Ερωτικό ωροσκόπιο 13/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Ίσως σήμερα κάνετε ένα σημαντικό βήμα να εκφράσετε αυτά που σας ενοχλούν ή σας σπάνε τα νεύρα ή να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άτομα από το συγγενικό σας χώρο που βάζουν φρένο στις επιδιώξεις σας. Γενικά πάντως είναι μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές γνωριμίες, κυρίως ερωτικές κι έτσι θα βρίσκεστε συνεχώς στο πόδι ενώ θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σε γενικές γραμμές είστε πολύ ήρεμοι και έχετε επανέλθει στις αρχικές σας προτεραιότητες. Είστε αποφασισμένοι να επιμείνετε στους στόχους σας και δεν θα κάνετε πίσω, αν δεν κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε. Ο μαγνητισμός σας σήμερα πάντως είναι αρκετά έντονος και βγαίνει χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε ή να το επιδιώκετε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να θέλξετε το άτομο που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη για λίγο ακόμα θα είναι στο ζώδιό σας, ευνοώντας νέες ερωτικές γνωριμίες που θα είναι αρκετά αναζωογονητικές για σας. Οι δεσμευμένοι ίσως βρουν την ευκαιρία σήμερα να κάνουν πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση τους και θα της δώσουν ένα αέρα φρεσκάδας. Γενικά όμως έχετε την όρεξη να ξαναμπείτε στο παιχνίδι, εφόσον μετά από διάφορες υποχρεώσεις και καθήκοντα που είχατε αναλάβει, αντιλαμβάνεστε ότι ήρθε η ώρα να βγείτε από τη φορμόλη.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά και εσείς πιθανόν να συνεχίζετε τη χθεσινή σας ενδοσκόπηση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ορισμένες φορές παραείστε ευαίσθητοι ή εύθικτοι σε κάποια θέματα που αφορούν στα ερωτικά σας, κάτι που σας βάζει μόνιμα σε διαδικασία ψαξίματος και δε σας αφήνει να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε στη σχέση σας. Πρέπει να είστε περισσότερο άνετοι να μην παίρνετε τα πράγματα στραβά.

ΛΕΩΝ

leont

Κάτι αρχίζει και αχνοφαίνεται στο βάθος όσον αφορά στα ερωτικά σας και ενδεχομένως σε αυτό να σας βοηθήσουν πολύ και κάποιοι φίλοι σας που έχουν βαλθεί να μη σας αφήνουν κλεισμένους στο σπίτι. Νέες γνωριμίες ίσως από κάποια καινούργια ενασχόλησή σας ή ένταξή σας σε μια παρέα ή ομάδα είναι πολύ πιθανές γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε προτάσεις, ακόμα κι αν αρχικά νιώθετε ότι βαριέστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τώρα τελευταία δίνετε περισσότερο την εντύπωση ατόμων παρορμητικών που είναι έτοιμα να υποκύψουν σε κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται στο δρόμο τους, κάτι που είναι πολύ μακριά από το συνηθισμένο σας χαρακτήρα. Σαν να ήσασταν κλεισμένοι κάπου και ξαφνικά βγαίνετε στο φως και προσπαθείτε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, κάνοντας όλα όσα στερηθήκατε. Αυτό όμως εγκυμονεί κινδύνους στα ερωτικά σας, μιας και τα λουριά σας έχουν χαλαρώσει γι’ αυτό προσοχή!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το να έχετε σωστή επικοινωνία με το σύντροφό σας είναι το ζητούμενό σας σήμερα και ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα κριτήριά σας για την επιλογή ενός προσώπου ήταν πρόχειρα ή επιφανειακά και δε δίνατε βάση στο κατά πόσο είχατε κοινά ενδιαφέροντα ή μιλούσατε την ίδια γλώσσα. Αυτό που σας λείπει είναι η ποιότητα στην επαφή σας και όχι η ποσότητα κι ίσως αυτό να σας δυσαρεστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Όλοι χρειάζονται που και που να χαλαρώνουν τις αντιστάσεις τους και να αισθάνονται πιο ζωντανοί, είτε το παραδέχονται είτε είναι σαν και σας και το κρύβουν. Ίσως είναι η κατάλληλη μέρα και για σας να το ρίξετε λίγο στο σορολόπ, να γελάσετε με ένα αστείο ή να παίξετε με κάποιο άτομο έστω για χάρη του φλερτ. Όλο αυτό θα σας ελαφρύνει τη διάθεση και θα σας κάνει περισσότερο ερωτικούς και ελκυστικούς στο άλλο φύλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ξεκινάτε την εβδομάδα σας γεμάτοι παιχνιδιάρικη διάθεση και ενθουσιασμό, αφού με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενισχύει την παιδικότητα και την ανεμελιά σας νιώθετε ότι, πέρα από τη μέρα, κάτι άλλο καινούργιο και πιο όμορφο θα παρουσιαστεί στα ερωτικά ή τη σχέση σας. Η μέρα είναι καλή, η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη και τίποτα δεν δείχνει ικανό να σας ρίξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλά θα ακούσετε σήμερα αλλά για σας θα είναι ο "Μπαινάκης" κι ο "Βγαινάκης". Βλέπετε ότι επικρατεί μια χαλαρότητα στην ατμόσφαιρα και μια ξενοιασιά, οπότε τι να πάρετε στα σοβαρά; Το φλερτ ή τις κολακείες που θα σας κάνει ένα πρόσωπο; Ίσως όμως ανάμεσα σε αυτά που θα σας πει να υπάρχει και μια βάση πολύ πιο ουσιαστική που θα σας κάνει να το σημειώσετε στου μυαλού σας τα κατάστιχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο Ερμής είναι ήδη στο ζώδιό σας και σας σπρώχνει να ξεσηκωθείτε και να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι νέο και πιο ανέμελο απ’ αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Θέλετε να περάσετε καλά και θα αναζητήσετε κάποιο άτομο που να έχει ακριβώς τις ίδιες επιδιώξεις με σας. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύετε, αφού η αντίφαση είναι στοιχείο που σας καθορίζει και συνήθως για άλλο πάτε άλλο όμως καταλήγετε να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε την τάση να μπερδεύετε λίγο τα πράγματα ή να τους δίνετε παραπάνω αξία από αυτήν που έχουν και γι’ αυτό θα ήταν καλό να είστε πιο προσεκτικοί σήμερα, αφού θα είστε πιο χαλαροί και ανέμελοι απ’ ό, τι συνήθως και ίσως παρασυρθείτε από όλο το κλίμα και πείτε διάφορα που δεν πρέπει. Το αποτέλεσμα θα είναι να καταλήξετε μπλεγμένοι σε μία ερωτική κατάσταση που στο τέλος δε θα ξέρετε πώς να ξεφύγετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved