Ερωτικό ωροσκόπιο 11/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε την μέρα σας με την πρόθεση να μην ξετιναχτείτε σωματικά και να είστε κάπως πιο συγκρατημένοι σήμερα αλλά θα χρειαστεί να καταβάλετε πολύ κόπο για να το καταφέρετε. Κάτι το Σάββατο, κάτι η Σελήνη στους Διδύμους ό, τι αν σχεδιάζατε στο μυαλό σας δε σας κάθεται. Πάντως μία αποκάλυψη που αφορά στο πρόσφατο παρελθόν σας ή ένα μυστικό του ατόμου που ενδιαφέρεστε ενδέχεται να σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Καλά θα κάνετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένας συγγενής σας ή γνωστός μπορεί να προσπαθήσει να σας ανοίξει τα μάτια ή να σας πείσει να δείτε την κατάσταση στις πραγματικές της διαστάσεις αλλά εσείς θα πεισμώσετε και θα επιμείνετε στη δική σας άποψη, ακόμα κι αν κατά βάθος κάτι δε σας πάει καλά και έχετε τις αμφιβολίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και σας ανασταίνει το ηθικό για τα καλά. Η Αφροδίτη όμως στον 8ο οίκο σας σε αγαστή συνεργασία με τον Κρόνο σήμερα σας δημιουργεί κάποιες δεύτερες σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο που σας έχει ξεσηκώσει ερωτικά και κάνετε το ένα άνοιγμα μετά το άλλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ευνοημένοι θα είναι αυτοί που κινούνται με στόχο τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και από το πρωί έχετε την αίσθηση ότι απλά πρέπει να σοβαρευτείτε και να δείτε τα πράγματα πιο εκλογικευμένα σχετικά με την ήδη υπάρχουσα ή την όποια μελλοντική σχέση σας. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε βασιζόμενοι μόνο στο συναίσθημα, αφού γνωρίζετε ότι πολλά είναι τα της καθημερινότητας που πρέπει να διευθετούνται για να συμπορευτείτε στη ζωή με κάποιο άτομο.

ΛΕΩΝ

leont

Ένα ερωτικό παιχνίδι πάντα είναι καλοδεχούμενο από σας και δίνει άλλο χρώμα στη μέρα σας και ιδιαίτερα στη νύχτα σας. Το θέμα είναι ότι μπορεί να κολακεύεστε, να τονώνει την αυτοπεποίθησή σας ή να ενισχύει την ψυχολογία σας αλλά δεν πρέπει να παρασύρεστε και να χάνετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Χαλαρώστε, διασκεδάστε αλλά με μέτρο και σύνεση και οπωσδήποτε κρατήστε μια πισινή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δεν σας κυνηγάει κανείς και πρέπει οπωσδήποτε Σαββατιάτικα να πάρετε αποφάσεις σε κάποια θέματα που ενδέχεται να προκύψουν με τη σχέση σας ή το σύντροφό σας. Η όψη Αφροδίτης - Κρόνου αναμφισβήτητα σας ασκεί μια πίεση. Αισθάνεστε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε να το κάνετε και δεν παίρνει αναβολή γιατί μόνο έτσι μπορείτε να προχωρήσετε παρά κάτω. Το να ξέρετε που πηγαίνετε είναι σίγουρα αρκετά σημαντικό για σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η σημερινή μέρα σας βοηθά να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για τα ερωτικά σας. Όχι μόνο θα δείτε τα δεδομένα που έχετε μέχρι στιγμής στα χέρια σας αλλά και θα προσπαθήσετε να τα αξιοποιήσετε όσο μπορείτε, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Βέβαια στη δική σας περίπτωση πάντα παίζει ο αστάθμητος παράγοντας (λέγε με Ουρανό) που αν αποφασίσει να παρέμβει, θα σας ανακατέψει ξανά την τράπουλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είστε από τα άτομα που αρέσκονται στα πολλά και παχιά λόγια, ιδίως όσον αφορά στα ερωτικά σας, αφού αναζητάτε αποδείξεις και πράξεις από το άλλο άτομο για να επιβεβαιωθείτε για τις προθέσεις του. Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα όπου ο Κρόνος στο ζώδιό σας με τη βοήθεια της Αφροδίτης ίσως φέρει αυτό το... είδος στο δρόμο σας που θα είναι σαφές και συνεπές στο τι λέει και τι κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε πιο συγκρατημένοι σήμερα από ό, τι τις προηγούμενες μέρες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι επιθυμίες σας εξαφανίστηκαν ή μετριάστηκαν, απλά θα προσπαθήσετε να γίνετε, στο μέγεθος του δυνατού πάντα, πιο ορθολογικοί. Μπορεί να βρεθείτε με το άτομο που ενδιαφέρεστε πολύ αλλά εξαιτίας αυτής σας της τάσης ίσως θελήσετε να επιβεβαιώσετε την ειλικρίνεια των συναισθημάτων του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συναντά σε όψη τον κυβερνήτη σας Κρόνο, κάτι που βέβαια δεν σας επηρεάζει αρνητικά αφού είναι στη φύση σας ο αυτοέλεγχος και η αυτοσυγκράτηση, απλά σας υπενθυμίζει ότι καλό θα ήταν να μην αφήσετε την καρδιά σας, εξαιτίας των όσων νιώθετε, να αυτονομείται όποτε θέλει αλλά να συμβαδίζει με τη λογική γιατί μόνο έτσι θα αποφύγετε τις μελλοντικές απογοητεύσεις στην ερωτική σας ζωή. Αν έχετε δίκιο ή άδικο δεν είναι του παρόντος...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε αλλά πριν προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε θα αρχίσετε να καταστρώνετε κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον. Παρόλο που είναι Σάββατο, δεν είστε σε φάση να βγείτε ή να ξενυχτήσετε και θα προτιμήσετε να οργανώσετε κάπως και την προσωπική σας ζωή που έχει αρχίσει να σας κουράζει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Καλώς ή κακώς είναι μια μέρα που μάλλον δεν θα περιέχει αυτά που περιμένατε ή ελπίζατε και ίσως σας φέρει μια μικρή απογοήτευση. Κάποια σχέδια για το βράδυ με το έτερο ήμισυ δεν φαίνονται να σας βγαίνουν ενώ οι φίλοι σας μπορεί λόγω υποχρεώσεων να είναι αγκαζαρισμένοι και αυτό σας χαλάει αρκετά τη διάθεση. Αλλά το γνωστό ρητό «όπως βρίσκεις τον καιρό τον αρμενίζεις» σύντομα θα σας συνεφέρει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved