Ερωτικό ωροσκόπιο 27/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα ευνοεί τα ερωτικά πάρε δώσε και βέβαια και καλό είναι να μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Σκεφτείτε τρόπους να στριμώξετε (μεταφορικά πάντα) το αντικείμενο του πόθου σας, ώστε να μη μπορέσει να σας αντισταθεί ή ανάψτε του το πράσινο φως για να σας πλησιάσει. Η απευθείας προσέγγιση σας πηγαίνει περισσότερο αλλά καλού κακού έχετε και κάποιο φίλο μαζί σας μήπως και χρειαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Για κοσμοϊστορικές αλλαγές και συθέμελες ανατροπές δεν είστε φτιαγμένοι αλλά με το χρόνο υιοθετείτε πράγματα που βλέπετε ότι όχι μόνο είναι χρήσιμα αλλά και έχουν κάποια βάση. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά αν έχετε κίνητρο, ιδιαίτερα ένα άτομο που θέλετε να κινήσετε το ενδιαφέρον του και να το προσεγγίσετε, είστε πρόθυμοι να παραμερίσετε την ανασφάλεια του αγνώστου και να το επιχειρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από άποψη επικοινωνίας, σίγουρα είναι μια μέρα που θα σας κάνει πολύ περήφανους για τον εαυτό σας. Η γλώσσα σας πάει ροδάνι, οι ιδέες και οι απόψεις σας τραβούν το ενδιαφέρον, το μυαλό σας κινείται με απίστευτες ταχύτητες και το καλαμπούρι δίνει και παίρνει. Με αυτές τις οξυμένες ικανότητες που αναπτύσσετε σε αρκετούς θα τραβήξετε την προσοχή και δεν θα αφήσετε την ευκαιρία να μην φλερτάρετε μαζί τους.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι περίεργες ημέρες για σας και ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς πολλά γίνονται που αφορούν στα ερωτικά σας που άλλες φορές δεν σας εκπλήσσουν, αφού η πορεία κατά κάποιο τρόπο ήταν διαγεγραμμένη άλλες όμως σας προξενούν μια έκπληξη ή τουλάχιστον μια απορία και δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε. Η διαίσθησή σας ίσως είναι το καλύτερο εργαλείο αυτή την περίοδο για να βασιστείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη στον Υδροχόο βάζει το «εμείς» ως προτεραιότητα και όχι το «εγώ» στη σχέση σας και σας τονίζει τη σημασία του να κινείστε ως ομάδα με το σύντροφό σας κι όχι μεμονωμένα, αν θέλετε να επιλύσετε κάποια θέματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς. Ίσως να σας ενοχλήσει λίγο που αναγκάζεστε να μοιραστείτε την αρχηγία αλλά καμιά φορά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η ελεύθεροι ίσως βγάλετε μια εκκεντρική γοητεία που θα προκαλέσει θετικά σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αναγκάζεστε σήμερα να αποβάλετε ένα μεγάλο κομμάτι της συντηρητικής σας στάσης και να περάσετε σε μια πιο προχωρημένη προσέγγιση, εφόσον διαπιστώνετε ότι αν συνεχίσετε το δικό σας τροπάρι δεν θα καταφέρετε να έρθετε κοντά σε ένα άτομο που θέλετε. Άλλωστε ο Άρης που συνεχίζει να είναι στον 2ο οίκο σας συνεχίζει να σας τροφοδοτεί με θάρρος και διάθεση για πρωτοβουλίες. Όλα μια απόφαση είναι...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Από τις καλές μέρες είναι και για σας η σημερινή, όχι μόνο γιατί σας ανοίγει την όρεξη για να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει αλλά και γιατί σας δημιουργεί και μια έντονη ερωτική διάθεση. Πιθανόν το ενδιαφέρον σας να εστιαστεί σε ένα συγκεκριμένο, καινούργιο άτομο που δείχνει λίγο πιο ασυνήθιστο για τα δικά σας δεδομένα αλλά από την πλευρά της επικοινωνίας είναι πολύ άμεσο και σας βοηθά να το προσεγγίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Διατηρείτε την καλή σας διάθεση και σήμερα, καθώς τα γεγονότα που θα συμβούν δεν είναι και για να στήσετε πανηγύρι αλλά δείχνουν ότι κάποιες προσπάθειές σας αποδίδουν, έστω σε ένα βαθμό, ανακουφίζοντάς σας κάπως από την πίεση και το άγχος. Αυτό σας βάζει και σε σκέψεις μήπως πρέπει να εφαρμόσετε μια διαφορετική ή πιο προχωρημένη στάση και στη σχέση σας για να έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η αλήθεια είναι ότι έχετε όλες τις ευκαιρίες να πετύχετε κάτι πολύ καλό στα ερωτικά σας αλλά βασίζεστε πολύ στην τύχη κι όχι στο τι χρειάζεται να κάνετε εσείς για να έρθουν τα καλά. Έχει όντως μεγάλη σημασία να σου... κάτσει αλλά πρέπει να κινείστε και εσείς ταυτόχρονα για να δημιουργείτε τις προϋποθέσεις και άμα βρεθεί αυτό που ψάχνετε, να μην επαναπαύεστε, για να το κρατήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η ψυχολογία αλλά και τα επίπεδα σεξουαλικότητας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένα για σας σήμερα, που δείχνει ότι είτε κάποια πράγματα αρχίζουν μετά από χρόνια και καιρούς να επαναλειτουργούν είτε ότι κάτι γίνεται στο σύμπαν και θέλει να σας δώσει ένα πάτημα για να πάρετε τα πάνω σας. Από τη μια μέρα στην άλλη βέβαια δεν μπορούν να αλλάξουν όλα στα ερωτικά σας αλλά και λίγο-λίγο τη φορά εσάς σας είναι αρκετό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, το επαναστατικό σας πνεύμα ξεσηκώνεται και ίσως σας σπρώξει να βάλετε τέλος σε μια κατάσταση στα ερωτικά σας που σας μιζεριάζει και δε σας αφήνει να προχωρήσετε προς τα εκεί που θέλετε. Αυτό, μαζί με την εκκεντρικότητα του μυαλού σας, είναι από τα στοιχεία που ασκούν μια ιδιαίτερη γοητεία στο άλλο φύλο και παρόλο που εσείς διατείνεστε ότι επιθυμείτε την ελευθερία σας, σπάνια τελικά παραμένετε μόνοι.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας σήμερα και να κάτσετε να σκεφτείτε με την ησυχία σας, κυρίως ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί είτε γιατί η κατάσταση δεν δείχνει να κινείται με τον τρόπο που θέλετε εσείς ή δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα από την άλλη πλευρά και σας βάζουν σε σκέψεις. Βέβαια υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα όλο αυτό να είναι καθαρά στο μυαλό σας και να μην ισχύει καν...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved