Ερωτικό ωροσκόπιο 15/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Θεωρείτε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλετε να κάνετε ακόμα για τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του. Υπάρχουν στόχοι που οφείλετε να κυνηγήσετε και ανάμεσα σε αυτούς ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ αλλά μια πέφτετε με τα μούτρα και μια απογοητεύεστε και τα παρατάτε. Σήμερα πάντως τα συναισθήματά σας κάνουν επανάσταση και ξαναβάζετε μπρος τα πλάνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δε θα μετανιώσετε σήμερα αν λυγήσετε λίγο τους κανόνες σας και την απόλυτη στάση σας απέναντι σε ένα θέμα που μπορεί να προκύψει. Δεν είναι μόνο ότι τελικά θα σας ανοίξει νέες προοπτικές και θα σας βγάλει σε καλό δρόμο αλλά θα το εκτιμήσει και το έτερο ήμισυ που το είχατε συνηθίσει σε άλλη συμπεριφορά. Μην απορήσετε λοιπόν άμα αρχίσει τις γλύκες και τις αγκαλιές για να σας δείξει πόσο περήφανο το κάνατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ρέντα σας στα ερωτικά συνεχίζεται και σήμερα αφού πολλές ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο δρόμο σας ιδίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου. Πολύ ενέργεια και διάθεση για αταξίες σας σπρώχνουν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στα ερωτικά σας που σας ενθουσιάσει αλλά και θα σας δίνει την αίσθηση της ασφάλειας, τουλάχιστον για όσο χρειάζεστε για να καλύψετε αυτή σας την ανάγκη.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε κάποια θέματα είστε αρκετά ευαίσθητοι και δε θέλετε να θίγονται από κανέναν, ούτε καν από το πρόσωπο με το οποίο σχετίζεστε. Ενδεχομένως σήμερα με αφορμή ένα τέτοιο συμβάν να υπάρξει μια φόρτιση στην ατμόσφαιρα αλλά με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σύντομα θα περάσει. Θα μιλήσετε για αυτό που σας προβλημάτισε και δε θα το κρατήσετε μέσα σας. Κι ίσως είναι η πιο σωστή κίνηση που θα κάνετε για να ξέρει και το άλλο μέλος τα όριά του.

ΛΕΩΝ

leont

Υπάρχουν κάποια κενά ή μια ασάφεια που σας μπερδεύει σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και σας ενοχλεί αρκετά που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το να στύβετε το κεφάλι σας να βρείτε τι εννοεί ο ποιητής, τι θέλει ή τι πρόκειται να κάνει δεν είναι το καλύτερό σας και σας κουράζει όσο κι αν θέλετε το συγκεκριμένο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Θα έπρεπε να είστε λίγο πιο χαλαροί και ξένοιαστοι σήμερα αλλά υπάρχει μέσα σας μια μικρή νευρικότητα ή ανυπομονησία που δεν ξέρετε ακριβώς από πού πηγάζει. Ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες έπρεπε να είχατε αντιληφθεί ότι το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ σας, αρκεί να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και να είστε διατεθειμένοι να δώσετε τη μάχη σας ιδίως στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το τελευταίο διήμερο νιώθετε ότι παλαντζάρετε. Πότε θέλετε να ακολουθήσετε το δρόμο του συμβιβασμού και να κρατήσετε αυτό που έχετε στη σχέση σας και πότε το συναίσθημα σας συνεπαίρνει όπως σήμερα και σας βάζει σε διαδικασία να αναλογιστείτε, αν μπορείτε να γίνετε ευτυχισμένοι με το συγκεκριμένο άτομο. Κι αν ναι, τότε γιατί αισθάνεστε ελλιπείς και ανασφαλείς; Μήπως αντί να σκέφτεστε τόσο να περάσετε στην πράξη;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αν και το μυαλό σας δείχνει να έχει βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση η καρδιά σας δε δείχνει να συμφωνεί απόλυτα και σας κάνει νερά σήμερα. Αν όλα ήταν προϊόν προσθαφαίρεσης δε θα είχατε κανένα πρόβλημα έλα όμως που τα συναισθηματικά σας κολλάνε και αδυνατείτε να βγάλετε το σωστό λογαριασμό. Ιδιαίτερα όταν προσπαθείτε να ξεχάσετε κάποια προηγούμενα κρατούμενα...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα ίσως αποφασίσετε να πάρετε πρωτοβουλίες ή να αναλάβετε δράση να προσεγγίσετε το άτομο που θέλετε και να μην το αναβάλλετε γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο. Το να κολλάτε σε πιθανή απόρριψη και να σας δημιουργούνται αμφιβολίες για το πώς θα το αντιμετωπίσει δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ίσως θα πρέπει να ξεχάσετε προσωρινά τι αισθάνεστε και να το προσεγγίσετε με τρόπο μεταξύ αστείου και σοβαρού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν προσδοκάτε και πολλά πράγματα από τη σημερινή μέρα ίσως γιατί έχετε κουραστεί ψυχολογικά και έχετε βαρεθεί να περιμένετε πότε θα φανεί κάποιο φως στο τούνελ των ερωτικών σας. Πιθανόν να μην πιστεύετε ότι θα ανταμειφθείτε για την υπομονή και την καρτερία σας αλλά... Κάπου εκεί στην άρνηση σας βαθιά μέσα σας, η Σελήνη στον Καρκίνο σας βάζει το σπόρο της αμφιβολίας, προσπαθώντας να σας πείσει ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να διατηρήσετε τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε από τα άτομα που παρασύρεστε συναισθηματικά και παίρνετε αποφάσεις βασιζόμενοι σε αυτό. Παρόλα αυτά σήμερα κάτι μέσα σας σάς κάνει να νιώθετε μοναξιά ή έλλειψη συντροφικότητας και ίσως σας σπρώξει να κινηθείτε προς ένα άτομο που ενδεχομένως να μην είναι αυτό που ψάχνετε αλλά πιστεύετε ότι έστω και για λίγο μπορεί να καλύψει αυτό σας το κενό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η διαχείριση κάποιων ευαίσθητων θεμάτων που απαιτούν λιγότερο συναίσθημα και περισσότερη λογική δεν είναι το φόρτε σας, οπότε σήμερα ίσως σας στενοχωρήσει ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σας. Παρόλα αυτά επειδή η τύχη είναι με το μέρος σας η άκρη θα βρεθεί από κει που δεν το περιμένετε. Συνεχίστε να κρατάτε την αγάπη σφιχτά μέσα σας και μην αφήνετε τίποτα να σας επηρεάζει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved