Ερωτικό ωροσκόπιο 14/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν είστε και στο τσακίρ κέφι σήμερα γιατί το συναίσθημα σας έχει συνεπάρει αλλά θα το παλέψετε γιατί δε θέλετε να σας πάρει από κάτω. Το πιο πιθανό, από το απόγευμα και μετά, να μαζευτείτε σπίτι για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Προκειμένου να μεταστρέψετε το κλίμα ίσως ετοιμάσετε μια όμορφη βραδιά για να απολαύσετε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ούτε κι εσείς δεν μπορείτε ώρες-ώρες να καταλάβετε γιατί επιμένετε τόσο πολύ σε κάποιες απόψεις και ιδέες που αν τις καλοσκεφτείτε ίσως να αλλάξετε τελείως γνώμη. Ενδεχομένως να φταίει και ο τρόπος που το ταίρι σας διαφωνεί μαζί σας και αυτό σας σπρώχνει να πεισμώνετε. Πάντως σήμερα ίσως σας πιάσει το γλυκό σας και παραδεχτείτε ότι σε ορισμένα πράγματα το κάνετε καθαρά από θέμα εγωισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από χθες έχετε αρχίσει και παίρνετε τα πάνω σας αλλά σήμερα θα δώσετε ρέστα, καθώς έχετε αρχίσει ήδη να ζεσταίνετε τις ερωτικές μηχανές σας. Ό, τι σχέδιο βάλατε στο νου σας κάθεται όπως ακριβώς το σχεδιάσατε και θα πρέπει να έρθει ανάποδα όλο το σύμπαν για να σας χαλάσει. Ε, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί έχετε τέτοιο κέφι αλλά και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη, την κυβερνήτη σας, στο ζώδιό σας από τα ξημερώματα η αγάπη μπορεί να άργησε κάτι μέρες αλλά επιτέλους έρχεται να σας αγκαλιάσει και μάλιστα σφιχτά σήμερα. Τίποτα αρνητικό δε χωράει καρδιά σας και το μόνο που επιθυμείτε είναι να αφεθείτε να νιώσετε ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια από το σύντροφο ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκετά δύσκολο βέβαια τη συγκεκριμένη εποχή αλλά όχι κι ανέφικτο.

ΛΕΩΝ

leont

Το πάτε από δω, το φέρνετε από κει αλλά πάλι στο ίδιο σημείο καταλήγετε. Δεν ξέρετε από πού προκύπτει αυτή η ανασφάλεια που νιώθετε και σας κρατάει πίσω στη διεκδίκηση ενός προσώπου που θέλετε. Αμφιβάλετε για την κρίση σας και η έλλειψη σιγουριάς σας κάνει να παραδίνεστε εύκολα και να τα παρατάτε. Ψάξτε και βρείτε τι είναι αυτό που σας φρενάρει γιατί αν συνεχίσετε έτσι μόνο κύκλους θα κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε αφήσει κάπου στο παρελθόν τον παλιό σας εαυτό και αυτόν τον καινούργιο και ολίγον ασυγκράτητο πολύ τον έχετε συμπαθήσει. Η λογική και η κριτική σκέψη στην οποία αφιερώσατε ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας έχουν παραμεριστεί και είστε πιο ανοικτοί ακόμα και σε ερωτικές γνωριμίες και προτάσεις που μέχρι χθες απλά θα τις ψειρίζατε. Σήμερα με το σπρώξιμο ενός φίλου ίσως ξαναδοκιμάσετε την τύχη σας με ένα καινούριο άτομο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με ευδιαθεσία και καρδιά γεμάτη συναίσθημα καλωσορίζετε την καινούργια μέρα κι αν και μια ευσυγκινησία την νιώθετε, θέλετε να διατηρήσετε την ελπίδα μέσα σας ότι σύντομα τα ερωτικά σας θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θέλετε να κρατηθείτε πάνω της σαν ναυαγός σε σανίδα, πιστεύοντας ότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσει και για σας ο τροχός και θα ξεβραστείτε στο τροπικό σας νησί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι να μη βάλετε στο μυαλό σας κάτι εσείς. Άπαξ και γίνει, δεν θα ηρεμήσετε αν δεν το πετύχετε. Και η καμπάνα σήμερα χτυπά για ένα άτομο που έχετε βαλθεί να κατακτήσετε ο κόσμος να χαλάσει. Τηλέφωνα, μηνύματα και ό, τι άλλο σκεφτείτε βρίσκονται στις υπηρεσίες σας, εφόσον ξέρετε ότι όσο πιο ασφυκτικός είναι ο κλοιός σας τόσο πιο δύσκολα θα σας ξεφύγει το θήραμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η καρδιά σας χτυπά σαν τρελή σήμερα και σας ωθεί να ξαναριχτείτε στη μάχη για νέες συγκινήσεις. Ο ενθουσιασμός ανάκατος με την έξαψη που σας προσφέρει το συναίσθημα δε σας αφήνει να κάτσετε στ' αυγά σας και οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ με τον άνθρωπό σας. Οι ελεύθεροι απλά θα είστε κινούμενη σεξουαλική χειροβομβίδα έτοιμη να σκάσει μόλις κάποιος της βγάλει την περόνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα είστε καλοδιάθετοι και πάνω από όλα πιστεύετε ότι κάτι όμορφο θα ξημερώσει για σας, περισσότερο βέβαια εσείς που είστε μόνοι αυτόν τον καιρό. Αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και διάθεση για να προχωρήσετε απερίσπαστοι μπροστά, χωρίς να σας σταθείτε στη λογική επιχειρηματολογία και τις ανασφάλειές σας. Οι δεσμευμένοι από την άλλη θέλετε να εκφράσετε όλα τα συναισθήματα που κρύβετε στο σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση σήμερα αλλά αυτό δε θέλετε να σας εμποδίσει από το να καταπιαστείτε με κάποιες δουλειές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε. Ενδεχομένως να πιέσετε τον εαυτό σας αρκετά αλλά μάλλον δε θα τα καταφέρετε, αφού με την πρώτη αφορμή που σας δίνεται από ένα τηλέφωνο ή μήνυμα από το άτομο που σας ενδιαφέρει, δε θα διστάσετε να τα παρατήσετε όλα και να ασχοληθείτε μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η μέρα σας ταιριάζει γάντι σήμερα καθώς η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο διανθίζει την ατμόσφαιρα με αρκετά συναισθήματα αγάπης και στοργής που για σας είναι το Α και το Ω. Ένα ραντεβού με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή η ερωτική σας συνεύρεση μαζί του θα είναι γεμάτη από όλα εκείνα τα στοιχεία που σας κάνουν να αισθάνεστε ευτυχισμένοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved