Ερωτικό ωροσκόπιο 20/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες ανησυχίες ή άγχος σχετικά με ένα επαγγελματικό σας θέμα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα αλλά είναι λογικό, αφού όλο αυτό το διήμερο είχατε κατεβάσει ρολά και σας ενδιέφερε μόνο η ευχαρίστησή σας. Υπάρχει βέβαια και ένα πρόσωπο στη ζωή σας που σας έχει τώρα τελευταία στο τρέξιμο και δεν προλαβαίνετε ή δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είστε σε πολύ καλό δρόμο στο να καταφέρετε να πείσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για τις καλές σας προθέσεις και πιστεύετε ότι, αν λειτουργήσετε μεθοδικά, θα δει ότι νιώθετε πράγματα γι' αυτό και θα σας δώσει την ευκαιρία που ζητάτε να του το αποδείξετε. Έχετε την αίσθηση ότι είστε ένα τσακ στο να τα καταφέρετε κι αυτό σας κάνει ακόμα πιο επίμονους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ευτυχώς που το ηθικό σας είναι ακμαίο και δε σας έχει εγκαταλείψει ακόμα. Έχετε τη βούληση να το παλέψετε σε ένα ερωτικό θέμα και να κάνετε όλα αυτά που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν, ώστε να μπει το νερό στ' αυλάκι. Πάντως από το απόγευμα και μετά τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν ευχάριστη τροπή για σας στα ερωτικά σας και με τον Ήλιο σύμμαχο στο φιλικό σας Υδροχόο όλα αρχίζουν να αποκτούν διαφορετική αίσθηση.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρετε ότι πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με μια συζήτηση που θέλετε να κάνετε με το ταίρι σας αλλά επειδή δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι σας,θα περιμένετε λίγο ακόμα να δείτε προς τα πού πάνε τα πράγματα. Αυτό βέβαια σας χαλάει προς στιγμή γιατί σας πάει πίσω στα πλάνα σας αλλά αν το σκεφτείτε καλύτερα θα δείτε ότι αργότερα ίσως είναι καλύτερες οι συνθήκες.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, φαίνεστε πιο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα αλλά και πιο αποφασισμένοι να παλέψετε με όλα τα μέσα που διαθέτετε για να κάνετε δικό σας ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και που το πολεμάτε εδώ και καιρό. Μάλιστα τώρα με τον Ήλιο στον Υδροχόο και τον 7ο οίκο σας τα δεδομένα νιώθετε ότι θα αλλάξουν υπέρ σας και ίσως έχετε ευκαιρίες για να καταφέρετε κι αυτόν και τους άλλους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, τελευταία μέρα σήμερα, νιώθετε ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να επιδιώξετε κάποια πράγματα που πιστεύετε ότι σας αξίζουν στα ερωτικά σας και εφόσον οι επιθυμίες σας θεωρείτε ότι δεν είναι εξτρίμ ούτε ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια, θα είναι και πιο εύκολο να τα καταφέρετε. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν μόνο στη θεωρία γιατί στην πράξη, ακόμα κι αν δεν το αποδέχεστε, υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δευτέρα σήμερα και η αρχή της εβδομάδας απαιτεί από σας να ανεβάσετε στροφές και να κάνετε πράγματα που είχατε αμελήσει, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Οπότε, θα εγκαταλείψετε όσα σχέδια κάνατε να περάσετε τη μέρα σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή θα τα αναβάλετε για πολύ πιο αργά. Αυτό δεν σας κάνει να πετάτε από τη χαρά σας αλλά ξέρετε ότι δεν πρέπει να το παρακάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πιέζεστε γενικά να εκφράσετε κάποια συναισθήματά σας ή προβληματισμούς που σας απασχολούσαν γύρω από τη σχέση σας και δεν το κάνετε αν δεν έχετε μπουκώσει ή δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Από δω και στο εξής όμως τα πράγματα θα είναι κάπως πιο εύκολα για σας γιατί ο Ήλιος στον Υδροχόο σας βοηθά να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς κι όσο το δυνατόν πιο απελευθερωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρόλο που δεν είστε ιδιαίτερα πρακτικά άτομα ή του προγραμματισμού, σήμερα, με τη Σελήνη στην Παρθένο βλέπετε και μόνοι σας ότι αν δεν κινηθείτε κατά αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να καταφέρετε αυτό που θέλετε από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα βάλετε στην άκρη λοιπόν το ανήσυχο και ενθουσιώδες πνεύμα που σας διακατέχει και θα αφήσετε το μυαλό να σας καθοδηγήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κόντρα στο χαρακτήρα σας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε αρχίσει να βασίζεστε περισσότερο στη φωνούλα μέσα σας παρά στην περιβόητη λογική σας για να κινηθείτε και προσπαθείτε να μην κλείνετε τα αφτιά σας σε αυτήν ακόμα κι αν όλοι λένε ότι βαδίζετε σε λάθος δρόμο. Με το επιχείρημα ότι τόσα χρόνια ακολουθούσατε την πεπατημένη αλλά άκρη δε βγάλατε, σήμερα θα τους κόψετε τον αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο Ήλιος από σήμερα είναι στο ζώδιό σας και σας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε για να κάνετε καινούργια αρχή στην ερωτική σας ζωή ή τις ευκαιρίες που ψάχνετε για να βάλετε μπρος κάποια σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Έχετε και ενθουσιασμό αλλά και διάθεση για δράση, αρκεί να μην το παρακάνετε γιατί ως ασυμβίβαστοι χαρακτήρες είναι πολύ πιθανόν να κάνετε πάλι την έκπληξη και για αλλού να ξεκινήσετε κι αλλού να βρεθείτε στο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, θα σας απασχολήσει ένα θέμα του συντρόφου σας και ενδέχεται να σας επηρεάσει αρκετά. Ενδεχομένως, το ότι αποφεύγετε να δείτε τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά ή προσπαθείτε να τα ρίξετε στο πίσω μέρος τους μυαλού σας, δεν κάνει και τόσο καλό στη σχέση σας, αφού ούτε πρωτοβουλίες παίρνετε ούτε και δράση αναλαμβάνετε και κάποια προβλήματα απλά διαιωνίζονται.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved