Ερωτικό ωροσκόπιο 23/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι και το βράδυ που θα είναι η Σελήνη απέναντί σας τουλάχιστον οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά η κατάσταση παραείναι φλου. Το σίγουρο είναι ότι το θέλετε αλλά από την άλλη έχει αρχίσει και να σας ξενερώνει που σας έχει συνέχεια στην αναμονή. Οι, δε, δεσμευμένοι απολαμβάνετε όμορφες ερωτικές στιγμές συντροφιά με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Θα προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια να κάνετε υπομονή, αποδίδοντας την κακοκεφιά του συντρόφου σας σε ένα σωρό άλλους παράγοντες αλλά και να την αποφύγετε οι περισσότεροι απασχολούμενοι αρκετές ώρες με τη δουλειά σας. Κι ίσως είναι καλύτερα και για τη σχέση σας να μην δώσετε πολύ σημασία στη μουρμούρα του γιατί κάτι θα πείτε εσείς κάτι θα απαντήσει αυτός στο τέλος δε θα γλυτώσετε τον καυγά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε κι εσείς από τους ευνοημένους της περιόδου καθώς οι πλανήτες, ο καθένας από το δικό του πόστο, σας προσφέρουν ευκαιρίες, γοητεία αλλά και ενέργεια για να μπορέσετε και να κυνηγήσετε αυτά ή αυτούς που επιθυμείτε αλλά και να είστε στο σωστό μέρος τη σωστή χρονική στιγμή για να τους πετύχετε. Γιατί λοιπόν να μην είστε ευδιάθετοι και με φουλ αυτοπεποίθηση; Άλλοι με λιγότερα θα το 'ριχναν στους χορούς και τα πανηγύρια.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα έφτασε στα μισά της και εσείς οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαήμερου έχετε ήδη μια πρώτη εικόνα για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια. Τα μηνύματα είναι σαφή και πρέπει να αρχίσετε να ζεσταίνετε τις μηχανές σας γιατί πολύ το έχετε καθυστερήσει με ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις και, πέρα από τον χρόνο, χάνετε και πολύτιμες ευκαιρίες να αποκτήσετε το άτομο που ποθεί η καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε στα καλύτερά σας αυτή την εποχή και πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν μπροστά σας είτε σε ερωτικό επίπεδο με γνωριμίες μέσω γνωστών ή εντελώς συμπτωματικές είτε σε επίπεδο κοινωνικό με άτομα που μπορεί να ξεφεύγουν από το μέσο όρο αλλά έχουν πολλά καινούργια πράγματα να σας μάθουν. Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν ότι δε θα σταθείτε στην επιφάνεια και δε θα κοιτάτε αφ' υψηλού όποιο πρόσωπο δεν σας γεμίζει το μάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σίγουροι αλλά και συναισθηματικά φορτσάτοι όλο αυτόν τον καιρό με τον Άρη στο 2ο οίκο σας τα εμπόδια για να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε υπερπηδούνται το ένα μετά το άλλο, αφήνοντας σας το δρόμο ελεύθερο και τα σκυλιά δεμένα. Δεν είναι η ώρα λοιπόν να σας πιάσουν αμφιβολίες και να φρενάρετε τις προσπάθειές σας γιατί μετά θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται για μια ακόμα μέρα στο ζώδιό σας, η σχέση σας θα απασχολήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας, καθώς ιδέες έχετε που κατά τη γνώμη σας θα επιφέρουν βελτίωση ή αναγέννηση αλλά δεν είστε σίγουροι αν θα είναι προσωρινή και μετά θα επιστρέψετε ξανά στην πρότερη κατάσταση. Παρόλα αυτά δεν μπορείτε πλέον να μένετε αμέτοχοι και να περιμένετε πότε θα γίνει ο ουρανός πιο γαλανός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μεταξύ χαλαρών συζητήσεων και ανταλλαγών σχολίων ίσως σήμερα μάθετε διάφορα πράγματα που έχουν να κάνουν με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σαν σφουγγάρι απορροφάτε ό, τι λέγεται και το καταγράφετε στο σκληρό σας δίσκο ώστε μετά, όταν θα είστε μόνοι και έχετε την ηρεμία σας, να τα ερευνήσετε με την ησυχία σας. Σαφώς θα διατηρήσετε και κάποιες αμφιβολίες αλλά οφείλετε στον εαυτό σας να τα τσεκάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν έχετε αντίπαλο και σίγουρα με τόση σκανδαλώδη εύνοια στα ερωτικά σας στο τέλος πολύ θα είναι αυτοί που θα σας κοιτούν με μισό μάτι από τη ζήλεια κι ίσως σήμερα βιώσετε ένα τέτοιο συναίσθημα από φίλο σας ή γνωστό σας. Μη δώσετε όμως συνέχεια γιατί είναι κρίμα να κόψετε επαφές από ένα σχόλιο που κρύβει περισσότερο παράπονο. Αλλά μην προκαλείτε κι εσείς τόσο με τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ανασφάλειες ή αμφιβολίες για το που βαδίζετε ή για το αν αυτό που έχετε στην ερωτική σας ζωή είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε ίσως σήμερα κάνουν την εμφάνισή τους. Όμως δε θεωρείτε ότι είστε σε θέση να κάνετε τώρα την αυτοκριτική σας μιας και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ακόμα σας ενισχύει οπότε θα πορευτείτε όπως πριν. Οι αδέσμευτοι πάντως μη χαζεύετε γιατί όλο και κάποιο άτομο μπορεί να σας ξεφεύγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Και διάθεση έχετε και ελκυστικοί είστε και αυτοπεποίθηση στο φουλ και γενικά τίποτα δε σας λείπει σήμερα, οπότε αν υπάρχει ένας ερωτικός στόχος που έχετε κοζάρει και μέχρι στιγμής δεν έχετε κινηθεί προς τα εκεί, καλό θα ήταν να το κάνετε άμεσα. Οι έχοντες σχέση θα προσπαθήσετε να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε με επιτυχία το σύντροφό σας για τη δική σας πλευρά σε ένα θέμα που ίσως προκύψει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το σεξ με το συναίσθημα πάνε για σας χέρι-χέρι και σαφώς δεν μπορείτε να τα διαχωρίσετε στη σχέση σας ή να σκεφτείτε το ένα ξεκομμένο από το άλλο. Παρόλα αυτά, ο Άρης στον 8ο οίκο σας βάζει τέτοια ζητούμενα και σας αναγκάζει να ψάξετε το θέμα λίγο παραπάνω. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε σήμερα ότι όλα είναι θέμα μυαλού και φαντασίας και το παν είναι να νιώθετε άνετα με το ταίρι σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved