Ερωτικό ωροσκόπιο 6/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία αργία που κλείνει την εορταστική περίοδο σήμερα και το μυαλό σας ήδη βρίσκεται σε εγρήγορση κάνοντας σχέδια και υπολογισμούς για το πώς θα κινηθείτε στο άμεσο μέλλον. Πιστεύετε ότι πρέπει να μαζευτείτε λίγο και να πατήσετε ελαφρώς στη γη και στα ερωτικά σας και πιθανόν να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε βήματα σε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό σε αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η σημερινή ημέρα δε φαίνεται να ξεκινά με τα ίδια κέφια που είχατε χθες, αφού το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στο Σκορπιό σας εγκαλεί στην τάξη, σας σπρώχνει να γίνετε πιο πρακτικοί και να συμμαζέψετε τα ερωτικά σας γιατί τελευταία το έχετε παρακάνει. Λογικό είναι να αναρωτιέστε μήπως πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι έως και τσιγκούνηδες υλικά και αισθηματικά απέναντι στο πρόσωπο που έχετε σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μια νευρικότητα ή προβληματισμός σας έχει καταλάβει σήμερα, καθώς βλέπετε ότι μια κίνηση στα ερωτικά σας δε σας βγήκε όπως τη θέλετε ή ελπίζατε. Το πιο πιθανό είναι να παρασυρθήκατε από το συναίσθημα της στιγμής και να πέσατε έξω στους υπολογισμούς σας και τώρα να καλείστε να αναλάβετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Ευτυχώς για σας τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο φαίνονται.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια μέρα απολογισμού και ανάληψης ευθυνών για σας σήμερα και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε για να βάλετε κάτω όλα όσα πράξατε το τελευταίο χρονικό διάστημα και με λογική και ειλικρίνεια να αναγνωρίσετε τυχόν λάθη ή παραλείψεις σας. Ίσως τα περισσότερα να αφορούν στα ερωτικά σας που είτε εξαιτίας του Δία στο ζώδιό σας θεωρήσατε ότι θα έχετε πλήρη κάλυψη είτε από ανασφάλεια κάνατε διάφορα που τελικά δεν ήταν για το καλό κανενός.

ΛΕΩΝ

leont

Αν και αργία σήμερα θα καταπιαστείτε με διάφορες επαγγελματικές εκκρεμότητες ή κάποιο πρόβλημα που ίσως προκύψει. Αυτό από μόνο του δεν είναι ό, τι καλύτερο και μάλλον σας προσγειώνει απότομα από τη χθεσινή ευφορία. Παρόλο που σύντομα θα τα διευθετήσετε όλα, ο σύντροφός σας ίσως αρχίσει να παραπονιέται ότι ακόμα και τέτοια μέρα πάλι ασχολείστε με τη δουλειά σας κι όχι μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δε θα ιδρώσει το αφτί σας σήμερα από το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, όχι γιατί η όψη είναι θετική αλλά γιατί και οι δύο πλανήτες είναι... συγγενείς σας και τα πάτε καλά μαζί τους. Τι δηλαδή; Τώρα θα αρχίσετε να σκέφτεστε, να προγραμματίζετε ή να κάνετε υπολογισμούς; Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι μια έντονη επικριτική διάθεση που θα σας πιάσει και ίσως αρχίσετε να παριστάνετε το δάσκαλο στον κακό μαθητή- σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποια θέματα γίνονται αρκετά δύσκολα ή έχουν την ιδιαιτερότητά τους στα ερωτικά σας κι απαιτούν από σας ειδικούς χειρισμούς αλλιώς δε θα καταφέρετε να τα λύσετε παρ' όλες τις προσπάθειες. Ένα από τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι η στεγνή λογική αφού αν αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει τότε η κρίση σας θα θολώσει και δεν θα βγάλετε σαφή συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας και έρχεται να σας επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση των υποχρεώσεων και των καθηκόντων που βέβαια όσο να πεις δεν σας είχαν λείψει. Μέσα σε όλα τα άλλα έχετε να αντιμετωπίσετε και κάποια θέματα στα ερωτικά σας που είχατε βάλει στον πάγο γιατί δε θέλατε να χαλάσετε το εορταστικό κλίμα αλλά τώρα οφείλετε να τα ξανανοίξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρά το ότι έχετε μπει ήδη σε διαδικασία να βάλετε κάτω κάποια πράγματα με χαρτί και με μολύβι και να κάνετε τη σούμα στα ερωτικά σας, δεν είναι και το καλύτερο για σας και σας δημιουργεί ιδιαίτερο εκνευρισμό να βλέπετε ότι το έχετε παρακάνει. Γι' αυτό κι ίσως γίνετε λίγο απότομοι ή δεικτικοί σε κάποια απαίτηση του συντρόφου σας γιατί θα θυμηθείτε κάποιες περιπτώσεις που υποκύψατε και μετά πληρώσατε τη νύφη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σε όψη με τον Κρόνο σήμερα δε θα σας λέει και κάτι το διαφορετικό. Κατά κάποιο τρόπο είστε στο στοιχείο σας, αφού το πνεύμα της ημέρας επιτάσσει συγκέντρωση, υπευθυνότητα και ανάληψη ευθυνών. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει μέσα σας μια δυσαρέσκεια ή έλλειψη σιγουριάς για το αν ευοδωθούν με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προσδοκίες που έχετε στα ερωτικά σας αλλά είστε αποφασισμένοι να το παλέψετε όσο μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι μέρα που θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες δουλειές ή να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες αφού δεν έχετε την πολυτέλεια να τις αναβάλετε. Παρότι δεν το έχετε με τα πρακτικά γιατί σας μιζεριάζουν η αλήθεια είναι ότι όποτε αναλαμβάνετε κάτι, έστω και με το δικό σας ανορθόδοξο τρόπο, τα καταφέρνετε. Γρήγορα λοιπόν θα ξεμπερδέψετε και μάλιστα αρκετά ικανοποιημένοι και θα αφιερώσετε την τελευταία μέρα του εορταστικού δωδεκαημέρου στο ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Θετική ή αρνητική, κάθε όψη που ενέχει τον Κρόνο δεν είναι στο μενού των προτιμήσεών σας, αφού σας προσγειώνει στην πραγματικότητα που ούτε σας αρέσει, ούτε την χρειάζεστε κατά τη γνώμη σας. Και μιας και το δικό σας σκεπτικό ούτε πρακτικό είναι ούτε εκλογικευμένο, δεν μπορείτε και να απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα που έχουν προκύψει στη σχέση σας και πιέζεστε να γίνετε ξεκάθαροι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved