Ερωτικό ωροσκόπιο 29/1

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Είστε πανέτοιμοι να κάνετε την μεγάλη έκπληξη σήμερα και με όπλο σας τον αιφνιδιασμό να βρεθείτε μπροστά με μια κίνηση που θα κάνετε, ώστε είτε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που κυνηγάτε τόσο καιρό είτε αναθερμάνετε τη σχέση σας κάνοντας κάτι ξεχωριστό και όμορφο. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σάς ωθεί να ρισκάρετε για να... σκοράρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι αλλαγές δεν είναι το φόρτε σας, όμως καμιά φορά χρειάζονται, προκειμένου να εξελιχθεί κάτι και σήμερα θα το διαπιστώσετε μέσα στη σχέση σας όπου θα δείτε ότι μια τόσο δα λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φροντίστε να είστε εσείς αυτοί που θα την κάνουν για να γευτείτε και τη χαρά του συντρόφου σας και μην φρενάρεστε από την ανασφάλεια του καινούργιου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ευέλικτοι, γρήγοροι και εφευρετικοί, η μέρα σήμερα σας πάει γάντι. Ξαφνικά σκέφτεστε ότι έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια σημαντική κίνηση στα ερωτικά σας και ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο γιατί αυτό που έχετε σέρνεται ή να προχωρήσετε σε μια αλλαγή στην υπάρχουσα σχέση σας που έχει μπει στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Ό, τι κι αν αποφασίσετε πάντως σε καλό θα σας βγει, οπότε, εμπρός.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ένταση ή φορτισμένη ατμόσφαιρα που ίσως φέρει στη σχέση σας το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, θα είναι η αφορμή για να σταματήσετε να χρονοτριβείτε και να κινηθείτε ανάλογα με τις συνθήκες που σας παρουσιάζονται κι όχι με το πώς σας βολεύει. Χρειάζεται τα αντανακλαστικά σας να είναι πιο γρήγορα και να μην αφήνετε να μένουν άλυτα προβλήματα ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

leont

Όσο να πείτε, σήμερα είστε στις επάλξεις! Έχετε αποφασίσει να κάνετε τη δική σας επανάσταση και είτε θα πέσετε ηρωικά μαχόμενοι είτε θα καταφέρετε να κάνετε δικό σας ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οι δεσμευμένοι έχετε τη διάθεση να εκπλήξετε ευχάριστα το σύντροφό σας κάνοντάς του κάποιο δώρο ή επιφέροντας μια αλλαγή που ξέρετε ότι θα τον ευχαριστήσει πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δεν θα είναι καθόλου δύσκολη η μέρα σας, αν δείξετε κι εσείς ότι είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα και δεν περιμένετε για να πάρετε χαρτί προτεραιότητας. Λογικό είναι να είστε λίγο πιο νευρικοί και αγχωμένοι αλλά καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας και να βγάλετε από μέσα σας αυτά που νιώθετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Το κλίμα γύρω σας προστάζει να πάρετε ρίσκα κι όχι να κολλήσετε στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Εσείς το ξέρετε καλά το ποίημα από τις τόσες φορές που το έχετε ακούσει, το θέμα είναι αν έχετε καταλάβει τι εννοεί ο ποιητής – Ουρανός. Θα κάνετε εσείς την ανατροπή στα ερωτικά σας ή θα περιμένετε να δείτε τι θα πράξει το άλλο άτομο και μετά θα κινηθείτε ανάλογα; Το τελευταίο πάντως είναι άσχετο με το συγκεκριμένο πλανήτη κι αν βρεθείτε πάλι να είστε με το παράπονο στο στόμα, μην ρίξετε το φταίξιμο σε άλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ίσως σήμερα αποκτήσετε αυτό που δεν έχετε, αποστασιοποίηση συναισθηματική και τελείως διαφορετική προσέγγιση σε μια ερωτική σας υπόθεση που αυτό από μόνο του θα είναι η είδηση της ημέρας. Ίσως ξαφνικά συνειδητοποιήσετε ότι με το να τρώγεστε μέσα σας για να βρείτε λύση το μόνο που σας προκαλεί είναι πονοκέφαλο και σας σπρώχνει πιο κάτω. Θα το ανοίξετε λοιπόν το στόμα σας σήμερα για να βγει μια άκρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πώς τα καταφέρνετε και εκεί που πάτε να μπείτε σε μια σειρά, κάτι γίνεται και ανακατεύονται πάλι όλα και ξαναβρίσκεστε εκεί που ήσασταν, μόνο εσείς το ξέρετε. Πάνω που λέγατε ότι θα σκεφτείτε αρκετά πριν κάνετε την κίνησή σας σε ένα άτομο, το έχετε ήδη πλευρίσει και το πιάνετε εξ απήνης. Οι έχοντες σχέση πάντως ίσως αιφνιδιαστείτε από μια πράξη του συντρόφου σας που θα σας ξενίσει αρχικά αλλά μετά θα σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Ουρανός έχει κάψει τη γούνα σας αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα και σας έχει κάνει να πετάγεστε και στον ύπνο σας γιατί φοβάστε να χαλαρώσετε αλλά ίσως τελικά να είναι και η θεραπεία σας. Ένα «χάπι» του συγκεκριμένου πλανήτη σε τακτές δόσεις σας κάνει να βλέπετε ότι όλα στη ζωή μας είναι προσωρινά και για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε στα ερωτικά σας δε χρειάζονται πάντα πλάνα αλλά ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Και ναι σήμερα, η μέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε σας, τα γνήσια παιδιά του Ουρανού που το εξάγωνό του με τον Ήλιο σας σάς έχει στείλει ήδη στο διάστημα. Στα ερωτικά αλλά και γενικά στην προσωπική σας ζωή δεν θα ξέρετε από πού θα σας πρωτοέρθει η έκπληξη, αφού αλλού ψαχνόσασταν και ξημεροβραδιαζόσασταν και πιστεύατε ότι θα είναι κι αλλού θα βρείτε τελικά το άτομο που αναζητούσατε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως σήμερα τα βρείτε λίγο σκούρα με ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σας από εκεί που δεν το περιμένατε, να αιφνιδιαστείτε και να μην ξέρετε πως πρέπει να αντιδράσετε. Παρ' όλα αυτά θα δείτε στην πορεία ότι καμιά φορά είναι καλό να συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα γιατί έτσι είστε κι εσείς σε επαγρύπνηση και η σχέση σας δε λιμνάζει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved