Ερωτικό ωροσκόπιο 7/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Είπαμε και χθες ότι κάτι σας έχει πιάσει με τις παλιές αγάπες και όλο θυμάστε περασμένες ιστορίες και πρώην. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι να έχουν μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού σας ψέματα ή άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που ίσως δεν έχετε προλάβει να τις επεξεργαστείτε γι' αυτό και τώρα τις ανακαλείτε στη μνήμη σας. Αποδώστε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι για να κλείσουν και τυπικά οι λογαριασμοί σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ίσως φταίει κάποια ή αρκετές παρελθοντικές στιγμές και σας ώθησαν να γίνετε πιο απόλυτοι ή αμετακίνητοι σε θέσεις ή απόψεις σχετικά με τα ερωτικά και τη σχέση σας. Γεγονός είναι ότι όλοι μας έχουμε αρνητικές εμπειρίες που άλλους τους σημαδεύουν κι άλλοι απλά τις ξεπερνούν και πάνε παρακάτω. Με το να μη δέχεστε μύγα στο σπαθί σας όμως και να αποκλείεται κάθε κουβέντα δεν ξεκολλάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για τον Ανάδρομο Ερμή και έτσι δεν πρόκειται να σας εκπλήξουν καταστάσεις απείρου κάλλους που ίσως συμβούν. Με τη γνωστή ευελιξία σας θα προσπαθήσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και παγίδες ενώ αν υποπέσει στην αντίληψή σας απόπειρα να ανοιχτεί ξανά ένα κεφάλαιο του ερωτικού παρελθόντος σας που βγάζει άπλυτά σας στη φόρα, θα κάνετε όσες τσιριμόνιες χρειάζονται για να το αποφύγετε.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε απόλυτα συνδεδεμένοι με το παρελθόν, καθώς σας παρέχει την ασφάλεια του οικείου και σίγουρα κάθε τι που συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή καταγράφεται στη μνήμη αλλά προπαντός στην καρδιά σας και δε φεύγει ποτέ. Στην προκειμένη περίπτωση αρκετά είναι αυτά που σας πλήγωσαν από ένα άτομο ή θεωρείτε ότι σας αδίκησαν κατάφορα και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια συζήτηση για να αποκαταστήσετε την ηρεμία μέσα σας.

ΛΕΩΝ

leont

Σιγά-σιγά θα σας αγγίξει ο Ερμής ανάδρομος και σε διάφορους τομείς, καθώς τώρα αναλαμβάνει να σας ξαναθυμίσει πειρασμούς που είχατε υποκύψει και καταστάσεις που κάθε άλλο παρά περήφανοι νιώθετε, όταν τους αναπολείτε ενώ μετά θα περάσει και στον τομέα της σχέσης σας για να σας αναγκάσει να κάνετε κι εκεί τον απολογισμό ή την αναθεώρηση κάποιων δεδομένων που φαίνεται ότι την εμποδίζουν να εξελιχθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η αναβίωση κάποιων παλιών στιγμών με το ταίρι σας ή η συνάντησή σας με ένα άτομο που είχατε στο παρελθόν σχέση είναι πολύ πιθανά αυτό το χρονικό διάστημα με την παρουσία του Ανάδρομου Ερμή πρώτα στον 7ο και μετά στον 6ο ηλιακό σας οίκο. Δυστυχώς όμως για σας και τα δύο θα είναι σα να τρώτε ξαναζεσταμένη σούπα, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε ούτε το μυαλό, ούτε και τις ανάλογες συνθήκες για να νιώσετε το ίδιο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ένας έρωτας αρκετά παθιασμένος που πολύ σας ταλαιπώρησε στο παρελθόν ίσως έρθει σε επικοινωνία ξανά μαζί σας είτε για να τα ξαναβρείτε είτε για να συναντηθείτε και να συζητήσετε τι πήγε στραβά και έληξε. Ενδεχομένως και να απορρίψετε ευγενικά και τις δύο περιπτώσεις όχι γιατί δεν θέλετε ούτε ζωγραφιστό να τον ξαναδείτε αλλά γιατί φοβάστε ότι κάποια αισθήματα ακόμα υπάρχουν και δεν θέλετε να τα ξυπνήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ούτε εσείς θα αποφύγετε την επιστροφή στο παρελθόν και μάλιστα και θα άπτεται τελείως θεμάτων της προσωπικής σας ζωής. Πολύ πιθανό είναι να σας ξαναφουντώσει ο έρωτας για ένα άτομο που δεν έκατσε για διάφορους λόγους και λειτούργησε μέσα σας ως απωθημένο. Επίσης, ίσως ξαναβρεθείτε με έναν άλλον που τελείωσε πρόσφατα ενώ ήσασταν πολύ κοντά στο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Στην τελευταία περίπτωση σαφώς θα υπάρχει αρκετή πικρία από την πλευρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Θεωρείτε ότι έχετε φύγει πολύ μπροστά και το παρελθόν δεν μπορεί να σας αγγίξει αλλά το χέρι σας στη φωτιά δεν το βάζετε. Ένα τηλέφωνο ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιον πρώην σας είναι ικανά να σας ανάψουν φωτιά και να θέσουν σε κίνδυνο την υπάρχουσα σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι όμως, το πράγμα αλλάζει γιατί θα αρχίσετε να κλωθογυρίζετε στο κεφάλι σας πιθανότητες επανασύνδεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Για εσάς το παρελθόν αποτελεί ένα μάθημα από τα λάθη που έγιναν και πρέπει δια ροπάλου να αποφευχθούν στο μέλλον. Γι' αυτό και δεν είναι εύκολο ούτε να ξεχάσετε αλλά ούτε και να πισωγυρίσετε σε καταστάσεις από τη στιγμή που τις έχετε διαγράψει από το σκληρό σας δίσκο. Το ίδιο δεν ισχύει όμως και για τους άλλους και ιδιαίτερα έναν παλιό έρωτα που ίσως προσπαθήσει να σας πείσει ότι έχει αλλάξει και θα επιμείνει να ξαναδοκιμάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο Ερμής ξεκινά ανάδρομος στους Ιχθύες αλλά δε θα αργήσει να επιστρέψει στο ζώδιό σας, φέρνοντας μαζί του όχι μόνο λάθη ή παρεξηγήσεις αλλά και κάποια στοιχεία ή πληροφορίες από το πιο πρόσφατο παρελθόν μιας σχέσης σας ή αποκαλύπτοντας κάποιες πτυχές που σας ήταν άγνωστες για ένα άτομο που ενδιαφερόσασταν, αλλάζοντας τελείως τα συμπεράσματά σας. Βέβαια εσείς είστε ήδη στο μέλλον αλλά καλού κακού ρίξτε και μια ματιά πίσω σας γιατί θα σας διαφωτίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Από σήμερα λοιπόν ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρίζει κι επισήμως ανάδρομος κάτι που σημαίνει ότι λάθη, παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις στη σχέση σας θα έχουν την τιμητική τους σε σχεδόν καθημερινή βάση. Όταν θα περάσει πια στον Υδροχόο πολλά από αυτά που ειπώθηκαν ή έγιναν θα αναγκαστείτε είτε να τα πάρετε πίσω είτε να τα αλλάξετε τελείως γιατί θα δείτε στην πράξη ότι όχι μόνο δε λειτούργησαν αλλά επέφεραν και μεγαλύτερο χάος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved