Ερωτικό ωροσκόπιο 10/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζετε να διατηρείτε το ενθουσιώδες πνεύμα σας, έστω κι αν οι συνθήκες δεν το ευνοούν γιατί είναι πιο περίπλοκες ή απαιτούν από σας να συμμαζευτείτε. Ίσως γι' αυτό και αυτές τις μέρες προσπαθείτε να μην σκέφτεστε καθόλου το αύριο και να ζείτε τη στιγμή, κάτι που, όση επικινδυνότητα κι αν κρύβει, σας κάνει ερωτικά ακαταμάχητους μιας και είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να σας... δεσμεύσουν για περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας ευνοεί στο να πάρετε την υποστήριξη και την ηθική συμπαράσταση από το σύντροφό σας ή από κάποιο πολύ δικό σας άτομο, που όχι μόνο θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για κάποιο πλάνο που ίσως έχετε στα σκαριά αλλά θα σας προσφέρει τη σιγουριά και την ασφάλεια που αναζητάτε ασυνείδητα στη σχέση σας. Είναι αρκετό λοιπόν το κίνητρο για να σας απογειώσει τη διάθεση στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε κάπως πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και θέλετε να βρεθείτε με ανθρώπους που είτε ανήκουν είτε σας κάνουν να νιώθετε οικογένειά σας. Όσο βρίσκεστε μέσα στην ρουτίνα και στο τρέξιμο της καθημερινότητας δεν αναπτύσσετε τέτοια συναισθήματα αλλά σήμερα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε, ειδικά για ένα ερωτικό σας θέμα ή μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και ίσως να ζητήσετε τη γνώμη κάποιων που σέβεστε την άποψή τους.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νοσταλγική σας διάθεση αλλά και η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά σε κάποιους φίλους που είχατε καιρό να δείτε και να βιώσετε το «σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα» είναι αρκετά έντονη σήμερα και σας έχει συνεπάρει. Ίσως μέσα από αυτό το περιβάλλον αναβιώσει και κάποιο παλιό ειδύλλιο ή φανερωθούν κρυμμένες πτυχές για ένα έρωτα που δεν ευδοκίμησε.

ΛΕΩΝ

leont

Μην παρασυρθείτε σήμερα από μια κατάσταση η οποία το μόνο που σας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής είναι να σας κρατά σε εγρήγορση. Το να καταναλώνετε ενέργεια και χρόνο πιθανόν με ένα λάθος άτομο, προσπαθώντας να αποδείξετε ότι δεν πέφτετε έξω ή ότι δεν είναι αυτό που το ένστικτό σας φωνάζει δεν είναι ό, τι καλύτερο για σας αυτήν την περίοδο γιατί θα πέσει το ηθικό σας και θα απογοητευτείτε..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε πάλι τη συντροφικότητα και το μοίρασμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και που τον τελευταίο καιρό λόγω υποχρεώσεων είχατε χάσει. Θα ηρεμήσετε και θα εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας και θα περάσετε αρκετό χρόνο με το σύντροφό σας, βολτάροντας και ξαναβρίσκοντας τη θέρμη σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και σχεδιάστε μια όμορφη ερωτική νύχτα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν μη άλλο είστε αποφασισμένοι να μην αφήνετε πλέον τίποτα να πέσει κάτω και να σηκώσετε το γάντι της ερωτικής πρόκλησης, αν και όταν ριχτεί. Με αυτό το σκεπτικό σήμερα θα κινηθείτε παρότι δείχνετε κάπως ανυπόμονοι με την εξέλιξη που θα έχει μια γνωριμία γιατί κατά τη γνώμη σας το άλλο μέρος θα πρέπει να δράσει άμεσα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αν θέλει να σας αποκτήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μια καλή ημέρα είναι σήμερα και η βδομάδα σας κλείνει σιγά-σιγά με τη Σελήνη στον απέναντί σας Ταύρο που σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφα. Ίσως μέσα σας αισθανθείτε ότι είστε σε φάση να βάλετε τις βάσεις για μια σχέση ή να κάνετε ένα άνοιγμα σε ένα πρόσωπο που από καιρό θέλετε να προσεγγίσετε. Οι ελεύθεροι έχετε όλες τις θετικές προοπτικές κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ταιριάζετε αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρότι Παρασκευή και ήδη θα έπρεπε να είστε ξεσηκωμένοι, καθώς το τέλος της εβδομάδας είναι προ των πυλών, εσείς δεν βρίσκεστε σε αυτή τη φάση και μάλλον σκεπτικοί ή προβληματισμένοι δείχνετε. Νιώθετε πιο κοντά στο παρελθόν απ' ό, τι στο παρόν, καθώς το μυαλό σας ίσως πλημμυρήσει από κοινές σας στιγμές με κάποιο άτομο, ξαναθυμίζοντάς σας όμως και λάθη που έγιναν από την μεριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Για σήμερα έχετε αποφασίσει να μην αφήσετε να σας απασχολήσουν επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις και να αφοσιωθείτε στο πως μπορείτε να περάσετε καλά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κι επειδή αυτή η ηρεμία και η άνεση θα βγει και στο πρόσωπό σας είναι πολύ πιθανόν να κεντρίσετε το ενδιαφέρον αρκετών του αντίθετου φύλου. Οι έχοντες σχέση πάντως θα ξαναθυμηθούν γιατί επέλεξαν να είναι με το συγκεκριμένο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι η κατάλληλη μέρα να κοιτάξετε λίγο τον εαυτό σας και να φροντίσετε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε είτε ένα καλό δείπνο μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο είτε να πάτε κάπου που σας ηρεμεί και σας αποφορτίζει. Δεν είστε σε φάση πάντως να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, αλλά με τη συντροφιά του ενός, γι' αυτό θα προτιμήσετε να περάσετε το βράδυ σας στο χώρο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα είστε στα καλύτερά σας. Ευδιάθετοι, χαλαροί και έτοιμοι να απολαύσετε τη βραδιά σας με το άτομο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας. Γι αυτό δε θα αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας καταβάλει και να σας χαλάσει τη διάθεση. Όσο λοιπόν περνάει η μέρα τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά και το μόνο που θα σκέφτεστε είναι πότε θα έρθει η ώρα για να βρεθείτε κοντά του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved