Ερωτικό ωροσκόπιο 25/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Σε δύο λέξεις ουσιαστικά συνοψίζεται η σημερινή μέρα για σας: έρωτες και πάθη. Έντονες καταστάσεις και στιγμές γεμάτες έξαψη είναι πολύ πιθανόν να σας συνεπάρουν είτε είστε ελεύθεροι κι αναζητάτε συγκινήσεις είτε δεσμευμένοι και θέλετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Προσοχή μόνο σε κάποια ζήλεια ή κτητικότητα που μπορεί να είναι μεν διεγερτική αλλά ως ένα σημείο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Επιμονή και υπομονή θα σας χαρακτηρίζει σήμερα και θα θέλετε να περάσει το δικό σας οπωσδήποτε, ακόμα κι αν ξέρετε κατά βάθος ότι ίσως και να μην έχετε απόλυτα δίκιο. Παρόλα αυτά με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα είστε στην ευχάριστη θέση να δείτε έστω και για μια μέρα να σας γίνονται όλα τα χατίρια από το σύντροφο, αποτέλεσμα της αλύγιστης στάσης σας, έστω και για να μη σας κακοκαρδίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δύσκολη μέρα για σας η σημερινή αφού περισσότερο θα έχετε την ανάγκη να κάνετε βουτιά στον εαυτό σας και να ψάξετε λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια που συνηθίζετε να στέκεστε. Δεν είναι ανάγκη όμως να βαρυγκωμήσετε γιατί τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα είναι ωφέλιμα και για σας τους ίδιους αλλά και την ερωτική σας σχέση και τα πλαίσια που θέλετε να κινηθεί.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια μέρα που θα μιλήσει το συναίσθημα για σας, καθώς όσο κι αν θέλετε να το ρίξετε στο χαλαρό με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, τελικά διαπιστώνετε ότι τουλάχιστον σήμερα τείνει να σας γίνει εμμονή. Επιθυμείτε να βρεθείτε μαζί του ερωτικά, βρίσκεστε σε εσωτερική ένταση και ίσως να βάζετε και με το νου σας διάφορα που σας φορτίζουν περισσότερο. Αντί να περιμένετε όμως την κίνησή του, κάντε εσείς τη δική σας.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα αισθάνεστε ότι έχετε ξανακερδίσει την αυτοπεποίθησή σας και πιστεύετε περισσότερο στη δύναμη της θέλησης παρά της τύχης. Παρόλα αυτά, διαπιστώνετε ότι κάποιες επιθυμίες σας ίσως είναι υπερβολικές ή χρειάζονται κάτι παραπάνω από σας. Ιδίως από ένα άτομο που σας συγκινεί τα όρια έχουν ξεπεραστεί, καθώς ζητάτε τα πάντα όλα και μάλιστα άμεσα. Ενδεχομένως λοιπόν να δείτε ότι παρακάνετε με τις απαιτήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μυστήριο τρένο είστε σήμερα καθώς πολλές από τις σκέψεις σας ή τις μελλοντικές κινήσεις σας δεν θέλετε να τις αποκαλύψετε πουθενά, ούτε καν στο σύντροφο και τις κρατάτε αποκλειστικά για τον εαυτό σας για να τις επεξεργαστείτε περισσότερο. Παρόλα αυτά η στάση σας θα προβληματίσει και πιθανόν να εκνευρίσει τον άνθρωπό σας αφού δεν του δίνετε ένα στοιχείο για να τον καθησυχάσετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είστε έτοιμοι σήμερα ψυχολογικά και ηθικά να κάνετε μεγάλες ζημιές. Ο ερωτικός σας πυρετός δεν πέφτει με τίποτα και είστε αποφασισμένοι να τον ρίξετε μόνο με το κατάλληλο άτομο. Μυστήριο, πάθος αλλά και διάθεση διεκδίκησης σας μετατρέπουν σε μοιραία πλάσματα κι αν δεν αφήσετε τις δεύτερες σκέψεις και τα «μήπως» να σας επηρεάσουν, τότε θα περάσετε καλά....

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα σας προδιαθέτει για ένα σαββατόβραδο γεμάτο έρωτα και ανομολόγητα πάθη, όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ίσως σας φέρει κάποιες αναποδιές. Παρόλη την έντονη επιθυμία σας να κινηθείτε ως άλλοι κυνηγοί και να μην υποχωρήσετε, αν δεν πιάσετε στα δίχτυα σας το ιδανικό θήραμα αυτό μπορεί να σας ξεφύγει. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, αν υπερνικήσετε κάποια τάση ελέγχου ή ζήλειας για το σύντροφο που μπορεί να σας καταβάλει, τότε θα ζήσετε να θυμάστε αυτή τη νύχτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν χάνετε την αισιόδοξη πλευρά σας αλλά δεν είστε και πολύ στα πάνω σας σήμερα γιατί το μυαλουδάκι σας κάνει περίεργες γκέλες και σενάρια που ίσως είναι αρνητικά. Γι' αυτό θα είστε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί σε ό, τι κάνετε ή λέτε, ιδιαίτερα απέναντι στο άτομο που έχετε σχέση και υπάρχει πιθανότητα να φτάσετε σε σημείο να το τεστάρετε αν είναι ειλικρινές απέναντί σας ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα το όλο κλίμα θα σας αγγίξει και θα σας κάνει πιο ερωτικούς και με τάση να παίξετε ακόμα και επικίνδυνα, ιδιαίτερα αν σας τύχει κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ένα έντονου φλερτ. Εντούτοις, επειδή κι εσείς είστε του αυτοέλεγχου δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να το παρακάνει κι αν δείτε ότι ξεφεύγει πολύ είστε σε πλήρη ετοιμότητα να το κόψετε και μάλιστα απότομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θα προσπαθήσετε να δώσετε ό, τι καλύτερο διαθέτετε στη σχέση σας τουλάχιστον από συναισθηματικής άποψης αλλά στην πράξη ίσως εξαιτίας του τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο να μη σας βγει καθόλου ή όπως εσείς το περιμένετε. Οι αδέσμευτοι ασκείτε έντονο μαγνητισμό που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γοητεύσετε ένα άτομο που σας άρεσε και παλιότερα αλλά δε σας είχε δοθεί η ευκαιρία να το προσεγγίσετε, προσέξτε όμως γιατί παίζει να ήταν για το καλό σας...

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως γίνετε λίγο καχύποπτοι ή δύσπιστοι σε αυτά που θα ακούσετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και θελήσετε να ερευνήσετε παραπάνω τα λεγόμενά του. Ενδεχομένως να οφείλεται στο κλίμα της ημέρας κι όχι σε πραγματικούς λόγους, οπότε καλό θα ήταν να φυλάξετε τα νώτα σας, αφού αυτό αισθάνεστε αλλά να μην φτάσετε σε σημείο να μεγεθύνετε μια κατάσταση χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved