Ερωτικό ωροσκόπιο 2/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/1

Να έχετε μια όμορφη, ευτυχισμένη και πολύ ερωτική χρονιά!

ars

ΚΡΙΟΣ

Από το βράδυ και μετά αντιλαμβάνεστε ότι ο συναγερμός όλων αυτών των ημερών έχει λήξει. Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι ή να εκμυστηρευτείτε σε ένα δικό σας άτομο ότι έχετε βαρεθεί όλο αυτό το κυνήγι και το τρέξιμο στα ερωτικά σας και ότι θα ήταν καλύτερα να κάνετε μια παύση αλλά όση θέρμη βάζετε για να το πιστέψετε τόσο γρήγορα θα το ξεχάσετε και θα ξαναμπείτε στην ίδια διαδικασία μόλις κάτι νέο φανεί στον ορίζοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Από το βράδυ και μετά που η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο θα είστε πολύ πιο χαλαροί και έτσι θα αντιμετωπίσετε και πιο εύκολα κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σας. Αυτό από μόνο του θα είναι αρκετό για να σας ανεβάσει τη διάθεση και να είστε περισσότερο χαλαροί, ευχάριστοι και εκδηλωτικοί συναισθηματικά με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε τις επιτυχίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Οι αναταράξεις δείχνουν να υποχωρούν και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιους ανθρώπους που θέλετε να δείτε, να μιλήσετε ή να κάνετε ορισμένες δικές σας δουλειές που μέχρι τώρα δεν είχατε βρει χρόνο. Είστε, δε, αρκετά ορεξάτοι και ευδιάθετοι γι' αυτό και γίνεστε πόλος έλξης για ένα άτομο που ενδεχομένως να σας ζητήσει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να χαρείτε τη μέρα σας αλλά θα έχετε ένα άγχος ή προβληματισμό για κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει άμεσα να διευθετήσετε. Όλα αυτά βέβαια προσωρινώς γιατί από το απόγευμα και μετά η καρδιά σας θα βουλιάξει στο συναίσθημα για ένα πρόσωπο που τελευταία νιώθετε όλο και πιο κοντά και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να καταλάβετε αν αισθάνεται κι αυτό το ίδιο.

ΛΕΩΝ

leont

Με τη Σελήνη από το βραδάκι στον Υδροχόο και τον 7ο οίκο σας επανέρχεστε δριμύτεροι και πιο ανανεωμένοι σήμερα, έτοιμοι να ριχτείτε ξανά στη μάχη της διεκδίκησης. Ίσως κάνετε και κάποιες συζητήσεις ή σχέδια με το σύντροφό σας που φαίνεται να έχουν αρκετά θετικές προοπτικές για το μέλλον ενώ πιθανόν οι ελεύθεροι να βρίσκεστε στα σκαριά μιας νέας ερωτική σχέσης ή γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι ανάδρομη στο φιλικό σας Αιγόκερω και είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνει την εμφάνισή του μέσω ενός τηλεφώνου ή ενός κοινού γνωστού κάποιο άτομο που στο παρελθόν είχατε ερωτική σχέση μαζί του αλλά δεν ευδοκίμησε. Αυτό ίσως συμβάλει θετικά στη διάθεσή σας γιατί θα διαπιστώσετε ότι δεν τρέφετε μέσα σας καμία κακία για το τότε. Καλό είναι όμως να διαγράψετε το ενδεχόμενο να ξαναπροσπαθήσετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Όλο αυτό το πήγαινε- έλα και το πέρα- δώθε που ζήσατε τις προηγούμενες μέρες σας ερωτικά σας έχει καταπονήσει αρκετά και νιώθετε ότι το μόνο που καταφέρατε είναι να έχετε ναυτία από τους κύκλους που διαγράψατε. Σήμερα ίσως αρχίσετε να ψάχνεστε για κάποιο καινούργιο άτομο ή διαφορετικό που θα σας συναρπάσει και θα σας βάλει πάλι στο ερωτικό παιχνίδι. Άλλωστε είναι η εποχή για νέα ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αυτές τις μέρες προσπαθείτε πολύ να έχετε καλή διάθεση και δεν θέλετε να βάζετε με το μυαλό σας διάφορα που σας χαλούν την ψυχολογία αλλά πότε το ένα πότε το άλλο βρίσκεστε πάλι στο ίδιο σημείο να αναρωτιέστε να την αγάπη ή την ειλικρίνεια στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Πάντως σήμερα θα περάσετε καλά και θα βάλετε στην άκρη όλα τα περίεργα σενάρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αρκετά πέσατε σε διάθεση και σε αρκετούς ίσως βγήκε ξινή η εορταστική περίοδος οπότε δε θέλετε σήμερα να σκεφτείτε σοβαρά θέματα ή να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Κάποιοι από σας ίσως δε δουλεύετε οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλετε τα σπασμένα διασκεδάζοντας και περνώντας χαλαρά τη μέρα σας. Τώρα αν σας τύχει και κάποιο αργοπορημένο... χριστουγεννιάτικο ερωτικό δώρο δεν θα πείτε όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Επιτέλους, το κεφάλι σας αρχίζει και ελαφρύνει και η καρδιά σας ξαναβρίσκει τους χτύπους της κι έτσι από το βράδυ και μετά θα είστε από εκείνου που θα ανασάνουν με ανακούφιση. Θα είναι μια περίεργη μέρα για σας, αφού έχετε την αίσθηση ότι σήμερα πρέπει να ρισκάρετε σε μια ερωτική κατάσταση και να μην το πολυσκεφτείτε γιατί πιθανόν να σας οδηγήσει εκεί που θέλατε να πάτε αλλά δεν ξέρατε πως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα είστε κεφάτοι και με περισσότερη αισιοδοξία, αφού με τη Σελήνη στο ζώδιό σας από το βράδυ βλέπετε τελείως διαφορετικά κάποιο θέμα στη σχέση σας και ενδεχομένως να φανεί και μια λύση ψάχνατε. Οι ελεύθεροι ασκείτε μια έντονη έλξη και πιθανόν να δεχτείτε την πρόκληση από ένα άτομο. Επειδή δεν είστε σε φάση ψαξίματος δε θα σταθείτε να σκεφτείτε τίποτα παρά μόνο το παιχνίδι και πως θα το απολαύσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι μια από τις μέρες που σας κάνουν να αισθάνεστε τυχεροί και ότι έχετε κατά κάποιο τρόπο μια προστασία άνωθεν που σας κρατάει αλώβητους ή μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις. Σήμερα, θα φροντίσετε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε αλλά και να χαρείτε στιγμές ευτυχίας με το σύντροφό σας, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να συμβούν και να σας τα στερήσουν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved