Ερωτικό ωροσκόπιο 29/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Κι εκεί που είστε μια χαρά κι έχετε καταλήξει στο τι θα κάνετε και πως θα κινηθείτε, με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σε μια ακόμα όψη με τον Ερμή αυτή τη φορά, τρώτε ξαφνικά τη φλασιά και αλλάζετε τροπάρι και τακτική. Αυτοαναιρείστε και εκνευρίζεστε με τον εαυτό σας που ένα άτομο που θέλετε αρκετά το έχετε αφήσει να σας τραβάει από τη μύτη. Ε, όχι και να πέσετε τόσο χαμηλά…

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πρέπει να επιδείξετε αρκετή υπομονή και επιμονή σήμερα και να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Επειδή αντιλαμβάνεστε ότι οι αντιδράσεις του είναι κάπως απότομες και λόγω των αργών δικών σας αντανακλαστικών είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε προ απρόοπτης μεταστροφής των διαθέσεών του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ξαφνικά ίσως αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανόν να κόψετε κάποιες επαφές από γνωστούς ή συγγενείς που νιώθετε ότι κρατούν πίσω ή σας κάνουν να νιώθετε μίζερα. Κι επειδή γενικά είναι μια περίοδος που δεν κρατιέστε, ίσως επεκταθείτε στις περικοπές και σε ένα άτομο που θέλετε αλλά είναι συνεχώς στο… περίπου.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρνείστε πεισματικά να κατανοήσετε το γιατί κάθε φορά που υπάρχουν γιορτές και αργίες, αντί να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε, αναγκάζεστε να βάφεστε στα χρώματα του πολέμου και να υπερασπίσετε το δικαίωμά σας στις ήρεμες στιγμές. Κι επειδή κάποιοι έχετε φτάσει σε σημείο να λυπάστε γιατί δε δουλεύετε και περνάτε όλη τη μέρα στην κόντρα με το σύντροφο, πρέπει σύντομα να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε κουραστεί αρκετά αυτήν την περίοδο να κερδίσετε τα θετικά σχόλια και την αποδοχή γνωστών και φίλων σας αλλά και ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά κι ίσως σήμερα σας τη βαρέσει και σκεφτείτε σοβαρά να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας. Στο κάτω- κάτω γιατί θα πρέπει να είστε εσείς εκείνοι που κόπτεστε τόσο και να μην είναι ο άλλος που θα αποζητά την εύνοιά σας;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε πάψει εδώ και πολύ καιρό να είστε τα καλά και υπομονετικά παιδιά και κατά βάθος το χαίρεστε αρκετά, όταν βλέπετε την έκπληξη στα πρόσωπα κάποιων που δεν περίμεναν να αντιμιλάτε ή να διεκδικείτε ό, τι σας αξίζει αφού δεν το συνηθίζατε. Και σήμερα είστε σε τέτοια θέση καθώς βλέπετε ότι το έτερο ήμισυ κάνει νερά κι είναι πολύ πιθανό να του δώσετε τελεσίγραφο και μάλιστα εκεί που νομίζει ότι όλα βαίνουν καλώς.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Όσο σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε τα ερωτικά σας τόσο πιο πολύ αναβάλλετε να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για τη μετέπειτα πορεία σας. Δεν είναι μόνο ότι φοβάστε τις ρήξεις και τις ανοιχτές αντιπαραθέσεις αλλά και τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρουν αψυχολόγητες κινήσεις. Παρόλα αυτά ίσως σήμερα διαπιστώσετε ότι κάτω από αυτήν τη συνεχή πίεση των αλλαγών σάς είναι πολύ δύσκολο να ενεργήσετε λογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εντελώς απρόοπτα και πάνω που καταπιάνεστε με κάτι άλλο, σήμερα αναγκάζεστε να το παρατήσετε και να διαχειριστείτε ένα ερωτικό σας θέμα που όχι μόνο σας τρώει σχεδόν όλη την ημέρα και την ενέργεια αλλά σας δίνει και την εντύπωση ότι δε θα ξεμπερδέψετε τόσο εύκολα μαζί του. Ξέρετε όμως ότι αν δεν ασχοληθείτε τώρα, θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ξέρετε ότι με το κοκαλάκι της νυχτερίδας που έχετε τόσο καιρό στα ερωτικά σας τα ρίσκα σας βγαίνουν, οπότε αποφασίζετε να το εκμεταλλευτείτε και να πάτε την κατάσταση στα άκρα, αλλάζοντας τελείως τη στάση σας απέναντι στο άτομο που σχετίζεστε. Είναι πολύ πιθανό να του ξεκόψετε απαιτήσεις και αξιώσεις που θεωρείτε ότι έχουν ως στόχο το στρίμωγμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό ό, τι του φανεί του Λολοστεφανή είστε σήμερα που πλέον αδυνατείτε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις στα αισθηματικά σας, αφού μια το ένα έρχεται, μια το άλλο φεύγει και μόνο τον τροχονόμο που δεν κάνετε. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, μιας και τίποτα δεν δείχνει λογικό πλέον και νιώθετε ότι όλη σας η ζωή βρίσκεται στον αέρα, οπότε γιατί εσείς να είστε οι σοβαροί της υπόθεσης;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το να πείτε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη σας είναι πολύ εύκολο με το χαρακτήρα που έχετε, κυρίως σήμερα που δεν μπορείτε να κρατηθείτε αλλά δεν το θέλετε κιόλας. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα έντονη και για σας στα ερωτικά σας αλλά αυτό δε σας χαλάει καθόλου, αφού οι ανατροπές και οι εκπλήξεις που είναι καθημερινές, δυσάρεστες ή ευχάριστες, σας κάνουν να αισθάνεστε ζωντανοί.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο οικογενειακό ή ερωτικό σας θέμα αλλά με τη λιγότερη δυνατή φθορά από τη μεριά σας και γι’ αυτό θα αποφύγετε τις απευθείας αντιπαραθέσεις, ακόμα κι αν προκληθείτε. Το θέμα είναι ότι η σημερινή μέρα δεν ευνοεί ελιγμούς και κορδέλες γιατί με αυτόν τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εντείνετε τα πνεύματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved