Ερωτικό ωροσκόπιο 14/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/2

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζετε! Κι όσοι δεν γιορτάζετε, σύντομα να έχετε την ευκαιρία να το κάνετε!

ars

ΚΡΙΟΣ

Είναι Παρασκευή, είναι του Αγίου Βαλεντίνου και έχει Σελήνη στο Λέοντα. Τρεις λόγοι που σας στέλνουν στην στρατόσφαιρα. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος παντού, όπου κι αν βρεθείτε και σταθείτε και εσείς βέβαια έχετε πάρει ολόκληροι φωτιά. Ακόμα κι αν μερικοί βγάλετε ένα στραβομουτσούνιασμα με όλο αυτό το λουλουδικό γύρω σας, δήθεν μου θα είναι. Ξέρετε ότι όταν ερωτεύεστε, είστε σε εγρήγορση, ζωντανοί και δραστήριοι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ω, ελάτε τώρα! Μην κάνετε τους βαριούς και ασήκωτους! Όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζετε η μέρα σήμερα απαιτεί να το γιορτάσετε με τον καλό ή την καλή σας, έστω κι αν δεν είστε για πολλά-πολλά! Το θέμα είναι για να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά με το σύντροφο, ακόμα και με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Φτιάξτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο σας, ένα όμορφο δείπνο και επιδόρπιο και έτοιμοι είστε...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα θα πάρουν φωτιά τα κινητά και τα κομπιούτερ από τα ερωτικά μηνύματα που θα στείλετε! Όχι ότι πολυπιστεύετε στην γιορτή αλλά λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Με το μυαλό σας σε υπερδιέγερση και αρκετό κέφι, θα φάτε όλη σχεδόν τη μέρα για να βρείτε κάτι έξυπνο και όμορφο για να δωρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μια μίνι απόδραση ίσως είναι πιθανή αν σηκώνει βέβαια το βαλάντιο, αν όχι, περιοριστείτε σε μια έξοδο!

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπάτε και σας αρέσει και θέλετε να το δείξετε. Ακόμα κι αν σας λένε καψούρηδες, σκασίλα σας, αφού η μέρα είναι γι' αυτούς που τολμούν, κόντρα στο γκρίζο και στην κρίση να ερωτεύονται και να το γιορτάζουν. Αφεθείτε λοιπόν στο συναίσθημα που σας περικλείει και ζήστε μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σας. Αλλά και οι ελεύθεροι, μην κάτσετε μέσα! Όλο και κάποιος θα είναι μόνος του και επίσης θα ψάχνεται...

ΛΕΩΝ

leont

Γιορτή ερωτευμένων με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είναι απλά για υπόκλιση! Οι δεσμευμένοι ενδεχομένως να το παρακάνετε με τα δώρα που δηλώνουν μαζί με τον έρωτά σας και τη γενναιοδωρία σας που ίσως φτάσει στην υπερβολή και οι ελεύθεροι ίσως γίνετε το αντικείμενο θαυμασμού και το κέντρο του ενδιαφέροντος πολλών του αντίθετου φύλου. Υπάρχει περίπτωση επίσης να σας ξαναθυμηθούν παλιοί αγαπημένοι αλλά καλό θα ήταν να μην ενδώσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ψυχολογικά είστε στα καλύτερά σας κι αυτό, πέραν του ότι φαίνεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση, σας βοηθά να πάρετε κουράγιο και δύναμη για να προσφέρετε τα καλύτερα, τόσο στον εαυτό σας όσο και στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Από την άλλη, ίσως υπάρχει ένας μυστικός θαυμαστής ή έρωτας που σας έχει συνεπάρει και προς το παρόν θέλετε να το κρατήσετε σε αυτό το επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Εσείς κι αν είστε που γιορτάζετε σήμερα, τουλάχιστον οι έχοντες σχέση. Η ρομαντική σας φύση είναι ταυτισμένη με αυτή την ημέρα και σκοπεύετε να κάνετε την εμφάνιση της ζωής σας. Ντύσιμο, καλλωπισμός και ερωτική διάθεση είναι στο μενού της ημέρας, καθώς θέλετε να είναι όλα τέλεια. Οι ελεύθεροι ίσως σας πάρει λίγο από κάτω αλλά μη σκάτε, γι' αυτό υπάρχουν οι φίλοι. Κυκλοφορήστε και δε θα χάσετε γιατί θα έχετε τα τυχερά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αφήστε τα μίση και πιάστε κάτι πιο ευχάριστο και πιο διεγερτικό. Δεν είναι η μέρα για να αναλωθείτε σε νεύρα ή προβλήματα. Σήμερα είναι μέρα έρωτα και περισσότερο η νύχτα, οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά και ηθικά και ριχτείτε με τα μούτρα σε αυτή τη μάχη. Εκεί σίγουρα θα επικρατήσετε κατά κράτος συν το ότι το θύμα σας μάλλον ευχαριστημένο θα μείνει και θα αποζητάει την επόμενη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όπου γάμος και χαρά εσείς Τοξότες πρώτοι. Το κέφι, η ζωντάνια και η ερωτική διάθεση στα ύψη φτιάχνουν ένα θεσπέσιο κοκτέιλ που θα πιείτε σήμερα μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Οι ελεύθεροι θα εκμεταλλευτείτε την ημέρα να βρείτε κάποιο άτομο για να... παρηγορήσετε που είναι μόνο ενώ οι δεσμευμένοι θα πάρετε το ταίρι σας από το χέρι κι όπου μέρα σας και νύχτα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Παρότι συνήθως σας αφήνουν αδιάφορους κάτι τέτοιες μέρες και γίνεστε επικριτικοί και είρωνες για κάποιους συνανθρώπους σας που γιορτάζουν, φέτος κάτι σας συμβαίνει και δεν σας βγαίνει ο μουρτζούφλης εαυτός σας. Αντίθετα, θέλετε κι εσείς να βγείτε έξω, να ξανανιώσετε, να ενθουσιαστείτε και να ερωτευτείτε. Πάντως έχετε το πακέτο αυτή την περίοδο για να το καταφέρετε. Οι δεσμευμένοι από την άλλη είστε έτοιμοι για μια καυτή νύχτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ελάτε, πείτε την αλήθεια. Είστε έτοιμοι να γιορτάσετε την σημερινή μέρα... αύριο ή μεθαύριο, έτσι για να πάτε κόντρα σε όλους. Το καλό είναι ότι είστε σε αυτή τη φάση που νιώθετε πράγματα για κάποιον και θέλετε να είστε μαζί του ή τουλάχιστον αυτό σας βγαίνει αυτή τη στιγμή. Οι ελεύθεροι πάντως το βράδυ θα είστε το απόλυτο φαβορί και με τη Σελήνη στο Λέοντα θα αισθάνεστε ότι όλο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε ακόμα ένα ζώδιο που η σημερινή μέρα είναι φτιαγμένη για σας. Προφανώς θα ζείτε κάνοντας όνειρα για το αποψινό βράδυ. Τι θα φορέσετε, που θα πάτε, τι δώρο θα κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή τι δώρο θα σας κάνει, το μυαλό σας δε λέει να ξεφύγει. Οι μόνοι που ίσως σήμερα μιζερέψουν και τους πάρει από κάτω είναι οι ελεύθεροι αλλά μην το αφήσετε να σας κυριεύσει. Σύντομα θα έρθει άσπρη (ή ροζ) μέρα και για σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved