Ερωτικό ωροσκόπιο 22/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τη σχέση σας είτε αναζητώντας τρόπους για την καλυτέρευσή της είτε γιατί θέλετε να την αναζωογονήσετε και είστε πρόθυμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε καινούργια πράγματα. Τα κίνητρά σας δεν είναι εγωιστικά παρόλο που ξέρετε ότι μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα κι αυτό που σας ενδιαφέρει τώρα είναι να υπάρχει κάτι στη ζωή σας που θα σας κρατάει σε εγρήγορση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Στην σχέση σας η ατμόσφαιρα είναι κάπως φορτισμένη αλλά δεν υπάρχει κάποιο ξέσπασμα, ώστε όλο αυτό να εκτονωθεί κι είναι η αιτία της σημερινής σας ανησυχίας. Η πίεση που νιώθετε ορισμένες φορές είναι μεγαλύτερη από την ευχαρίστηση που παίρνετε. Αυτό δε σας αρέσει και σας βάζει σε σκέψεις αν και κατά πόσο τα πράγματα θα βελτιωθούν με τον καιρό ή θα πρέπει να αναλάβετε εσείς δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε από εκείνους που εδώ και αρκετό καιρό λειτουργείτε στα ερωτικά σας με κάπως πιο ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση, δοκιμάζοντας, τεστάροντας και φλερτάροντας όποτε σας δίνεται η ευκαιρία. Εφόσον είστε σε συνεχή φάση αναζήτησης νέων εμπειριών και ερεθισμάτων λοιπόν δεν είναι απίθανο σήμερα να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας ένα καινούργιο πρόσωπο που ενδέχεται να σας εξάψει την περιέργεια.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στα ερωτικά σας αλλά προχωρούν περισσότερο αργά από αυτό που περιμένατε ή ελπίζατε κι αυτό σας εκνευρίζει αρκετά. Παρόλα αυτά υπάρχουν μεγάλες διαφορές κι αυτό κάπως σας καθησυχάζει και σας ωθεί να πάρετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής στα χέρια σας και να είναι δυνατό να την σπρώξετε στο σημείο που θέλετε εσείς.

ΛΕΩΝ

leont

Τηλεφωνήματα, συζητήσεις ή συναντήσεις με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά φτιάχνουν τη μέρα σας και σας γεμίζουν με αρκετό ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Είστε σε αναβρασμό να φτιαχτείτε, να ετοιμαστείτε να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο νιώθετε πάντως ότι έχετε πάρει τα πάνω σας και αρκετά γεγονότα από δω και στο εξής θα σας το επιβεβαιώσουν περίτρανα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε αφήσει κατά μέρος την υπομονή και την καρτερία και φροντίζετε μεν να είστε εντάξει σε ό, τι έχετε αναλάβει αλλά όχι χωρίς προσωπικό όφελος. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα ερωτικά σας και είστε πρόθυμοι να δώσετε αρκετά αλλά και να πάρετε ανταλλάγματα. Υπάρχουν σαφώς οι ανάλογες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αλλά οφείλετε και σεις να κρατήσετε λίγο τα μπόσικα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το λαμπερό σας παρουσιαστικό και η καλή σας διάθεση, δώρο της Σελήνης στο ζώδιό σας, σάς κάνει πιο ελκυστικούς και με έντονο ερωτισμό, με αποτέλεσμα να έχετε μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο. Οι δεσμευμένοι διαπιστώνετε ότι η σχέση σας που συνήθως σας απασχολεί και σας επηρεάζει αρκετά και παρ' όλες τις εντάσεις που προκύπτουν κατά καιρούς παρουσιάζει δείγματα βελτίωσης, κάτι που σήμερα σας γεμίζει χαρά και ελπίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ένα τηλεφώνημα ή συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιες αμφιβολίες ή προβληματισμό σχετικά με τη στάση απέναντί του που πρέπει να κρατήσετε από δω και πέρα. Πιθανόν να σκεφτείτε ότι παραείστε αυστηροί μαζί του ή υπερευαίσθητοι στην κρίση σας. Καλό θα ήταν λοιπόν να μαλακώσετε λίγο απέναντί του και να ξεκολλήσετε από τις αρνητικές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μία συνάντηση με ένα φίλο σας ή την παρέα σας και ενδεχομένως μια συζήτηση που θα κάνετε μαζί τους σας φέρνουν πιο κοντά στο να βρείτε τι φταίει και δεν πάνε τα πράγματα στα ερωτικά σας όπως τα περιμένατε ή στη λύση σε ένα θέμα που έχει προκύψει με το ταίρι σας. Μια αντικειμενική ματιά είναι πάντα προτιμότερη αρκεί βέβαια να θυμάστε και αργότερα τι ειπώθηκε και μην τα ξεχάσατε μόλις στρίψετε στη γωνία του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ούτε κρύο ούτε και ζέστη είστε σήμερα και παρόλο που θα έχετε κάποιες ερωτικές κρούσεις ίσως από άτομο που ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας, εσείς μάλλον έχετε αποφασίσει να μην επηρεαστείτε και να τα δείτε τα πράγματα όσο πιο χαλαρά γίνεται. Στο κάτω-κάτω το να συναντηθείτε για ένα καφέ ή ποτό δε σημαίνει ότι αποδέχεστε και να είστε μαζί. Και σε αυτό είστε ξεκάθαροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Καινούργια δεδομένα διαφαίνονται στον ορίζοντα και μπορεί να ταράξουν ή να αναθεωρήσουν πολλά στα ερωτικά σας. Όχι ότι είστε από τα άτομα που θα οργανώσουν τις κινήσεις τους ή θα κάνουν συγκεκριμένα σχέδια αλλά δεν γίνεται να αποκτήσετε και εξοικείωση με κάποιο άτομο αν ανά τρεις και δύο υπάρχουν αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Ακόμα κι αν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, σκέφτεστε ότι θα προτιμούσατε να είναι περιορισμένες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο ερωτισμός αλλά και ένα έντονο ρομαντικό στοιχείο σήμερα σας ωθεί να βρεθείτε με το ταίρι σας και να περάσετε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα βραδιά. Υπάρχουν βέβαια κάποιες αναστολές ή επιφυλάξεις από τη μεριά σας αλλά θέλετε να τις απωθήσετε για την ώρα ή να μην τις αφήσετε να σας χαλάσουν αυτή τη διάθεση. Έχετε την δύναμη και τη φαντασία για να κάνετε το σενάριο όσο το δυνατό πιο πετυχημένο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved