Ερωτικό ωροσκόπιο 21/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη σας κάνει τη χάρη να περάσει απέναντί σας στο Ζυγό και έτσι αρχίζετε κι εσείς και παίρνετε τα πάνω σας. Μετά από κάποιο γεγονός αναγκάζεστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βάλετε νέα δεδομένα στα αισθηματικά σας γιατί βλέπετε ότι το πράγμα αρχίζει και στραβώνει. Σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε αισθητή την παρουσία σας γιατί σαν πολύ σας έπιασε το συναισθηματικό σας και χάνετε έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Παρόλο που αισθάνεστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να κάνετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας, σαν να υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας κρατάει πίσω ή κολλάτε σε ένα εμπόδιο. Ίσως φταίει ο Κρόνος απέναντί σας που και το εύκολο σας το κάνει δύσκολο ή η ψυχολογία σας γιατί, παρά τις κινήσεις σας, τα αισθηματικά σας είναι στο ίδιο σημείο. Ούτε κι εσείς δεν ξέρετε ακριβώς και η αλήθεια είναι ότι έχετε αρχίσει να εκνευρίζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τρεχάτε ποδαράκια μου είστε σήμερα και ούτε βρίσκετε μια στιγμή να ξαποστάσετε αφού λες και σας το κάνουν επίτηδες και σας σκάνε όλες οι δουλειές μαζεμένες. Αν και δεν είστε από εκείνους που δυσανασχετούν όταν είστε σε συνεχή κίνηση, αυτό δε συμβαίνει και με το αγαπημένο σας πρόσωπο που θα το έχετε στο «περίμενε μία» ή «κλείσε και τα ξαναλέμε σε λίγο» τουλάχιστον μέχρι και το βράδυ.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο καιρό προσπαθείτε να αλλάξετε δεδομένα και καταστάσεις στα αισθηματικά σας και πάνω που νομίζετε ότι τα έχετε καταφέρει, κάτι στραβώνει στην πορεία και μένετε με το παράπονο, ιδίως εσείς που είστε γεννημένοι τέλος του πρώτου με αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Η αλήθεια είναι ότι είχατε υψηλές προσδοκίες από το Δία στο ζώδιό σας και βλέπετε ότι μεν ευκαιρίες σας δίνονται αλλά αρκετές δεν είναι αυτές που περιμένατε.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, νιώθετε μια επιπλέον πίεση, ίσως γιατί έχετε πάρει τα πάνω σας με τον κυβερνήτη σας, Ήλιο στον Υδροχόο και 7ο οίκο σας και δεν μπορείτε να περιμένετε πότε θα αρχίσει να στρώνει η ερωτική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι θα κάνετε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί δε θέλετε να το αφήσετε μετέωρο. Αν είναι να γίνει κάτι καλώς, αν όχι πρέπει να το χωνέψετε και να πάτε παρακάτω. Δεν έχετε την πολυτέλεια να χάνετε χρόνο και ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Νιώθετε κάπως ξεσηκωμένοι σήμερα και από το μεσημέρι και μετά δε θα βρίσκετε ησυχία. Πολλοί από σας εξαιτίας της ερωτικής σας διάθεσης θα επιδιώξετε να βρεθείτε με τον καλό ή την καλή σας και να περάσετε ένα ρομαντικό αλλά και αισθησιακό βράδυ. Οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα βασίζεται κατά πολύ στο σεξουαλικό κι όχι τόσο στο συναισθηματικό κομμάτι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας κι ίσως γι' αυτό να πιάσετε τον εαυτό σας να επιζητά αγάπη, προσοχή και φροντίδα από το σύντροφό σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, η γοητεία και η έλξη που θα ασκήσετε στο αντίθετο φύλο είναι έντονη, οπότε μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Αφήστε τις αμφιβολίες και τις αναβολές και αναζητήστε εκείνη τη γνωριμία που έχει τις πιο θετικές προοπτικές για να νέα σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σαφώς και τον ερωτισμό σας δεν το χάσατε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχετε την ίδια όρεξη που είχατε στο παρελθόν να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά τα θέματα, ίσως γιατί πιέζεστε από τα επαγγελματικά σας. Ακόμα κι αν αναζητάτε συγκινήσεις νιώθετε ότι το κάνετε για να μην αποκοπείτε τελείως και σήμερα ίσως σας απασχολήσει αρκετά αυτή σας η στάση. Το σίγουρο είναι ότι δε σας καλαρέσει αλλά δε σας βγαίνει και κάτι άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, θα απολαύσετε τη θέρμη και το πάθος στην ερωτική σας ζωή. Αρκετά ενθουσιασμένοι με το πρόσωπο που σχετίζεστε αυτή την περίοδο, ενδεχομένως γιατί είναι φρέσκο ακόμα το πράγμα, θα κάνετε κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού, ώστε να το πείσετε για τα αισθήματά σας και τις προθέσεις σας να είστε μαζί. Καλό θα ήταν όμως να προσέχετε, μην αρχίσει να σας συνεπαίρνει όλο αυτό κλίμα και αρχίσετε τα παχιά λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Στόχοι για το μήνα, για το χρόνο, για τα επαγγελματικά και τα ερωτικά, έχετε γεμίσει τον πίνακα αλλά προς το παρόν το μόνο που κάνετε είναι να κολλάτε χαρτάκια. Όλα τα έχετε οργανώσει στο μυαλό σα,ς μόνο που δε βλέπετε να προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε. Ο Ήλιος όμως στο 2ο οίκο σας θα αρχίσει να φωτίζει το δρόμο της ικανοποίησης στα αισθηματικά σας, αρκεί να αφεθείτε και να μην προγραμματίσετε τίποτα άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχετε αρχίσει ήδη να κάνετε σχέδια και να βλέπετε μπροστά στο μέλλον, τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και η ψυχολογία σας ανεβαίνει κατακόρυφα, αφού ακόμα κι αν το παρόν σας απογοήτευσε, αισιοδοξείτε για κάτι άλλο ακόμα καλύτερο που θα φανεί στον ορίζοντα οσονούπω. Αν σε αυτά τα πλάνα χωράει και η υπάρχουσα ερωτική σας σχέση είναι ένα άλλο θέμα, καθώς δεν είστε από τα άτομα που θέλουν να δένουν κόμπο το οτιδήποτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα έχετε τα κέφια σας. Νιώθετε ξεκούραστοι και χαλαροί και γεμάτοι αγάπη γι' αυτό και θέλετε να περάσετε τη μέρα σας χωμένοι στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου. Βέβαια είναι καθημερινή και όλο και κάποιες δουλειές θα έχετε να κάνετε, που σημαίνει ότι δε γίνεται να έχετε επακριβώς ό, τι επιθυμείτε. Παρόλα αυτά, επειδή συναισθηματικά είστε καλά θα βγάλετε φτερά προκειμένου να τελειώσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved