Ερωτικό ωροσκόπιο 23/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Από διάθεση σκίζετε σήμερα και από ενέργεια πετάτε. Παρ' όλο που είναι Κυριακή και ενδόμυχα παρακαλάτε να είχατε κι άλλη μια μέρα καθισιού, δεν σας εμποδίζει να τη χαρείτε στο έπακρο. Βόλτες, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς αλλά και ειδήσεις από ένα πρόσωπο που θέλετε πολύ, έρχονται να ενισχύσουν το καλό κλίμα της ημέρας και να σας βάλουν στο κρεβατάκι σας αργά το βράδυ με το φαρδύ χαμόγελο της ικανοποίησης.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σαν να σας έκαναν δώρο το κουτάκι των επιθυμιών σήμερα, καθώς πολλές από αυτές δείχνουν να εκπληρώνονται και με το παραπάνω, ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας. Εσείς, τα γνήσια παιδιά της Αφροδίτης, είστε φτιαγμένοι να ζείτε για υλικές αλλά και ερωτικές απολαύσεις και αυτή η Κυριακή μοιάζει ιδανική, αφού νιώθετε ότι ό, τι θελήσετε, δεν έχετε παρά να το ομολογήσετε και θα πραγματοποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από χθες έχετε διαπιστώσει ότι υπάρχει μια εύνοια στους ουρανούς που όχι μόνο σας βάζει σε διαδικασία να ψαχτείτε για νέες περιπέτειες και συγκινήσεις αλλά και σας δημιουργεί την ελπίδα ότι σύντομα η κατάσταση στο status της σχέσης σας θα αλλάξει γιατί μέχρι στιγμής είστε στο «είναι μπερδεμένο». Το θέμα είναι που θέλετε εσείς να πάει. Στο «δεσμευμένος» ή στο «ελεύθερος»; Μια νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία πάντως θα σας βάλει σε δίλημμα.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρίνεια αλλά και το θάρρος να πείτε αυτά που καταπιέζετε μέσα σας τόσο καιρό, αδιαφορώντας για το αν θα πρέπει ή όχι, ίσως σήμερα σας σπρώξουν να επιδιώξετε μια συνάντηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να εκφράσετε τη δική σας αλήθεια. Και το τονίζουμε αυτό γιατί στην προκειμένη φάση μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό, θέστε ό, τι σας απασχολεί αλλά ακούστε και την άλλη πλευρά τι έχει να πει.

ΛΕΩΝ

leont

Νιώθετε ότι το σαββατοκύριακο έπιασε τόπο κατά κάποιο τρόπο, καθώς εχθές το βράδυ πιθανόν να παίχτηκε κάτι ενδιαφέρον στα ερωτικά σας ή τουλάχιστον να έγινε μια προσέγγιση που υπόσχεται αρκετά. Σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να το τεστάρετε λίγο περισσότερο γιατί δεν είστε σε φάση να ρισκάρετε, αν και είναι πιθανόν να έχει κάπως καταλαγιάσει η έξαψη και ο ενθουσιασμός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι και σαφώς έχετε αδυναμίες και πάθη που θέλετε να σταματήσετε να καταπιέζετε αλλά όχι και να καθορίζουν τη ζωή σας. Το να το ρίχνετε έξω που και που, να χαλαρώνετε και να φλερτάρετε, χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες ή το αύριο δε θα έπρεπε να σας κάνει να ανησυχήσετε. Συμβαίνει κι αυτό. Να θυμάστε ότι εμείς είμαστε αυτοί που με τη σημασία που δίνουμε μετατρέπουμε κάτι από απλό σε πολύ σοβαρό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μέσα σε ένα διήμερο ενθουσιασμού και υπερβολής πολλά είναι αυτά που θα φτάσουν στα αφτιά σας από φίλους και γνωστούς, από απλά κουτσομπολιά μέχρι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής. Το θέμα είναι, αν εσείς είστε σε θέση να τα αξιολογήσετε ή συναισθηματικά είστε ευάλωτοι και ό, τι μάθετε θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δεν σας έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα, προσέξτε τι θα πείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο έρωτας είναι σαν το κύμα, έρχεται και φεύγει αλλά για σας αυτό θα συμβεί αρκετές φορές αυτή την περίοδο με ένα άτομο που μια το θέλετε πολύ, την άλλη σας χαλάει κάτι και το αρνείστε και μετά το ξαναθέλετε με το ίδιο πάθος. Αυτό λέγεται κόλλημα και όσο πιο γρήγορα παραδεχτείτε την κατάστασή σας, τόσο πιο εύκολα θα βρείτε τρόπους να την αντιμετωπίσετε. Προς το παρόν πάντως είστε στην τρίτη φάση...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας αποτελεί το δώρο του Θεού για το σαββατοκύριακο, καθώς ελαφρύνει το κλίμα όπως θα έπρεπε και δίνει περισσότερο κέφι, αισιοδοξία και ενέργεια. Σίγουρα μέσα δε θα μείνετε, ούτε άπραγοι, καθώς και έξω θα βγείτε και τα ερωτικά σας παιχνίδια θα κάνετε, εσείς οι ελεύθεροι. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να υπερβάλετε λίγο με τα λόγια αγάπης στο σύντροφό σας, αλλά δεν θα τον ενοχλήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η ψυχολογία σας είναι πολύ καλή και σας έχει πιάσει η ανάγκη να βγείτε και να συναντήσετε ανθρώπους που είτε έχετε καιρό να δείτε και θέλετε να μάθετε νέα τους είτε να γελάσετε και να ξεχάσετε ό, τι σας απασχολεί. Επειδή, δε, η καρδιά σας έχει αρχίσει να χτυπά για ένα άτομο αλλά το κρατάτε μυστικό, θέλετε να το εκμυστηρευτείτε σε κάποιον που μπορεί να σας ακούσει, χωρίς να σας κρίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι η μέρα που θα ξεκουραστείτε και θα χαλαρώσετε ενώ θα βρείτε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το ταίρι σας που είχατε παραμελήσει, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που σας απορρόφησαν ή να ολοκληρώσετε μια συζήτηση που είχατε αφήσει στη μέση, αποφεύγοντάς την επιμελώς. Αν υπάρχει πάντως κάτι που σας χαλάει στη σχέση σας, καλό θα ήταν να το αναφέρετε τώρα που η ατμόσφαιρα είναι καλή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι από τις μέρες που νιώθετε πολύ ανεβασμένοι και μέσα στην ενέργεια να κάνετε πράγματα αλλά το τι θα επιλέξετε για σήμερα θα εξαρτηθεί κατά πολλοίς από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θέλει να βγει; Τότε θα πάτε έξω. Θέλει να μείνει σπίτι να ξεκουραστεί; Τότε θα κάτσετε κι εσείς μέσα να το φροντίσετε. Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίσει αυτή σας η στάση αλλά αν εσείς αισθάνεστε καλά, δεν σας νοιάζει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved