Ερωτικό ωροσκόπιο 2/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/3

ars

ΚΡΙΟΣ

Τελευταία Κυριακή των Αποκριών και με τη Σελήνη στο ζώδιό σας από το απόγευμα έχετε σκοπό να του δώσετε να καταλάβει. Το κακό της υπόθεσης, τουλάχιστον ως ένα σημείο, είναι η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας, Άρη που ξεκινά σήμερα και μπορεί να προκαλέσει διάφορες εμπλοκές στα ερωτικά σας και εμπόδια στη δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και επιστροφές - καταστροφές πρώην εραστών.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ιδιαίτερα ενεργητικοί και δραστήριοι νιώθετε σήμερα και μέσα δε θέλετε να μείνετε αλλά από την άλλη σκέφτεστε και τα έξοδα και κάπου μαγκώνεστε. Παρ' όλα αυτά η επιθυμία σας να περάσετε καλά και να προσφέρετε χαρά στο σύντροφό σας θα σας σπρώξει να βρείτε πιο ευέλικτες λύσεις. Οι ελεύθεροι έχετε συσσωρευμένη ένταση από μια αγάπη που σας ταλαιπωρεί και φοβάστε ότι όπου να 'ναι θα εκραγείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα όλες οι συνθήκες είναι υπέρ σας για να ξανανιώσετε και να γλεντήσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Επειδή η μέρα δεν είναι του μέτρου, πολύ πιθανό να το παρακάνετε με το ξενύχτι αλλά και το ερωτικό παιχνίδι που επιδίδεστε λες και δεν υπάρχει αύριο. Φίλοι και γνωστοί ακολουθούν τον ξέφρενο ρυθμό σας ενώ οι γνωριμίες με κάποια άτομα απογειώνουν τη διάθεσή σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευδιάθετοι και γελαστοί είστε και σεις σήμερα και θέλετε να διατηρήσετε αυτή τη στάση ανεξάρτητα από κάποιες εντάσεις ή κόντρες με το σύντροφό σας που μπορούν να ξεφυτρώσουν σχετικά με το πρόγραμμά σας και το πώς θα περάσετε τη μέρα σας. Ίσως αναγκαστείτε να πάρετε εσείς την απόφαση, άμα δείτε ότι τραβάει πολύ το όλο θέμα, για το τι τελικά θα κάνετε.

ΛΕΩΝ

leont

Ενδεχομένως σήμερα να συναντηθείτε με γνωστούς ή συγγενείς σας που λόγω φόρτου εργασίας ή άλλων υποχρεώσεων είχατε καιρό να δείτε. Αν είστε από εκείνους που μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο για μια απόδραση έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Όχι ότι όσοι μείνατε στον τόπο σας, θα απογοητευτείτε, αρκεί να κυκλοφορήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Καλείστε κι εσείς να ζήσετε στους ρυθμούς της ημέρας και να ξεχάσετε ό, τι σας προβληματίζει. Η ζωή θέλει και στιγμές γέλιου, χαλάρωσης και ξενοιασιάς γι' αυτό αφήστε την ρουτίνα να κάτσει στο σπίτι και σεις πηγαίνετε εκεί όπου καλείστε ενστικτωδώς για να βιώσετε καινούργιες συγκινήσεις. Ο ερωτισμός και η έντονη σεξουαλικότητα είναι διάχυτα γύρω σας σήμερα και ίσως το ρίσκο να σας βγει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Άρης στο ζώδιό σας από σήμερα γυρίζει ανάδρομος και με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σας, στον Κριό από το απόγευμα, νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να ξανανοίξετε το βιβλίο μιας σχέσης από το πρόσφατο παρελθόν και να δείτε ξεκομμένοι πλέον από το συναισθηματικό βάρος τι δεν πήγε καλά. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας επιστρέψει το πάθος για ένα άτομο που είχε κάπως καταλαγιάσει. Απ' ότι καταλαβαίνετε το μπρος πίσω είναι μια κίνηση που θα κάνετε αρκετά συχνά από δω και στο εξής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Από το πρωί θα είστε στην τσίτα και θα κάνετε πράγματα, καθώς νιώθετε την ενέργεια να σας διαπερνά. Όμως ψυχολογικά είστε σε υπερδιέγερση και αυτό μπορεί να μη σας βγει με τη θετική έννοια, καθώς είστε έτοιμοι να πάρετε φωτιά, αν ο καλός ή η καλή σας πει κάτι που θα σας ενοχλήσει ή το θεωρήσετε λάθος. Καλά θα κάνετε να δείτε την αστεία πλευρά του πάντως γιατί είναι μια μέρα χαλαρότητας και ευθυμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η ημέρα ευνοεί στο να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, να χορέψετε, να ξεφαντώσετε και φυσικά να γευτείτε και τη χαρά του έρωτα που υπάρχει σήμερα παντού. Το φλογερό ταμπεραμέντο και το χιούμορ σας πέρα του ότι ανεβάζουν τη διάθεση των γύρω σας είναι μαγνήτης για το αντίθετο φύλο, καθώς δίνετε την αίσθηση ότι χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωής και είστε η προσωποποίηση της καλοπέρασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αρκετά ερωτικοί είστε σήμερα αλλά που και που το μυαλό γυρνάει πίσω στα παλιά και αναλογίζεστε, πόσο έχετε αλλάξει γιατί συχνά δεν αναγνωρίζετε ούτε εσείς τον εαυτό σας. Και βέβαια δεν γίνεται λόγος για εξωτερική εμφάνιση αλλά εσωτερικές διαδικασίες που σας σπρώχνουν ακόμα και να ρισκάρετε τη δημόσια εικόνα σας για χάρη ενός έρωτα, πιθανόν γιατί έχετε βιώσει τη μοναξιά και πλέον θεωρείτε ότι δεν έχετε και πολλά να χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Πολλές συνευρέσεις και επαφές με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και περνάτε καλά μαζί τους θα φτιάξουν την ημέρα σας. Συζητήσεις αλλά και λεκτικές κοντρίτσες έτσι για να υπάρχει και λίγο ένταση, γέλια και κουτσομπολιά αλλά και μια νέα γνωριμία μέσω γνωστού δημιουργούν θετικές προοπτικές, ώστε η τελευταία Κυριακή των Αποκριών να κλείσει θεαματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Εσείς πάλι θέλετε να αποφύγετε όλη τη βαβούρα και την πολυκοσμία σήμερα και να μείνετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο στην ζεστή σας φωλιά. Ο καιρός δε σας εμπνέει έτσι κι αλλιώς για να βγείτε έξω και θα παλέψετε να μη σας πιάσει η γνώριμη μελαγχολία σας, σκεφτόμενοι μόνο τα καλά της ζωής σας. Επειδή η καρδιά σας είναι γεμάτη από συναισθήματα θέλετε πολύ να τα εκφράσετε και δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved