Ερωτικό ωροσκόπιο 2/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι απίθανο να σέρνεστε σήμερα και να μην έχετε καμία διάθεση να κάνετε το οτιδήποτε. Σας λείπει ενέργεια και νιώθετε πολύ κουρασμένοι. Κάντε υπομονή βρε παιδιά, Κυριακή είναι. Μπορεί τώρα να είστε σε αυτή την κατάσταση αλλά από αύριο θα είστε μια χαρά. Πάντως καλό θα ήταν να μην βγείτε (λέμε τώρα) για να μαζέψετε δυνάμεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δε θα δείτε σήμερα το πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Όμορφα κι ωραία είναι όλα για σας σήμερα και ακόμα κι αν έχετε πονηρή συνάντησε με ένα άτομο που θέλετε οπωσδήποτε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, θα κρατήσετε πολύ χαμηλούς τόνους γιατί δεν είστε σε φάση να τρελαθείτε συναισθηματικά και να αρχίσετε το τρέξιμο. Γενικά θα λειτουργήσετε συγκρατημένα στις προσωπικές σας σχέσεις γιατί πολλά πανηγύρια σας το τελευταίο διάστημα έχουν καταλήξει σε θρήνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε κάποιες επεκτατικές τάσεις, ιδίως στα επαγγελματικά σας θέματα, αυτό το διάστημα και μαζί με την ανήσυχη φύση που διαθέτετε, θέλετε να ρισκάρετε, να κινηθείτε, να αλλάξετε. Βέβαια κάποιες από τις αλλαγές λειτουργούν αλυσιδωτά και σας συμπαρασύρουν σε άλλους δρόμους. Ίσως σήμερα αντιληφθείτε ότι ο σύντροφός σας δεν μπορεί ή δε θέλει να σας ακολουθήσει, παρότι εσείς πιστεύατε το αντίθετο. Και τώρα τι; Θα μείνετε μόνοι ή πίσω;

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ αγάπη, πολύ ευσυγκινησία έχει η μέρα σήμερα για σας που σας δημιουργεί και ένα εσωτερικό μπέρδεμα ή μια αποδιοργάνωση. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε και πολύ καλά αφού η κρίση σας θολώνει από το συναίσθημα και σε ό, τι σας λένε συγγενείς ή γνωστοί για ένα πρόσωπο ούτε καν δίνετε σημασία. Το μόνο καλό είναι η Αφροδίτη που παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης μιας και είναι πλέον ορθόδρομη. Μήπως να αποσυνδεθείτε προσωρινά;

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα ίσως αποφασίσετε να μείνετε στον κόσμο σας γιατί δε σας αρέσει αυτός των άλλων. Προτιμάτε να φαντασιώνεστε διάφορες καταστάσεις και να πλάθετε παραμύθια που έχουν χάπι εντ. Δεν είναι κακό, αν σκεφτείτε ότι η φαντασία καμιά φορά ξεπερνάει την πραγματικότητα αλλά με ρέγουλα. Δεν χρειάζεται να δίνετε παραπάνω από ό, τι αντέχετε και μάλιστα σε ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η σχέση σας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα κι ίσως σας δημιουργεί κάποιες ενοχές γιατί θεωρείτε ότι δεν είστε πολύ δοτικοί. Σήμερα με τη Σελήνη απέναντί σας, στους Ιχθύες είναι πολύ πιθανό να το δείτε σαν ευκαιρία λόγω Κυριακής να μαζευτείτε στο σπίτι, να μαγειρέψετε, να κάνετε πράγματα που έχετε καιρό και πάνω απ' όλα να του παρέσχετε φροντίδα και αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Επαγγελματικά ή κάποια θέματα ρουτίνας έχουν απορροφήσει τη σκέψη και την ενέργειά σας συν το ότι όλη αυτή η αστάθεια και τα πάνω-κάτω που υπάρχουν στα ερωτικά σας σάς έχουν κουράσει ψυχολογικά. Χρειάζεστε χρόνο να σκεφτείτε, να ηρεμήσετε και πάνω απ' όλα να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε και από σας και από τους άλλους στη ζωή σας. Το 'χετε αλλά πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι από κάποιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ενώ ήσασταν κάπως πιο ήρεμοι και χαλαροί τις προηγούμενες ημέρες κάποιο μπέρδεμα θα παρουσιαστεί σε ένα ραντεβού σας που και μόνο που το σκέφτεστε σας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Εντάξει δε χάθηκε κι ο κόσμος. Εύκολα μπορείτε να ανακτήσετε την καλή σας διάθεση αν σκεφτείτε ότι αναποδιές συμβαίνουν. Θα το αφήσετε να σας χαλάσει; Όχι, θα κάνετε ό, τι μπορείτε και θα δείτε ότι δε θα το μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είχατε κάνει κάποια σχέδια η αλήθεια να εκμεταλλευτείτε την ημέρα και να ξεκουραστείτε λίγο από την πιθανή χθεσινή κραιπάλη συν να κάνετε και κάποιες δουλειές στο σπίτι που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Έλα όμως που εσείς έχετε μπαταρία υψηλής διάρκειας. Μόλις ανοίξει το μάτι σας και συνέλθετε με τον πρωινό καφέ θα αρχίσετε να κάνετε τα πλάνα σας με το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις σας έχουν σήμερα στο τρέξιμο και παρόλο που δεν έχετε καμία διάθεση για συναντήσεις και μπλα-μπλα, θα το καταπιείτε κι αυτό το πικρό ποτήρι. Τουλάχιστον γύρισε η Αφροδίτη ορθόδρομη και το παρελθόν δείχνει να ξεθωριάζει μέσα σας, παίρνοντας μαζί του και κάποιες παλιές αγάπες που έκαναν συχνή πυκνή εμφάνιση στο μυαλό και τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι τελικά το να αγχώνεστε και να βασανίζεστε για τα ερωτικά είναι μάλλον άσκοπο, αφού ό, τι είναι να γίνει θα γίνει, με ή χωρίς τη συμβολή σας. Χρησιμοποιείστε τη δύναμη αποστασιοποίησης που έχετε στο αίμα σας και με τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτό το χρονικό διάστημα, θα δείτε ότι ακόμα κι αν χάσατε ένα τρένο, κάποιο άλλο θα έρθει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη και για σήμερα θα είναι στο ζώδιό σας, προσφέροντάς σας απλόχερα θετική ενέργεια αλλά και διάθεση να δώσετε και να πάρετε αγάπη στη σχέση σας, φτιάχνοντας ένα όμορφο σκηνικό για σας και το σύντροφό σας κι αφήνοντας απέξω καθημερινότητα, άγχη και προβλήματα. Αν είστε ελεύθεροι, εκμεταλλευτείτε τη μαγεία και το μυστήριο που σας προσφέρει η ημέρα για να προσεγγίσετε ένα νέο πρόσωπο, αρχικά έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved