Ερωτικό ωροσκόπιο 27/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στην καλή χαρά είστε σήμερα μάλλον γιατί το διήμερο που πέρασε δώσατε τα ρέστα σας και είστε αρκετά ικανοποιημένοι και γι' αυτά που καταφέρατε και για το ότι τελικά περάσατε καλά. Κι αν κάποιοι νόμισαν ότι κουραστήκατε και θα τη βγάλετε μέσα μάλλον δε σας ξέρουν πολύ καλά. Στη γύρα θα είστε πάλι και ίσως η ρέντα σας συνεχιστεί, καθώς μια τυχαία γνωριμία πιθανόν να πάρει άκρως ερωτικές διαστάσεις στο άμεσο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το ξεκίνημα της εβδομάδας ενδεχομένως να μη σας βρει με την ίδια διάθεση όπως τη χθεσινή. Εννοείται ότι ο ερωτισμός σας δε χάθηκε από τη μια μέρα στην άλλη ούτε και τα συναισθήματά σας για το άτομο που σας ενδιαφέρει, απλά παραμερίζονται κάπως από άλλα θέματα ίσως οικονομικής φύσης που συσσωρεύονται και πρέπει να διευθετήσετε όσο το δυνατό πιο γρήγορα αλλά όχι πρόχειρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το ταλέντο της επικοινωνίας το έχετε από τη φύση σας, οπότε δεν περιμένατε τη Σελήνη στον Τοξότη για να το χρησιμοποιήσετε. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτό να αποκομίσετε σήμερα αρκετά οφέλη τόσο σε κοινωνικό επίπεδο με χρήσιμες γνωριμίες αλλά προπαντός στο ερωτικό, αφού θα είστε πιο χαλαροί και ευδιάθετοι και γι' αυτό πιο ανοικτοί στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει καλύτερο από το να ξεκινά η εβδομάδα σας αισιόδοξα και ελπιδοφόρα που ακόμα και η μουντάδα της Δευτέρας ή ένα ψιλομπάχαλο στη δουλειά να μην φαίνονται ικανά να σας πτοήσουν. Όλη αυτή η θετική ψυχολογία βοηθά και τα αισθηματικά σας αφού οι έχοντες σχέση θα νιώσουν σήμερα αρκετά τυχεροί για τον άνθρωπο που έχουν στο πλευρό τους ενώ οι ελεύθεροι ότι έχουν το χρόνο για να πετύχουν το καλύτερο.

ΛΕΩΝ

leont

Η διάθεσή σας να παίξετε και να φλερτάρετε την τελευταία περίοδο είναι αρκετά αυξημένη, ενδεχομένως γιατί η αυτοπεποίθησή σας έχει ανέβει και αρχίζετε να πιστεύετε ξανά στον εαυτό σας και τις ικανότητές του. Ίσως το ίδιο να ισχύει και για τις απαιτήσεις σας από το άλλο άτομο αλλά στην παρούσα φάση είναι κατανοητό αφού και πιεσμένοι νιώθατε και ενδεχομένως λόγω Κρόνου σας είχαν πέσει όλα μαζεμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τίποτα δε μπορεί να χαλάσει την όμορφη μέρα σας εκτός από εσάς τους ίδιους. Αν διατηρήσετε το κέφι σας και το χαμόγελό σας και κάνετε τα στραβά μάτια σε κάποιες υπερβολές που ίσως κάνει το ταίρι σας, τότε όλα θα κυλήσουν άνετα και ωραία. Αν σας ενοχλεί ο ξέφρενος ρυθμός ή ο διάχυτος ενθουσιασμός νιώθετε ότι δε βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα, απλά θυμηθείτε ότι μια μέρα είναι, θα περάσει...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ημέρα κι όσο είστε ακόμα στα πάνω σας και ορεξάτοι να αποπειραθείτε να κάνετε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με το σύντροφό σας, αφού και χαλαρά θα εξελιχθεί και σε καλό κλίμα. Το πιθανότερο που μπορεί να συμβεί είναι να ξεκινήσετε με ένα θέμα και να επεκταθείτε και σε κάμποσα άλλα και τελικά το μόνο που θα πετύχετε είναι να μην καταλήξετε πουθενά αλλά τουλάχιστον θα τα βγάλετε από μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αργά αλλά σταδιακά συνεχίζουν να γίνονται μέσα σας διάφορες αλλαγές που κατά κάποιο τρόπο τουλάχιστον εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε ότι σας σπρώχνουν να ωριμάσετε ή να ξαναπιάσετε και να λύσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα. Ακόμα λοιπόν κι αν καίει ακόμα η φλόγα του ερωτισμού σήμερα ίσως δεν παρασυρθείτε από την χαλαρή ατμόσφαιρα και πάτε για το κάτι παραπάνω ή πιο ουσιαστικό για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Για τελευταία μέρα σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας και σεις θα φροντίσετε να την ξεζουμίσετε γιατί το έχετε μεγάλη ανάγκη για να σας πάει καλά ας πούμε η βδομάδα. Οι ελεύθεροι περιφέρεστε στο χώρο και σκορπάτε χαμόγελα και πονηρά υπονοούμενα ενώ όσοι έχετε σχέση, έχετε ήδη καταστρώσει τα σχέδιά σας για το πώς θα περάσετε τη βραδιά με τον ερωτικό σας σύντροφο και οι δύο όμως θα πρέπει να προσέξετε λίγο με τις υποσχέσεις που μοιράζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι δεν καιγόσασταν να έρθει η Δευτέρα ή σας φαίνεται ότι πέρασε πολύ γρήγορα το σαββατοκύριακο και μπαίνετε ξανά στο μαγκανοπήγαδο. Παρόλα αυτά θέλετε να διατηρήσετε την καλή σας ψυχολογία και να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και χαλαρά όλα όσα προκύψουν. Πάντως ένα κομμάτι μέσα σας ακόμα βρίσκεται με ένα πρόσωπο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον σας αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αρκετές είναι οι προοπτικές σήμερα να ρισκάρετε και να πετύχετε να κάνετε μια ερωτική γνωριμία, αρκετά κοντά σε αυτό που επιθυμείτε ή τουλάχιστον αυτό που ψάχνετε αυτήν την περίοδο μέσω ενός φίλου ή μιας κοινής παρέας. Το θέμα είναι αν έχει τα φόντα να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο ή αν θέλετε εσείς να γίνει κάτι τέτοιο γιατί όλο λέτε και ύστερα το μετανιώνετε και αλλάζετε άποψη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αρκετά συναισθηματικοί αλλά όχι μελαγχολικοί σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε ούτε με λογικές, ούτε με πραγματικότητα, ούτε με επιφάνεια, παρά μόνο με αυτό που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Σας αρκεί να είστε μαζί, να περνάτε καλά και όλα τα υπόλοιπα δεν θέλετε να τα σκέφτεστε, κόντρα σε κάποιους δικούς σας που τείνουν να σας χτυπούν κάθε λίγο και λιγάκι το καμπανάκι του κινδύνου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved