Ερωτικό ωροσκόπιο 26/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/12

Χρόνια Πολλά, γεμάτα αγάπη και έρωτα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Πέρασε η καταιγίδα και το ουράνιο τόξο αρχίζει και φαίνεται στον ερωτικό σας ορίζοντα. Με τη Σελήνη στο Ζυγό η σχέση σας, σήμερα, είναι το σημαντικότερο θέμα, καθώς καλείστε να μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια και να τα ξαναενώσετε ή να πάρετε σκούπα και φαράσι να μαζέψετε τα γυαλιά και να τα πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων. Ο εγωισμός σας είναι αυτός που θα καθορίσει το τι από τα δύο θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Παρότι τα πράγματα μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας ατόμου, φαίνεται να είναι πιο ήρεμα από χθες νιώθετε κάπως άβολα ή εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση και δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής. Προσπαθείτε να μη σκέφτεστε ότι είναι μια ακόμα μέρα αργίας, όπερ και σημαίνει ότι θα κινείστε στον ίδιο χώρο αλλά στο μυαλό σας σαν ταινία παίζουν οι τελευταίες χθεσινές σκηνές και είστε σε επιφυλακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αποφασισμένοι να μη σκάσετε και να κινηθείτε μπας και ξεφύγετε λίγο ίσως σήμερα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας που θα σας ενθουσιάσει. Έτσι κι αλλιώς είστε πάντα σε κατάσταση ετοιμότητας για κάτι καινούργιο που θα σας διεγείρει τον εγκέφαλο και θα σας βάλει στη νοητική εγρήγορση αλλά τώρα τελευταία με όλα αυτά που έχουν γίνει κινδυνεύατε να το ξεχάσετε.

astrologoi-astrology-300x100



cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκεί που τα πράγματα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους, ήρθε η χθεσινή μέρα και πλέον τίποτα δεν έμεινε στη θέση του. Με αρκετά νεύρα είναι πιθανό να είστε σήμερα και ίσως μια οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα τραπέζι στο σπίτι σας να καταλήξει σε μια κατάσταση «να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι» και με αλληλοκατηγορίες εκατέρωθεν, μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ

leont

Επαφές, συζητήσεις και ερωτικά παιχνίδια με ένα άτομο που καλοβλέπετε φτιάχνουν τη μέρα σας και σας ενισχύουν με αρκετό ενθουσιασμό και καλή διάθεση ενώ κάποια εξομολόγηση που δεν περιμένατε σας γεμίζει χαρά. Νιώθετε πάντως ότι έχετε πάρει τα πάνω σας από χθες και από δω και στο εξής βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι γι' αυτό και δε θέλετε με τίποτα να γυρίσετε πίσω στα περασμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πριν αρχίσετε να κάνετε τον απολογισμό της χθεσινής μέρας και μετράτε τι πετάξατε και τι σας έμεινε σκεφτείτε ότι τα γεγονότα είναι αρκετά πρόσφατα και ενδέχεται η κρίση σας να μην είναι λογική και ξεκάθαρη αλλά επηρεασμένη από αρνητικά συναισθήματα. Πριν πάρετε φόρα λοιπόν και πατήσετε με μανία το πλήκτρο «Διαγραφή» ξανασκεφτείτε το μπας και κάνετε λάθος.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη για μια ακόμα μέρα είναι στο ζώδιό σας αλλά αυτό είναι το λιγότερο για σας αφού με τις πλανητικές όψεις που βιώσατε ούτε λάμψη αλλά ούτε και καλή διάθεση σας έχει απομείνει. Μάλλον ανταριασμένοι είστε ακόμα και σε πλήρη συναγερμό και δεν θα πειστείτε ότι όλα τέλειωσαν, αν δεν το νιώσετε πρώτα μέσα σας. Το έτερο ήμισυ πάντως δείχνει να είναι πολύ καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Βάζετε με το μυαλό σας διάφορα αρνητικά για τα ερωτικά σας και ιδίως μετά τα χθεσινά είναι λογικό να μην έχετε και την καλύτερη διάθεση ή να προσπαθείτε να τσεκάρετε αν κάποια πράγματα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να είστε δύσπιστοι. Ακόμα όμως κι αν έχετε απόλυτο δίκιο, κοιτάξτε τι μπορείτε να κάνετε και μην κολλάτε στο συναισθηματικό κομμάτι γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να βασανίζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κάποιες συζητήσεις με ένα φίλο ή γνωστό σας που λόγω ημέρας έχετε την πολυτέλεια να κάνετε με άνεση, σας ανοίγουν τα μάτια και σας φέρνουν πιο κοντά στο να ανακαλύψετε τι φταίει και δεν πάνε τα πράγματα στα ερωτικά σας όπως τα περιμένατε. Εσείς από την πλευρά σας συμφωνείτε μαζί του και αποδέχεστε θεωρητικά κάποια σφάλματά σας αλλά όταν έρθει η ώρα δείχνετε να τα ξεχνάτε και να επαναλαμβάνετε τα ίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο καμένος στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Κάπως έτσι νιώθετε αφού σήμερα ο Ερμής στο ζώδιό σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σπρώχνοντάς σας να ευγνωμονήσετε τον Ύψιστο που βγήκατε σώοι από τα χθες. Λογικό όμως είναι να είστε επιφυλακτικοί στα όμορφα λόγια ή τις πράξεις ενός ατόμου που προσπαθεί να σας προσεγγίσει ερωτικά και να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας προειδοποίηση να μην ξανοίγεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η πρόκληση είναι στο αίμα σας και είστε πάντα έτοιμοι ψυχολογικά να αποδεχτείτε ή να βιώσετε καινούργια ή πρωτόγνωρα συναισθήματα στα ερωτικά σας και σήμερα έχετε όλες τις ευκαιρίες να πειραματιστείτε πάνω σε αυτόν τον τομέα. Κι μπορεί να δείχνετε ότι ανήκετε κάπου, όμως δε σημαίνει ότι θα μπείτε εύκολα σε ένα πρόγραμμα ούτε σε πλαίσιο γι' αυτό είναι πιθανό να παρασυρθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κάνει εξάγωνο με τον Ερμή και το μυαλό σας σήμερα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας αφού σκέφτεστε διάφορα που δεν ισχύουν και που πιθανόν να αφορούν στο σύντροφό σας, ενώ κάποια που μπορεί να συμβαίνουν τα αγνοείτε. Αφού έχετε υποψίες ή αμφιβολίες για μια του κίνηση ίσως είναι καλύτερα να το συζητήσετε μαζί του με την ηρεμία που σας διακρίνει, αντί να κάνετε τα δικά σας σενάρια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved