Ερωτικό ωροσκόπιο 25/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/12

Χρόνια Πολλά, γεμάτα αγάπη και έρωτα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Χριστούγεννα, σήμερα και νομίζατε ότι όλα θα ήταν μέσα στην γαλήνη και την ηρεμία; Ο κυβερνήτης σας, Άρης, σε όψη με τον Ουρανό λες και περίμενε την κατάλληλη στιγμή, έρχεται για πολλοστή φορά να ταράξει τα ήσυχα νερά της σχέσης σας ή των ερωτικών σας και να δυναμιτίσει το κλίμα. Αφορμή μπορεί να είναι ακόμα και η πολύ ξεροψημένη πέτσα της γαλοπούλας ή το πλέον άσχετο αλλά σίγουρα κάτι θα σας τη βαρέσει. Make love καλύτερα!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ηρεμία σίγουρα δεν χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και κατά τη διάρκειά της όσο κι αν είστε απορροφημένοι από αυτά που κάνετε θα αρχίσετε να νιώθετε τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα. Κάποια υπονοούμενα από το σύντροφο είναι ικανά να σας προκαλέσουν ταραχή και πριν αρχίσετε να πέφτετε με τα μούτρα στους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, καλό θα ήταν να πάρετε δυο τρεις ανάσες χαλάρωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πρέπει να προσέξετε αρκετά σήμερα που βαδίζετε και που πατάτε στα ερωτικά σας, καθώς ενδέχεται σήμερα να σας τραβήξει απότομα το χαλάκι κάτω από τα πόδια. Οι εκπλήξεις που θα εισπράξετε είναι μάλλον αρνητικές και είναι πολύ πιθανό να πάτε για μαλλί και να βγείτε γουλί. Παρότι τα αντανακλαστικά σας είναι αξιοθαύμαστα και γρήγορα θα επανέλθετε από το σοκ, το «τι έγινε ρε παιδιά;» θα το ψελλίσετε.

astrologoi-astrology-300x100



cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό σήμερα σας επιφυλάσσει καταιγίδα και μάλιστα απρόσμενη. Λογικό είναι να ψάχνετε το πώς και το γιατί και ενδεχομένως να εκνευριστείτε κιόλας με το σύντροφό σας ή το άτομο που σχετίζεστε για το ότι περίμενε την κατάλληλη ημέρα όπου όλα είναι όμορφα, γιορτινά και ήρεμα για να τα χαλάσει όλα με κρίσεις και ζήλειες. Αφού όμως δεν παίρνετε αποφάσεις εσείς, τότε αποφασίζει η ζωή...

ΛΕΩΝ

leont

Όλη αυτή η ένταση που βιώνετε στα αισθηματικά σας κάποια στιγμή είναι λογικό να σας εξαντλεί ψυχολογικά. Πόσο θα αντέξετε κι εσείς να το παίζετε υπεράνω και δήθεν ότι δεν σας αγγίζουν τέτοια θέματα; Να σήμερα που στα καλά του καθουμένου σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θέλετε εδώ και τώρα να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και ποσώς σας νοιάζει αν είναι ημέρα χαράς και ευτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η αυτοσυγκράτηση και η στωικότητα είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν αλλά κάτι η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, κάτι η συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου τις τελευταίες ημέρες, το αίμα ξαφνικά αρχίζει να βράζει μέσα σας και με τον Άρη στον 2ο οίκο σας είστε στα πρόθυρα να βάλετε κάτω τον βάλετε κάτω και να του εξηγήσετε τι εστί βερίκοκο, χωρίς πολλά λόγια.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Και ναι! Έχετε χάσει πλέον το μέτρημα φέτος για το πόσες φορές σας έχει επισκεφτεί η όψη Άρη – Ουρανού και είστε στα πρόθυρα να βιώσετε το Κούγκι παρότι είναι Χριστούγεννα. Πλέον το μυαλό σας είναι τελείως εκτός λειτουργίας, η διπλωματία σας έχει πάει σε άλλη γη, σε άλλα μέρη κι εσείς αναρωτιέστε αν μιλάτε Ελληνικά ή κινέζικα! Το να ρίχνετε όμως την ευθύνη όλη στην άλλη πλευρά μάλλον βοηθά στο να διαιωνίζεται η κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Χριστούγεννα, Χριστούγεννα αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας. Είπατε να δώσετε τόπο στην οργή χρονιάρα μέρα και να μην ανταπαντήσετε στις μπηχτές που δέχεστε άνευ λόγου και αιτίας από τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά άνθρωποι είστε κι εσείς. Πόση ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση να δείξετε; Κι επειδή ο Κρόνος σας έχει βάλει κάτω και σας πατάει αρκετή πίεση δέχεστε. «Μέχρι εδώ» θα πείτε ήρεμα αλλά απειλητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όλοι στον καυγά κι εσείς το χαβά σας σήμερα! Κι αν νομίζετε ότι η ευθυμία και το γέλιο σας θα σας στείλει στο απυρόβλητο, μάλλον λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού και το παραμικρό αστειάκι θα επισύρει την μήνη του συντρόφου σας. Αυτή είναι η μία εκδοχή γιατί η άλλη είναι να σας τη δώσει ξαφνικά και να αποφασίσετε να εγκαταλείψετε το πλοίο, βλέπε σχέση, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι σας τελείωσε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εμ, καλά σας έτρωγε τόσες μέρες ότι όλα είναι πολύ ήρεμα και κάτι θα γίνει. Το λέγατε και το ξαναλέγατε εσείς αλλά λόγω ιδιοσυγκρασίας σας λέγανε απαισιόδοξους. Αποχαιρετάτε λοιπόν την χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα άρδην και παρότι έκπληξη δεν μπορείτε να το χαρακτηρίσετε, το όνειρο για καλύτερα ερωτικά που ξεφούσκωσε απότομα σας χάλασε αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ακόμα κι εσείς που τα χετε τάτσι μίτσι κότσι με τον Ουρανό σήμερα ελαφρώς θα τα παίξετε. Άλλα περιμένατε, άλλα σας χτυπούν το κουδούνι, άλλα ελπίζατε άλλα θα βιώσετε στα ερωτικά σας. Και επειδή το σημερινό σόου επιφυλάσσει και διάφορα χάπενιγκς που παρόλο που είναι θεαματικά, δεν είναι για χαρά, φυλαχτείτε γιατί μια επίθεση θα τη φάτε είτε από πρόσωπο του παρελθόντος είτε από το άτομο που τώρα είστε μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Εσείς με όλο αυτό το κλίμα επίθεσης και τυφλών χτυπημάτων έχετε τόσο σχέση όσο έχουν το τρόλεϊ και το βόλεϊ γι' αυτό πριν μουρλαθείτε παντελώς και χαθεί οτιδήποτε με τόσο κόπο και αγάπη ετοιμάζατε για τη γιορτινή ημέρα είτε θα καμωθείτε ότι δεν είναι Χριστούγεννα αλλά Πάσχα που γύρω σας σκάνε βεγγαλικά είτε θα κουκουλωθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας και θα απομονώσετε παντελώς τους πάντες κι ό, τι καταφέρετε....

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved