Ερωτικό ωροσκόπιο 19/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Όλο αυτόν τον καιρό δεν βρίσκετε ησυχία και δραστηριοποιείστε, προκειμένου να διεκδικήσετε αυτά που νομίζετε ότι σας ανήκουν δικαιωματικά. Ωστόσο, επειδή η περίοδος γενικά είναι λίγο περίεργη, προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί εξαιτίας μιας ανταγωνιστικής ή εγωιστικής στάσης σας σχετικά με το τι θέλετε εσείς, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας που έχετε την τάση να κρίνετε το σύντροφο για αυτά που κάνει ή δεν κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Προσπαθείτε εδώ και αρκετό καιρό να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας έλκει και τείνει να σας γίνει έμμονη ιδέα αλλά νιώθετε ότι πρέπει να λειτουργήσετε πιο οργανωμένα και με σύστημα, προκειμένου να τα καταφέρετε. Ενδεχομένως να επιχειρήσετε σήμερα να συναντήσετε κάποιο φίλο σας που είτε έχει επαφές μαζί του για να σας ανοίξει μια πόρτα είτε να ζητήσετε τη βοήθεια ή τη γνώμη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αν και Κυριακή δεν προβλέπεται να ξεκουραστείτε όσο τουλάχιστον θέλετε, αφού μαζεύτηκαν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε. Παρόλα αυτά, το μυαλό σας είναι σκαλωμένο σε ένα άτομο που σας παιδεύει και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε αναπόσπαστοι στις δουλειές σας, οπότε μετά από κάποια λάθη που ίσως γίνουν θα πάρετε την απόφαση να τα παρατήσετε, κάνοντας ένα διάλειμμα μπας και συνέλθετε.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα για βόλτες με το ταίρι σας που νιώθετε ότι του το χρωστάτε κιόλας ή συναντήσεις με γνωστούς και συγγενείς είναι η σημερινή και εφόσον ο καιρός σας το επιτρέψει είστε αποφασισμένοι να μην μείνετε μέσα και χάσετε την Κυριακή σας γι' αυτό θα την απολαύσετε όσο μπορείτε. Βέβαια μέσα σας υπάρχει μια ακαθόριστη ανησυχία αλλά δεν θα την αφήσετε να σας χαλάσει.

ΛΕΩΝ

leont

Παρότι θα ξεκινήσετε τη μέρα με ένα άγχος για τα οικονομικά σας ίσως γιατί θέλετε να κάνετε μια αγορά και προσπαθείτε να δείτε αν βγαίνετε, στην πορεία θα χαλαρώσετε και θα φροντίσετε να χαρείτε το κάθε λεπτό παρέα με το αγαπημένο σας άτομο. Η ερωτική σας διάθεση αυξάνεται όσο πέφτει το βράδυ και ιδίως οι ελεύθεροι σπρώχνεστε σε πονηρά παιχνίδια και έντονα φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δε θέλετε να αφήσετε την Κυριακή σας να πάει χαμένη με δουλειές του σπιτιού και άλλες υποχρεώσεις αλλά να κάνετε κάποια πράγματα μαζί με το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Οι ελεύθεροι ίσως κάνετε μια γνωριμία που στην αρχή θα περάσετε από ψιλό κόσκινο μιας και είστε καμένοι από το χυλό αλλά κάτι μέσα σας σάς λέει να μην είστε αυστηροί κι αξίζει να το ψάξετε παραπάνω γι' αυτό θα άρετε κάποιες επιφυλάξεις σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε κουραστεί αρκετά αυτές τις μέρες και η αλήθεια είναι ότι περιμένατε πως και πως τη σημερινή να μην κάνετε απολύτως τίποτα και να αράξετε στο σπιτάκι σας να ξεκουραστείτε. Άλλωστε θέλετε να σκεφτείτε με την ησυχία σας τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν στα ερωτικά σας και να αποφασίσετε με όσο το δυνατόν καθαρότερο μυαλό την μετέπειτα πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε κάπως μίζερα ίσως γιατί έχετε κουραστεί από μια ερωτική σχέση που είναι τελείως επίπεδη και χωρίς τις μεγάλες συγκινήσεις που εσείς ψάχνετε. Η σημερινή μέρα σας καλεί να βάλετε κάτω τα θετικά και τα αρνητικά της και να τη δείτε από την πρακτική της πλευρά. Μετά από αρκετή σκέψη θα δεχτείτε ότι εξυπηρετεί κάποιες ανάγκες σας αλλά από την άλλη δεν γίνεται να καμώνεστε και τους ευχαριστημένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα που έχετε να αντιμετωπίσετε αλλά είστε αισιόδοξοι και χαλαροί και πιστεύετε ότι με λίγη τύχη θα τα καταφέρετε. Για προσωπική συμβολή βέβαια δεν κάνετε λόγο ίσως γιατί τελευταία ο Δίας σας σπρώχνει με χίλια. Ανάμεσα σε όλα είναι και τα αισθηματικά σας που μπάζουν από παντού και οφείλετε να δείτε τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά ή να ξεκαθαρίσετε κάπως το τοπίο με το έτερο ήμισυ αλλά σήμερα δεν καίγεστε να το κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε δουλέψει πολύ πάνω σε προσωπικά σας θέματα αυτόν τον καιρό αλλά στα ερωτικά δεν φαίνεται να υπάρχει αντίκτυπο. Είτε κάποιο εμπόδιο παρουσιάζεται την τελευταία στιγμή και σας χαλάνε είτε δεν κινείται ούτε φύλλο, πέρα από κάποιες παλιές αγάπες που επιμένουν να σας θυμούνται ενώ εσείς θα προτιμούσατε να έχουν αμνησία. Ψάχνετε το γιατί αλλά δεν βρίσκετε άκρη και ίσως σήμερα ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου δικούς σας ανθρώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Καλή μέρα είναι για σας η σημερινή και είτε θα την περάσετε παρέα με το ταίρι σας πηγαίνοντας κάπου έξω να διασκεδάσετε είτε θα βρεθείτε με κάποιους φίλους σας ή μια ομάδα ατόμων να γελάσετε και να περάσετε καλά. Ενδεχομένως η διάθεσή σας να αλλάζει σιγά-σιγά προς το καλύτερο, εξαιτίας του Ήλιου που οσονούπω θα κάνει την εμφάνισή του στο ζώδιό σας και αισθάνεστε ότι έρχονται καινούργιες ευκαιρίες και ξεκινήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 7ο οίκο σάς κάνει πιο ξεκάθαρους στις επιδιώξεις σας γι' αυτό και νιώθετε πιο χαλαροί και αποφασισμένοι να πράξετε αυτό που πιστεύετε εσείς ότι είναι το σωστό για τη σχέση σας και να μη βασιστείτε στις γνώμες κάποιων δικών σας που πρεσβεύουν το αντίθετο. Βέβαια επειδή όλα γύρω σας τα απορροφάτε σαν σφουγγάρι, είναι λίγο δύσκολο να μην επηρεαστείτε αλλά σήμερα θα γαντζωθείτε στη δική σας άποψη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved