Ερωτικό ωροσκόπιο 5/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος των εορτών κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού σήμερα ο Ήλιος κάνει αντίθεση με το Δία, πράγμα που σημαίνει ότι μεν υπάρχει μια διάχυτη υπερβολή αλλά και πληθώρα ευχάριστων στιγμών, συναισθημάτων και πάνω απ' όλα αισιόδοξη στάση. Γι' αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τη μέρα στο έπακρο οι έχοντες σχέση για να διασκεδάσετε και οι ελεύθεροι στην αναζήτηση νέων ερωτικών εμπειριών.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Χαράς ευαγγέλια προμηνύει η σημερινή μέρα και για σας. Σήμερα επιβάλλεται να αφήσετε πίσω σας όλα εκείνα που σας ταλαιπωρούν και σας αγχώνουν και να το ρίξετε στην παλαβή. Το να σκάτε και να στενοχωριέστε συνεχώς για τα ίδια πράγματα βλέπετε ότι δε σας προσφέρει καμία αλλαγή, οπότε αφήστε τις δυσάρεστες σκέψεις, πάρτε το έτερο ήμισυ, βγείτε, διασκεδάστε και γελάστε με την ψυχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και σίγουρα θα την απολαύσετε, αφού η αντίθεση του Ήλιου με το Δία που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο 2ο οίκο σας σάς σπρώχνει βέβαια να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη αλλά δεν πρόκειται να βαρυγκωμήσετε. Μπορεί να ξοδευτείτε οικονομικά και αισθηματικά αλλά σκασίλα σας μεγάλη, αφού και καλά θα περάσετε και ερωτικά θα είστε στα πάνω σας.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να άργησε λίγο, ίσως νομίσατε ότι σας άφησε στα κρύα του λουτρού, να όμως που ο Δίας αποφασίζει να κάνει δυναμική επανεμφάνιση, έστω και την τελευταία στιγμή, και να σώσει τα προσχήματα και το καλό του όνομα. Μέρα χαράς, με κέφια και διάθεση ανεβασμένη και με την τύχη στα ερωτικά επιτέλους να σας κλείνει το μάτι πονηρά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε και ούτε μια στιγμή να μη σκεφτείτε το αύριο.

ΛΕΩΝ

leont

Η μπίλια θα γυρίσει σήμερα και για σας και ίσως σας κάτσει στο σωστό το... νούμερο, αρκεί να συνταχτείτε με το πνεύμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού που επικρατεί στους ουρανούς. Πιθανότητες υπάρχουν πολλές και για μια ερωτική γνωριμία που όμως θα πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα να περάσετε καλά και να ευχαριστηθείτε κι όχι να κάνετε σχέδια για κάτι μόνιμο ή μακρόχρονο. Αυτά είναι για τον Κρόνο....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο μήνας αυτός δείχνει να σας σπρώχνει με χίλια γιατί μπορεί ο Άρης στο 2ο οίκο σας να σας δημιουργεί κάποια θέματα στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, σας ωθεί όμως και στο να δραστηριοποιηθείτε σε αυτούς τους τομείς και να πάρετε πρωτοβουλίες κι όχι να μένετε σε δεύτερο πλάνο. Και σήμερα που όλα φωνάζουν ότι η τύχη βοηθά τους τολμηρούς είστε έτοιμοι ακόμα και να ρισκάρετε να κάνετε το πρώτο βήμα στην προσέγγιση ενός ατόμου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πιθανόν να είστε από εκείνους που την εορταστική περίοδο δεν την πολυκατάλαβαν γιατί συνέβησαν διάφορα που σας προβλημάτισαν ή σας χάλασαν τελείως τη διάθεση αλλά ο Δίας έρχεται για να σας ξαναδώσει μια γεύση του τι μπορεί να καταφέρει κάποιος όταν έχει την τύχη με το μέρος του. Χαμογελάστε, γοητεύστε, αποκτήστε την αισιοδοξία που χρειάζεται και θα δείτε τα ερωτικά σας να παίρνουν την ανιούσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είστε από εκείνους που τόσο καιρό με τον Κρόνο στο πλάι σας έχετε την ανάγκη να χαρείτε και να αποκτήσετε θετική σκέψη και η μέρα προσφέρεται και για τα δύο αλλά και για άλλα πολλά που θα έχουν αντίκτυπο και στα ερωτικά σας θέματα. Ευκαιρίες για τυχαίες γνωριμίες που όμως θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση ή για συνάντηση που θα σας απογειώσει συναισθηματικά θα είναι στο σημερινό πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όταν μιλάμε για Δία αυτόματα η σκέψη πάει σε σας, αφού είναι ο κυβερνήτης σας και στη δεδομένη περίπτωση που βρίσκεται στον 8ο οίκο σας το να παραμείνετε συγκρατημένοι ή προσεκτικοί ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν υπάρχει. Η ερωτική φλόγα θεριεύει σήμερα και είστε έτοιμοι να τζογάρετε με μανία αλλά ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι θα είστε, αφού το σύνθημα είναι «ο καθείς για την πάρτη του και ο Δίας για όλους».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Να και μια όψη που έρχεται σαν το μάννα εξ ουρανού στους πεινασμένους και διψασμένους του ζωδίου σας για αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Ο Ήλιος σας κάνει αντίθεση με το Δία και αποφασίζετε να το χαρείτε όσο περισσότερο γίνεται. Ναι, μπορεί να ξεφύγετε, να ξεχάσετε για λίγο τους καημούς και τα βάσανα στα αισθηματικά σας ή να μην πολυσκεφτείτε και να ενδώσετε σε μια ερωτική πρόκληση, αλλά ποιος νοιάζεται; Ζούμε μόνο μια φορά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε και σεις στα πάνω σας. αφού δεν υπήρχε πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνει ο Δίας την εμφάνισή του και σαν καθυστερημένος Αϊ Βασίλης να σας φέρει ό, τι έπρεπε να είχε φέρει από την Πρωτοχρονιά. Ανεβασμένη ψυχολογία, θετική ενέργεια και πάνω απ' όλα στάση «πάρτε τώρα που γυρίζει γιατί κανείς δεν ξέρει πως θα είμαστε μετά». Αν μέσα στο χαμό κάνετε και μια... αμαρτία, τότε αποδώστε τη στο κλίμα ευφορίας που επικρατεί και ξεχάστε τη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι γεμάτη ενθουσιασμό, κέφι και καλή διάθεση και σεις σαν σφουγγάρι τα απορροφάτε όλα μονομιάς και λάμπετε. Νέοι έρωτες με θετικές προοπτικές για τους ελευθέρους ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και θα τους πάρουν τα μυαλά ενώ οι δεσμευμένοι ίσως αποφασίσουν μέσα στην αισιοδοξία που τους διέπει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved