Ερωτικό ωροσκόπιο 3/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Με περίσσια φόρα και δυναμισμό ξεκινάτε τη μέρα σας σήμερα, καθώς ο κυβερνήτης σας, Άρης, κάνει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και σας κινητοποιεί να κάνετε πράγματα που αναβάλατε ή εξαιτίας των γιορτών τα είχατε παρατήσει. Μια μίνι ένταση ή διαφωνία με το ταίρι σας ίσως σας φουντώσει για λίγο αλλά αργότερα θα καταλήξετε ότι είναι καλύτερα να βγαίνει ό, τι είναι στην επιφάνεια παρά να κρύβεται και να σας πετιέται μετά από του πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη εδώ και αρκετές μέρες είναι ανάδρομη στον επίσης γήινο Αιγόκερω, δείχνοντας σας ότι για να πορευτείτε στο μέλλον στα ερωτικά σας πρέπει να έχετε πάρει τα μαθήματα του παρελθόντος. Ψυχολογικά πάντως σήμερα ίσως αναστατωθείτε από κάποιες διαπιστώσεις που αφορούν σε ένα θέμα της σχέσης σας και θελήσετε να το ψάξετε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά έχετε αγχωθεί ή στρεσαριστεί αυτές τις μέρες και αποφασίζετε τουλάχιστον για σήμερα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μεταξύ εσάς και ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Με τη φόρα που έχετε μπορεί να πάρετε σβάρνα τις ρούγες και τα σοκάκια για να συναντήσετε κάποιο γνωστό σας όπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα ίσως αναφερθείτε με λεπτομέρειες σε αυτά που συζητήσατε νωρίτερα.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε πάντα μισόκλειστη την πόρτα στο παρελθόν και δεν περιμένετε την ανάδρομη Αφροδίτη για να ανατρέξετε κάθε φορά που πιέζεστε συναισθηματικά ή νιώθετε κάποιες ανασφάλειες για το παρόν. Ίσως σήμερα όμως αποτελέσει αιτία για μια διένεξη με το έτερο ήμισυ, αφού ενδεχομένως δε θα καταφέρετε να αποφύγετε τη σύγκριση ή την αναφορά σε μια παλιά κατάσταση που είναι παρόμοια με την τωρινή.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, είστε ιδιαίτερα αποφασιστικοί στο να περάσετε κάποιες δικές σας ιδέες ή απόψεις και με τη δυναμικότητα που θα σας διακρίνει σχεδόν θα τις επιβάλλετε στο ταίρι σας γιατί θα διαπιστώσετε ότι μέχρι τώρα ήσασταν αρκετά ανεκτικοί μαζί του. Όπως αντιλαμβάνεστε η όλη διαδικασία δεν θα είναι εύκολη ούτε θα γίνει χωρίς αντιδράσεις αλλά και σεις δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε ούτε πόντο πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αρχίζετε και αντιλαμβάνεστε ότι τελικά για να πετύχετε κάποια πράγματα στα ερωτικά σας χρειάζεστε υπομονή, μέθοδο και επιμονή αλλά σήμερα δεν θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τίποτα από τα παραπάνω, καθώς ένα θέμα που θα προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας εκνευρίσει αρκετά και θα σας αναγκάσει να περάσετε σε συνοπτικές και ταχείες διαδικασίες για να το αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Άρης στο ζώδιό σας κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθείτε γρήγορα και δυναμικά προς την απελευθέρωσή σας από κάποια αισθηματικά δεσμά που συνεχίζουν να σας κρατούν αιχμάλωτους. Βέβαια καλό θα ήταν να μην προβείτε σε ανακοινώσεις ώστε να μην έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε άποψη στην πορεία ή να αμφισβητήσετε τις αποφάσεις σας αλλά να περάσετε κατευθείαν στην πράξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Για σήμερα, τουλάχιστον, θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε εσείς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα σε μια κατάσταση που ενδέχεται να προκύψει και χρειάζεται άμεση παρέμβαση. Αυτό πιθανόν να σας φορτίσει συναισθηματικά και να είστε τσιτωμένοι όλη μέρα. Όπως αντιλαμβάνεστε ο κλήρος γι' αυτόν που θα την πληρώσει και χωρίς να φταίει κιόλας πέφτει στο άτομο που είναι δίπλα σας γιατί θα έχει άλλα σχέδια για το βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είναι γνωστό ότι είστε άτομα της υπερβολής και αρκετά πληθωρικοί σε συμπεριφορά και λόγια και σήμερα ίσως φτάσετε στα όρια, αφού είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσετε στον σύντροφό σας τη συσσωρευμένη ένταση όλων των προηγούμενων ημερών και να αρχίσετε ένα λεκτικό παραλήρημα που δεν έχει επιχειρήματα να στηριχτεί παρά μόνο τη δική σας αίσθηση της αδικίας που νομίζετε ότι βιώνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Άλλη μια μέρα που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε και να μην αφήσετε τον θυμό ή την έλλειψη υπομονής να σας καθορίσει γιατί σίγουρα το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο σας σάς σπρώχνει σε έντονες συμπεριφορές και αντιδράσεις και μπορεί να χάσετε το δίκιο που ίσως έχετε. Επίσης φροντίστε να αποδώσετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι κι όχι στο άτομο που σχετίζεστε, επειδή είναι το πιο κοντινό σας, εκτός κι αν ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση οπότε, ας πρόσεχε...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας δίνει αρκετές ευκαιρίες, ώστε εφαρμόζοντας κάποια περίεργη μεν αλλά έξυπνη ιδέα, να έρθετε πιο κοντά σε ένα άτομο που κυνηγάτε εδώ και καιρό. Ενδεχομένως κάποιες από τις πρωτοβουλίες σας να είναι λίγο πιεστικές αλλά επειδή ξέρετε ότι στη βράση κολλάει το σίδερο, δε θέλετε να αφήσετε να περάσει κι άλλος χρόνος γιατί με τα δεδομένα στη ζωή σας να αλλάζουν συνεχώς πιστεύετε ότι πρέπει να δράσετε γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως χρειαστεί σήμερα να βάλετε μπρος τις τακτικές του ελιγμού που γνωρίζετε πολύ καλά, προκειμένου να αποφύγετε ένα καυγά ή μια έντονη διαφωνία με το σύντροφό σας. Παρότι μπορεί να κατηγορηθείτε ότι δεν παίρνετε σαφή και ξεκάθαρη θέση, είστε αποφασισμένοι να μην ανταπαντήσετε και να κάνετε τους Κινέζους. Πάντως όποιο τρόπο κι αν εφαρμόσετε θα επιτύχετε σύντομα να επέλθει η ηρεμία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved