν να ρισκάρετε ερωτικά κι επειδή νιώθετε πολύ πιο απελευθερωμένοι από «πρέπει» και κανόνες (όχι ότι καταπιεζόσασταν και πολύ αλλά ένα βάρος το είχατε) τώρα απλά δεν θα έχετε κανένα κράτημα να ακολουθήσετε τις προσταγές της καρδιάς σας κι όπου πάει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, πάντα σας κακομαθαίνει και τώρα πέρα, από την ευδιαθεσία και την ελπίδα, σας προκαλεί και μια άλλη πιο απελευθερωμένη στάση απέναντι σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά και στα της σχέσης σας. Τουλάχιστον για αυτούς που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή νοοτροπίας που θα βοηθήσει να ρολάρουν τα πράγματα με το σύντροφο. Οι ελεύθεροι ξετρελαίνεστε με ένα άτομο που αν και φαινομενικά αταίριαστοι δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε αλλά ούτε κι αυτό θα μείνει αδιάφορο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η αγάπη είναι πιθανό να έρθει από μακριά, εσείς θα τη συναντήσετε σε ένα ταξίδι ή εκεί που ούτε καν το φανταζόσασταν γιατί η Αφροδίτη στον Υδροχόο κρύβει διάφορες εκπλήξεις. Η αμεσότητα αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες σας πάντως θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σας και θα αποκτήσετε αρκετούς θαυμαστές. Οι δεσμευμένοι, φροντίστε πάντως να τηρήσετε αυτά που λέτε στο έτερο ήμισυ γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε αντιφάσεις που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο ζώδιο.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοναδικές στιγμές υπόσχεται για σας η Αφροδίτη στον Υδροχόο, αν και λίγο αλλοπρόσαλλες και απίθανες, καθώς κάνει κατάληψη στον 8ο οίκο σας. Οι ερωτικές απολαύσεις σας ξεσηκώνουν σαν φρέσκος δροσερός αέρας και σας κάνουν να νιώθετε ότι η άνοιξη ετοιμάζεται να καταφτάσει και στα αισθηματικά σας. Η εσωτερική σας ανανέωση συνοδεύεται και από διαφορετική νοοτροπία που είναι λογικό να τραβάει πρωτόγνωρες εμπειρίες.

ΛΕΩΝ

leont

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ήδη θα αρχίσετε να σημαιοστολίζετε τους δρόμους της καρδιάς σας και να αναμένετε με χαρά την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας. Η σχέση σας επιτέλους αρχίζει και ξεφεύγει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα και ανοίγει φτερά για νέους ορίζοντες και καινούργιες εμπειρίες. Οι ελεύθεροι πάλι ξανακερδίζετε την αυτοπεποίθηση και τρώγεστε να πειραματιστείτε, όχι μόνο με την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και με άτομα που μέχρι χθες φοβόσασταν να το ρισκάρετε ενώ τώρα τα βρίσκετε και αρκετά γοητευτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο αέρας σας φυσάει από όλες τις πλευρές, αφού δε σας έφτανε ο Άρης στο Ζυγό έρχεται και η Αφροδίτη στον Υδροχόο να σας ξεσηκώσει ακόμα παραπάνω. Πολλές είναι οι αλλαγές που ενδεχομένως θα επιχειρήσετε, τόσο στις διατροφικές σας συνήθειες όσο και στα εργασιακά σας που υπόσχονται στιγμές ικανοποίησης, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να μην ακολουθήσετε την πεπατημένη. Και τα όμορφα δε σταματούν εδώ, καθώς μέσω της δουλειάς ίσως κάνετε και μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας απογειώσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Αφροδίτη στον επίσης αέρινο Υδροχόο σας δίνει έντονο ερωτισμό αλλά και απαράμιλλη γοητεία, καθώς το εκλεπτυσμένο σας στυλ συναντά την μοναδικότητα και την πρωτοτυπία, κάνοντάς σας μήλο της Έριδος για πολλούς που θα θέλουν να σας κατακτήσουν. Οι ελεύθεροι μέσω κάποιων γνωστών ή φίλων ίσως γνωρίσετε ένα άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει άναρχα ενώ δεν αποκλείεται μια σχέση που μέχρι πρότινος ήταν στα πλαίσια των κοινωνικών επαφών σας να μετατραπεί σε ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η αλλαγή νοοτροπίας ή συμπεριφοράς φέρνει θετικά αποτελέσματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, καθώς βλέπετε κάποια πράγματα με άλλο μάτι και δεν είστε τόσο απόλυτοι ή διστακτικοί ακόμα και να δοκιμάσετε ένα καινούργιο δρόμο, αν έτσι έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι από την άλλη, θα δείτε στην πράξη ότι το παιχνίδι του μυαλού είναι πολύ πιο ισχυρό από τη σωματική έλξη και μπορεί κάποιος να σας κάνει να τρέχετε πίσω του, τροφοδοτώντας τις σκέψεις σας με διάφορες... ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

«Σε γνώρισα στο Facebook...» έλεγε ένα τραγούδι και σε εσάς όσο απίθανο κι αν ακούγεται μπορεί να συμβεί και να έρθετε πολύ κοντά ή να κάνετε μια καινούργια γνωριμία με κάποιο άτομο από μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αν πάλι είστε από εκείνους που απόσχουν απ' όλα αυτά, θα έχετε ευκαιρίες να γευτείτε την χαρά αυτής της περίεργης Αφροδίτης σε κάποιο ταξίδι, κατάστημα ή ακόμα και μέσω γνωστών. Στη δική σας περίπτωση ισχύει το «όποιος γυρίζει, μυρίζει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Από τη μια ο Δίας στον Καρκίνο από την άλλη η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας έχουν βάλει προσωπικό στοίχημα να σας κάνουν να εγκαταλείψετε το μοναχικό βίο όσο κι αν εσείς βάζετε εμπόδια. Οι συνεχείς προκλήσεις που θα δεχτείτε από άτομα που ούτε καν φανταζόσασταν ότι σας έβλεπαν ερωτικά θα σας εκπλήξουν ενώ κι εσείς από την πλευρά σας κατόπιν πιέσεων που δέχεστε, βγάζετε έστω κι ασυνείδητα ένα χαρακτήρα διαφορετικό και έτοιμο για τη μεγάλη ανατροπή, αφήνοντας άφωνους αρκετούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κι εκεί που θεωρούσατε ότι είχατε ξεμπερδέψει με τα ερωτικά και αποφασίσει να ρίξετε το βάρος σας αλλού, έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σας κλείνει πονηρά το μάτι, καλώντας σας να το ξανασκεφτείτε γιατί δεν ξέρετε τι χάνετε. Δεν χρειάζεται να είστε ευφυΐα για να καταλάβετε ότι βρίσκεστε στο κέντρο της προσοχής, καθώς ελκύετε και τις πέτρες και γίνεστε το αντικείμενο του πόθου, κάνοντάς σας δύσκολο το να αντισταθείτε στις προκλήσεις που δέχεστε αλλά και άπιαστους, καθώς δεν είστε διατεθειμένοι να κλειστείτε σε κανένα κλουβί τώρα που άρχισε ο τροχός να γυρίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Και ξάφνου πολλά αλλάζουν και για σας, ίσως με λιγότερα βεγγαλικά αλλά τη δουλειά τους την κάνουν, αφού και η ψυχολογία σας παίρνει τα πάνω της και στο μυαλό σας αρχίζουν και μπαίνουν πονηρές ιδέες για το πώς θα κυκλώσετε το πρόσωπο που θέλετε χωρίς να το καταλάβει. Σε αρκετούς θα ισχύσει το «μυστικέ μου έρωτα» γιατί υπάρχει πιθανότητα τα βράδια σας να τα αφιερώνετε σε κάποιο άτομο που είτε δεν είναι ελεύθερο και γι' αυτό πρέπει να κρατηθεί κρυφό είτε δεν είναι κοντά σας και το σκέφτεστε συνέχεια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved